Bold & Beautiful’s Tanner Novlan op papa-plicht met zijn kinderen, foto’s


Als mama weg is, spelen de kinderen.

Of je nu een nieuwe ouder bent of iemand die jongleert met een paar kinderen, er komt een moment dat een moeder de teugels aan papa moet overdragen en wat ontspanning weg moet nemen van de familie. We zullen, The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) liet zijn volgers onlangs zien hoe hij het alleen redde met zijn twee kinderen terwijl zijn vrouw Kayla Ewell (ex-Caitlin) weg was.

De CBS-soapfavoriet plaatste zeven foto’s met het label ‘Lazy Sunday. Papa heeft dienst.” In de eerste hield hij hun zoon Jones vast, die op 6 juni werd geboren, en zijn kleintje leek het naar zijn zin te hebben met papa, gezien de glimlach op zijn gezicht. In de volgende glimlachte Novlan naar de camera terwijl hij in bed lag terwijl Jones en zijn grote zus Poppy bezig waren met iets in de verte… Cartoons, misschien?

Meer: Young & Restless favoriet deelt ‘explosief’ babynieuws

Het werd echter een beetje dubieus toen Poppy letterlijk op het raam verscheen – allemaal leuk voor de camera natuurlijk – voordat Novlan weer aan het werk ging en de dwaasheid opzij zette door ervoor te zorgen dat de teennagels van de kinderen werden geknipt en hij deelde zelfs een rapport van zijn slaap-app, evenals de lieve armband die Poppy waarschijnlijk voor haar vader aan elkaar had geregen.

Vorige maand liet Novlan ook de Halloween-kostuums van de familie zien en verklaarde: “Anna… Je haar wordt wit. Raad eens wie dit jaar het thema heeft gekozen.”

En aangezien Poppy een Bevroren thema voor haar derde verjaardag afgelopen juli, we weten zeker dat ze een handje heeft geholpen bij het toewijzen van hun schattige kostuums.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Denise Richards naar verluidt verblind door de uitspraak van de rechtbank in het voordeel van Charlie Sheen

Je kunt nog een foto van Novlan, Ewell en Poppy bekijken in onze galerij hieronder, gevuld met foto’s van soapsterren en hun echte kinderen.