Bold & Beautiful’s Tanner Novlan: Paasfoto’s met dochter Poppy


De reactie van fans was luid en duidelijk: we missen Finn.

Als je je hebt afgevraagd wat Tanner Novlan sindsdien heeft gedaan? Vet en mooi vermoord Finn, hier is je antwoord. Op 18 april ging hij naar Instagram om zijn volgers een vrolijk Pasen te wensen – en deel twee lieve foto’s.

In de eerste ligt een paar konijnenoren op de grond – ongetwijfeld weggegooid door Poppy, de Vet en mooi alum’s 2-jarige dochter met Kayla Ewell (ex-Caitlin). In de tweede volgt hij hun kleine meisje terwijl ze op jacht gaat naar paaseieren.

Hoewel de post niets met de soap te maken had, reageerden de fans snel met berichten variërend van “We missen je” als Finn tot “Sorry dat je wegging”, van “Wou dat je nog op was” tot de schrijvers van de show “verpesten het” weer toen ze je uitschreven.” Leading lady Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) deelde die emoties met haar reactie op het overlijden van haar echtgenoot op het scherm. (Lees het hier.)

Er blijft een kans, hoe klein ook, dat Novlan een nieuw leven kan krijgen op Vet en mooi. Je zult je herinneren dat nadat Joanna Johnson werd vermoord als de oorspronkelijke Caroline, ze werd teruggebracht als Karen, de tweelingzus waarvan we niet eens wisten dat de heldin had gehad. Er zijn ook andere manieren waarop Novlan opnieuw aan de cast kan worden toegevoegd. (Lees ze hier.) Ondertussen…

Beoordeling de meest impactvolle sterfgevallen aller tijden van de show in de onderstaande fotogalerij. Zakdoeken niet inbegrepen.