Bold & Beautiful’s Thomas opnieuw geobsedeerd door hoop … Enorme onthulling in het verschiet?


Als je naar zulke hoogten klimt, wordt een val alleen maar moeilijker.

Bold & Beautiful’s Thomas heeft overuren gemaakt om de zaken met Hope in evenwicht te houden, ook al probeert hij Douglas fulltime bij zich te houden. Hij is niets anders dan respect voor haar gevoelens, en ondanks het verontrustende bezoek van de kinderbescherming die hij vorige week ontving, zullen de zaken tussen de twee alleen maar beter worden…

In feite, zoals een voorbeeld in ZODEThomas en Hope gaan een “binding” vormen, tot grote ergernis van haar man Liam, we zijn er zeker van, aangezien hij er bijna zeker van is dat Thomas weer zijn vrouw speelt… en met “spelen” bedoelt hij “is geobsedeerd geraakt weer met haar”.

Meer: Aspen voorproefje!

Als de week begint, zal Thomas een bezoek brengen aan Hope om haar gerust te stellen over de kinderbescherming en haar te laten weten dat hun bezoek totaal onnodig was, aangezien Douglas nooit in gevaar was met hem. Het klinkt alsof ze hem zal geloven, als… Vet en mooi spoilers geven aan dat Thomas zal zich verbazen over het vermogen van Hope om altijd het goede in hem te zien.

Terwijl ze een band vormen omdat ze het beste willen voor Douglas, is het een gegeven dat Thomas zal zeggen dat hij vermoedt dat Brooke achter de oproep zat, hoewel hij de opname niet kan noemen, omdat hij Walter beloofde dat hij dat niet zou doen.

Hoewel het voor Hope enigszins verrassend kan zijn om te denken dat haar moeder met zo’n ernstige bedreiging is doorgegaan, zal het voor haar niet al te veel moeite kosten om tot dezelfde conclusie te komen, aangezien ze weet waar Brooke en Liam’s hoofden zijn geweest. de laatste tijd als het gaat om Thomas – hun vastberadenheid dat “Douglas naar huis moet komen” heeft een koortshoogte bereikt.

Wetende dat haar moeder Douglas mogelijk door een enge situatie heeft gebracht, zal Hope verder naar Thomas’ kant duwen, wat Liam’s angst alleen maar nog meer zal doen toenemen, en opkomende spoilers plagen dat in het kielzog van deze nieuwe ontwikkeling, de ongelukkige echtgenoot zal Thomas’ eindspel voor Hope gaan vrezen.

Hoewel het niet duidelijk is of hij er zelfs maar een heeft, weten we dat Thomas nog steeds van Hope houdt – hij is daar altijd openhartig over geweest – en als de twee zich hechten aan dit bezoek van de kinderbescherming en beiden het beste willen voor Douglas, is hij een of andere manier gaan voelen over hun nieuwe nabijheid.

Het zou nogal een plotwending zijn voor Hope om echt voor Thomas te vallen, Liam te verlaten en ons verhaallijnsgewijs een heel ander pad te sturen, maar helaas hebben we een knagend vermoeden dat Thomas CPS zelf belde om Brooke op te zetten en te beëindigen haar huwelijk met zijn vader. Lees hier waarom we dat denken.

Als dat inderdaad het geval is, dan Vet en mooi schrijvers zetten Thomas zelf op een val… een die veel moeilijker zal zijn dan degene die hij van de klif nam toen hij in het verleden ruzie maakte met Brooke. Hoezo? Als Thomas een band krijgt met Hope en bijna zijn hartswens krijgt om haar weer te verliezen wanneer hij wordt blootgesteld en uit de gratie valt, zal dat des te meer pijn doen.

Bovendien, als hij dit complot tegen Brooke heeft georkestreerd, is het onwaarschijnlijk dat iemand nog steeds in staat zal zijn om zijn zaak te verdedigen wat Douglas betreft, dus hij zal ook daar verliezen.

Het is een beetje jammer om te zien dat de geschiedenis zich herhaalt, en we moeten ons afvragen wat er van het Thomas-personage zal worden na zo’n harde val.

Er kan nog steeds een wending zijn waar het was Brooke die CPS en Thomas belde, wint Hope’s liefde, maar we betwijfelen het een beetje, aangezien er ook een spoiler is die erop wijst dat La Logan “belangrijke informatie” te pakken zal krijgen – waarschijnlijk om zichzelf vrij te pleiten.

Meer: De wereld van het B&B-personage staat op zijn kop

Wat zijn jij hoop zal gebeuren in deze verhaallijn? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Kijk eens naar De meest losgeslagen karakters van Bold & Beautiful in de galerij hieronder.