Bold & Beautiful’s volgende Young & Restless Crossover: Liam Trades Soaps


Het wordt tijd dat het personage een zeer hoge prijs betaalt voor zijn zeer slechte gedrag.

Aan het kijken The Bold and the Beautiful’s Liam bracht twee stevige weken door met proberen te stotteren, stamelen, mompelen en sputteren zijn weg door een bekentenis was pijnlijk. Als er een voordeel was, was het dat de fantastische prestatie van portrettist Scott Clifton ons op de een of andere manier aan het scherm vasthield, zelfs omdat we niets liever wilden dan zijn alter ego smoren. Ook Annika Noelle liet ons buiten adem toen Hope langzaam de woorden liet bezinken die ze niet wilde horen, de realiteit die ze niet wilde erkennen. Tegen de tijd dat de tranen stroomden en Hope schreeuwde tegen haar bedriegende echtgenoot, waren we vergeten hoe ongelukkig we waren met dit verhaal.

De gevolgen van de acties van Liam en Steffy beginnen zich natuurlijk nog maar net af te spelen. Maar we kunnen niet anders dan denken dat dit verhaal is werkelijk behoefte is dat Liam het canvas verlaat.

Schokkend, toch? Maar luister naar ons.

BB Liam gezond verstand indicator

Nee, Liam. Mensen zijn meer dan alleen maar boos op je, kerel.

Meer: Welke soapsterren zijn het langst getrouwd?

We suggereren niet dat Liam zou sterven of iets dergelijks. Maar het personage heeft absoluut rust nodig. Het publiek heeft hem gadegeslagen pingpong tussen vrouwen – meestal, maar niet altijd, Hope en Steffy – jarenlang. Er zijn lange periodes geweest waarin de driehoek waarvan hij het steunpunt is, bijna in zijn eentje de show heeft aangestuurd en de afgelopen maanden is het publiek zeker op de liefdevolle lunk gekeerd.

Lees ook:  Deed Bold & Beautiful's Krista Allen Heeft u plastische chirurgie?

Wat ons doet denken dat hij misschien een pagina uit Sally Spectra’s boek moet nemen en een bezoek moet brengen aan Genoa City.

Denk er over na: The Young and the Restless heeft een echt tekort aan jongens in de leeftijdscategorie van Liam. Kyle is al een tijdje de enige game in de stad en legt uit waarom Lola, Summer en Sally allemaal op een bepaald moment voor de hottie hebben gespeeld. Hij had een beetje concurrentie in Theo, maar de show verpestte dat personage zo erg dat hij dat in feite was ren de stad uit op een spoor.

Het lijkt vrij waarschijnlijk dat Liam de vader van Steffy’s baby zal blijken te zijn. Waar is tenslotte het drama in de bambino dat door Finn is verwekt? Stel je voor dat Steffy naar haar favoriete ex ging en hem smeekte om Finn haar ongeboren kind als het zijne te laten claimen … of misschien zelfs loog over het ware vaderschap van de peuter. Afgewezen door een woedende Hope, die eindelijk tot de conclusie is gekomen dat velen van ons eeuwen geleden bereikten – dat ze beter verdient – realiseert Liam zich hoe erg hij hun hele leven heeft verpest.

Meer: Maak je klaar voor het grote Y & R / B & B-crossover-evenement

Zijn leven staat op een keerpunt, Liam merkt dat hij alles in twijfel trekt … en het is precies op dat moment dat zich een perfecte gelegenheid voordoet, vooral dankzij zijn vader. Het lijkt erop dat Bill zijn oog heeft op het vouwen van een start-up genaamd Chancellor Communications in de kolos die Spencer Publications is. Liam heeft tijd nodig om zijn hoofd recht te krijgen en biedt aan om de overgang te volgen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Thomas twijfelt aan Sheila's betrokkenheid bij Steffy's schietpartij

Dit zorgt er meteen voor dat Liam met Billy en Lily botst. Hij heeft een geschiedenis met recente transplantatie Sally. Het is gemakkelijk voor te stellen dat hij Lola plaagt met het gebrek aan veganistische opties op het menu bij Society, waardoor Kyle’s hackles onmiddellijk zouden stijgen. (Omdat we allemaal weten dat terwijl Kyle van Lola scheidde, dat niet betekent dat hij wil dat iemand anders haar krijgt, zoals blijkt uit hoe jaloers hij was op Theo’s betrokkenheid bij de chef.) Het feit dat Liam en Sally een geschiedenis hebben – niet om Kyle’s jaloezie te noemen – zou ervoor zorgen dat Summer meer wil weten over de nieuwe man in de stad.

Zomer, Kyle, Lola Y&R

Waar kijkt iedereen naar? Oh, de nieuwe man moet binnen zijn gelopen.

Dat is een heleboel verhaal dat kan worden opgebouwd door Liam simpelweg een paar maanden in Genoa City te laten doorbrengen. Bovendien is het idee om Clifton te zien spelen met een hele nieuwe reeks acteurs enorm aantrekkelijk.

Al die tijd zouden de vrouwen die hij achterliet verder gaan met hun leven. Hope vindt misschien een nieuwe man (of zelfs teruggetrokken worden naar een vroegere liefde), terwijl Steffy en Finn zich in hun nieuwe leven vestigden en zich voorbereidden om “hun” kind in de wereld te verwelkomen. Dit betekent dat als en wanneer Liam terugkeerde, de inzet hoger zou zijn dan ooit als hij een van de dames (of, hem kennende, allebei) zou willen terugvorderen.

Wat vind je van ons plan om op te lossen Vet en mooi’s Liam-probleem door hem een ​​nieuw leven te geven in Genoa City? Met welke Jong en rusteloos dame, kon je hem fris zien beginnen? Deel uw mening in de reacties en bezoek dan de onderstaande galerij waarin we kijken personages die van de ene show naar de andere zijn gesprongen.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hoe we weten dat Finn leeft en een schokkende terugkeer zal maken