Bold & Beautiful’s Tanner Novlan: Finn Is Alive, Steffy Reunion, Meer over The Talk


“Jullie, ze was er kapot van!”

Minder dan een uur later Vet en mooi onthulde dat Finn nog leeft, verscheen portrettist Tanner Novlan op Het gesprek. “Ik ben terug!” mauwde de acteur terwijl hij het podium betrad, zijn opwinding borrelde over terwijl hij grijnsde van oor tot oor.

De eerste vraag was natuurlijk of hij vanaf het begin wist dat Finn zou overleven als hij per ongeluk door zijn moeder werd neergeschoten. “Hier is het ding,” gaf hij toe. “Ik wist het een beetje. Wees niet boos op me, maar ik stond versteld van de reactie van de fan!” Na een shout-out te hebben gegeven aan Sinn nation (ook bekend als Steffy/Finn-fans), ging hij verder. “Ik kon de steun niet geloven. Maar ik ben contractueel verplicht om het jullie niet te vertellen, en ik voelde me er vreselijk over!”

Meer: Herbeleef het grote moment van Finn’s terugkeer

En hey, onthoud dit: hij kon het ook niet aan zijn grootste fan vertellen. “Mijn moeder is de grootste Vet en mooi fan”, deelde hij mee. “Jullie, ze was er kapot van toen ze erachter kwam dat ik werd vermoord… ze was zo boos op de producers!”

Nu kan ze echter – net als al zijn andere fans – diep ademhalen. “Dat is wat ik denk dat onze show zo goed doet”, legde hij uit op het chatfest (dat je hieronder kunt bekijken). “Je weet nooit wat er gaat gebeuren of waar dit heen gaat.”

Natuurlijk hopen de bovengenoemde leden van de Sinn-natie zeker dat hij en zijn vrouw in de niet al te verre toekomst herenigd worden. “Ik weet niet hoeveel ik kan vertellen,” plaagde hij, “maar hoe geweldig zou dat zijn als we Finn en Steffy konden herenigen?

Terwijl we aftellen naar de reünie van Steffy/Finndoe mee met het herbeleven van de goede, de slechte en de (zogenaamd) dodelijke momenten in hun romance.