Press ESC to close

Bold & Beautiful’s Taylor Hayes: wat zal er gebeuren als ze terugkeert?


20th Century Fox met dank aan de Everett Collection; CBS met dank aan de Everett Collection (2); Howard Wise/JPI (2)

Hé, Brooke? Misschien wil je je man in de gaten houden!

Al eeuwen, Vet en mooi kijkers hebben de show gesmeekt om Taylor terug te brengen. Haar afwezigheid was onverklaarbaar, vooral omdat haar kinderen de ene crisis (Steffy’s drugsverslaving) na de andere (Thomas’ hersenoperatie) doormaakten, allemaal zonder hun moeder aan hun zijde. Maar nu Krista Allen klaar is om in de rol van Hunter Tylo te stappen, zal de MIA-moeder niet alleen haar door trauma geplaagde nakomelingen kunnen ondersteunen, maar ook haar eigen problemen kunnen veroorzaken.

Hoewel de eerste aflevering van Allen pas op vrijdag 10 december wordt uitgezonden, kwijlen we al bij de gedachte aan hoe Taylor’s komst de boel zal opschudden. Lees verder voor onze gedachten over slechts enkele van de verhalen die wachten om verteld te worden!

1. Terug naar de toekomst

Ridge Taylor Brooke

Bovenstaand: Als het gaat om deze drie, hoe meer dingen veranderen (inclusief sommige gezichten), hoe meer ze hetzelfde blijven!

Meer: De nieuwe look van deze ster laat mensen ‘zoemen’

Je weet hoe je soms zoveel snoep eet dat je uiteindelijk denkt: “Ugh, ik wil nooit meer een stuk chocolade zien!” En dan, een paar dagen later, voel je die oude verlangens? Nou, dat is een beetje hoe we ons voelen over de verhaallijn van Brooke/Ridge/Taylor. Een paar jaar geleden waren we er een beetje overheen. Nu we Steffy, Liam en Hope het scenario hebben zien naspelen, hebben we weer trek in wat ouderwets drama. En gezien hoe ondraaglijk schijnheilig Brooke de laatste tijd is geweest, kunnen we niet nalaten te denken dat het haar goed zou doen om een ​​pintje… of drie te worden neergehaald. Wie kan het werk beter doen dan de oude rivaal Taylor?

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Li vertelt Finn om Sheila te laten sterven terwijl ze flatlines

2. Groeipijn

Vet mooie nick taylor brooke AM

Bovenstaand: Te laat realiseerde Nick zich het antwoord op de vraag “Kunnen we niet gewoon met elkaar opschieten?”

Hoewel hij al jaren niet genoemd is, zijn we niet vergeten dat Brooke en Taylor een soort van ‘delen’ van een kind. Je herinnert je misschien dat Taylor jaren geleden getrouwd was met de halfbroer van Ridge, Nick. In de hoop een gezin te stichten, zochten ze een eiceldonor die, dankzij een fout in het laboratorium, Brooke werd. Een klein geval van SORAS zou Jack (genoemd naar Taylor’s vader) de perfecte leeftijd geven om Zende en Thomas een beetje concurrentie voor Parijs te geven, terwijl hij zijn twee moeders genoeg reden zou geven om tegen elkaar te stoten.

Meer: Wie zou de ‘gedeelde’ zoon van Brooke en Taylor moeten spelen?

3. Ze schiet, ze scoort

Vet mooie taylor shoots bill

Bovenstaand: Als je Dollar Bill wilt neerschieten, kun je maar beter een massief gouden geweer gebruiken!

Katie zweert dat ze klaar is met Bill, die niet het soort man is om lang vrijgezel te blijven. Voer Taylor in. Natuurlijk, ze is de moeder van zijn ex-minnaar Steffy, en zeker, Taylor schoot hem een ​​paar jaar geleden in de rug. Maar wat is een klein vuurgevecht tussen voormalige schoonouders, toch? Als een toegevoegde bonus, weet je gewoon dat het Brooke’s bippy zou verbranden om haar hengst voor een ritje te zien nemen door haar oude aartsvijand.

4. Hier komen problemen

steffy belt vanuit strandhuis bb

Bovenstaand: “Mam, waarom hoor ik ‘It’s a Small World’ op de achtergrond spelen?”

We kregen te horen dat Taylor de bruiloft van Steffy en Finn niet kon bijwonen omdat ze zendingswerk deed en, als we eerlijk zijn, vonden we dat enorm verdacht. Iets zegt ons dat kort nadat de oncoloog/shrink in Los Angeles arriveert, ze zal worden bezocht door iemand die meer licht zal werpen op waar ze echt is geweest – en wat ze heeft gedaan – al die tijd!

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy slaat Sheila nadat ze contact heeft gemaakt met Kelly

5. Mama is het meest bang

Vet mooie steffy sheila HW

Bovenstaand: ‘Dame, mijn moeder danste altijd met een python. Omgaan met een slang zoals jij zal een fluitje van een cent zijn!”

Meer: Finn’s portrettist deelt geheimen backstage

Finn is niet de enige met een moeder waarvan bekend is dat ze af en toe een bocht maakt. Hoewel we Taylor niet in dezelfde klas zouden plaatsen als Sheila, is Steffy’s moeder een kracht om rekening mee te houden. Als Brooke en Taylor besloten samen te werken om Deacon en Sheila neer te halen… nou, om eerlijk te zijn, we weten niet helemaal zeker op wie we ons geld zouden zetten. Maar je kunt er zeker van zijn dat we er elke minuut van genieten!

Wat hoop je te zien als Taylor opduikt? Deel uw verhaallijnideeën in de opmerkingen hieronder en bekijk vervolgens onze galerij hieronder waarin we kijken naar de gedurfde levenskeuzes van de mooie doc om te zien of het onderzoeken van haar verleden ons een idee kan geven van wat de toekomst zou kunnen brengen.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]