Bold & Beautiful’s Tanner Novlan kondigt geboorte aan van zoon Jones Douglas


Bold & Beautiful-ster wordt voor de tweede keer vader, ruim voor op schema!

Het was in februari toen Bold & Beautiful’s Tanner Novlan en vrouw Kayla Ewell kondigden aan dat ze in verwachting waren hun tweede kind samen. Destijds onthulde het opgewonden paar dat Ewell zwanger was van een jongen, met de aanstaande moeder enthousiast: “Ik wilde echt een jongensmoeder zijn. Ik ben opgewonden om hem te ontmoeten. Het wordt leuk.”

Ewell, die inviel voor Jacqueline MacInnes Wood als Steffy in intieme scènes tegenover het Finse personage van haar man toen The Bold and the Beautiful keerde terug naar het filmen van mid-pandemie, keek ernaar uit om het nieuwe moederschap te omarmen in een meer ontspannen wereld. Poppy was zes maanden oud toen de pandemie iedereen in lockdown stuurde, en ze merkte op: “Dus in zekere zin, ook al is het onze tweede baby, zal het onze eerste keer zijn dat we het op een enigszins ‘normale’ manier ervaren.”

Meer: Krista Allen previews moment waarop fans hebben gewacht

De trotse papa ging naar Instagram om de geboorte aan zijn fans en volgers aan te kondigen. Hij deelde een foto waarop hij en Ewell het kleine handje van de pasgeboren baby vasthouden en verklaarde: “Jones Douglas Novlan.” Aangezien sommigen verrast zouden zijn als de baby in juni arriveerde, legde hij uit: “Onze kleine man kon niet wachten om zich bij ons aan te sluiten!”

Het blijkt dat de kleine man vorige week is geboren. Novlan gedetailleerd: “Hij kwam op 6/6/22, 7 weken te vroeg, 3lbs 9oz.” Gezien hoe klein Jones is, was papa er snel bij om te verzekeren: ‘Hij is gelukkig en gezond. Met mama gaat het ook super.”

We zijn zo blij om te horen dat alles goed gaat, en we zijn er zeker van dat Poppy net zo blij is als punch. Zoals Ewell eerder uitlegde, was het kleine meisje meer dan klaar voor haar nieuwe rol: “Ze vertelt iedereen op straat, zelfs honden op straat dat ze een grote zus is, en ze is er erg enthousiast over.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Zal ​​Taylor/Sheila van het dak van het ziekenhuis vallen?

Novlan schreeuwde het personeel uit dat hielp om van wat een angstaanjagende ervaring had kunnen zijn een positieve te maken: “Bedankt aan Dr. Waldman, Dr. Valenton en het hele verplegend personeel van de NICU van Cedars Sinai voor hun geweldige aanwezigheid.”

Bold & Beautiful’s Krista Allen, die zijn schoonmoeder Taylor op het scherm speelt, was een van de eersten die felicitaties aanbood en plaatste: “Gefeliciteerd mam en pap!!! 🙏🏼 Welkom op de wereld Jones!!

Meer: Zal Taylor terugkaatsen met *dit* onverwachte karakter?

Novlan deelde enkele prachtige foto’s van zijn aanstaande vrouw, samen met hun dochter, evenals een mooi eerbetoon aan haar op Moederdag in afwachting van hun groeiende gezin en gutste: “We hebben zoveel geluk dat je de moeder van ons gezin bent! Bedankt voor alles wat je doet.”

Minder dan een maand geleden ontblootte Ewell haar babybuik in een zomers moment bij het zwembad, op dat moment geen idee dat hun bundel van vreugde een onverwacht vroege entree in de wereld zou maken!

Soaps.com feliciteert Tanner Novlan, Kayla Ewell en Poppy enorm met hun nieuwe aankomst! Voel je vrij om je berichten voor de familie achter te laten in het commentaargedeelte hieronder.

Kijk nog eens terug Het liefdesverhaal van Finn en Steffy in de fotogalerij hieronder.