Bold & Beautiful’s Vinny – vermoord door Liam en Bill of nog in leven?


Net als kijkers waren we geschokt door wat zich net ontvouwde.

“Vinny is dood,” The Bold and the Beautiful’s Bill vertelde het aan zoon Liam aan het einde van de aflevering van 6 april. “We kunnen niets voor hem doen.” De verkondiger beloofde zijn gezin koste wat het kost te beschermen en waarschuwde Liam vervolgens om nooit te vermelden wat er zojuist was gebeurd.

Maar zelfs toen de doofpot begon, moesten we aannemen dat er meer achter het verhaal zat … inclusief het feit dat de labtechnologie lang niet zo dood is als de show beweert. We moeten dat echt geloven, want als Vinny echt dood is, zou dit betekenen dat de Spencer-mannen hem letterlijk zagen sterven en absoluut niets deden om te helpen.

Meer: Star deelt een hartverscheurend verlies

Ze hebben 9-1-1 niet gecalld. In feite bewees Liam zo min mogelijk hulp te bieden door eigenlijk flauw te vallen, waardoor zijn vader gemakkelijk de rommel op zijn eigen onnavolgbare manier kon opruimen. (Vertaling: Steel de telefoon en portemonnee van de dode man en laat hem dan aan de kant van de weg liggen als een kapotte lappenpop.)

Gewaagde mooie dode vinny

Maar wat Bill ook wat ik niet deed, was controleren op een polsslag. En als er iets is dat we weten over soappersonages, dan is het dat ze soms terugkomen … ook uit de ‘dood’. (Juiste Taylor? Macy? Ridge?)

Meer: De wending die Steffy zou kunnen redden

We hebben al gespeculeerd dat Liam die Vinny ploegde misschien niet de was werkelijke doodsoorzaak​ (Waarschijnlijk niet helpen maar …) Eerlijk gezegd echter wij nodig hebben Vinny om terug te komen, want anders betekent het dat Liam en zijn vader erbij stonden en een man zagen sterven. Voor alle duidelijkheid, hun gedrag was verschrikkelijk, ongeacht de uitkomst, maar het zal in ieder geval een beetje gemakkelijker zijn om te vergeven als blijkt dat ze alleen dachten dat hij overleden was.

Wat denk je, Vet en mooi kijkers? Zou Vinny echt in leven kunnen zijn en klaar om wraak te nemen op degenen die hem onrecht hebben aangedaan? Of is hij, zoals de show ons wil doen geloven, echt oprecht dood? Deel je theorieën in de reacties hieronder en bekijk dan onze galerij met andere recente komen en gaan van de zeep.