Bold & BeautifulScott Clifton en zoon Ford maken een fietstocht, video


De CBS-soapacteur bracht de dag door in de zon terwijl hij herinneringen maakte.

Sinds donderdag 15 september The Bold and the Beautiful’s Scott Clifton (Liam) ging van het plaatsen van zijn eerste Instagram-foto “voor altijd” naar het op de hoogte blijven van zijn sociale-mediaplatform. Na zijn lekkere welkomstfotokregen volgers een mooi doolhof te zien dat hij voor zijn zoon tekende, waardoor Ford op avontuur ging om een ​​sleutel te vinden, een draak te verslaan en de sleutel te gebruiken om een ​​schatkist te ontgrendelen met een toverlamp die hem naar de finish zou brengen .

Een van de leukste recente berichten was echter een video, waarop Clifton deelde: “Ik heb gehoord dat jullie die met mensen erin leuk vinden. Hier zijn twee hoofden, acht ledematen en vier wielen.”

Meer: Zeepdierenarts wil dat castmate zich verkleedt als…

Clifton filmde het hele tafereel, terwijl hij en Ford over het trottoir bij een park fietsten. We waren stomverbaasd om te zien hoe groot Ford is geworden. De niet zo kleine werd afgelopen mei zes en hield zijn vader bij terwijl hij schreeuwde: “Vrede!”

Daarvoor liet de acteur fans zien hoe hij in vorm bleef met een video waarin hij zijn benen trainde. “Eerlijk gezegd wist ik niet dat die spieren bestonden,” vertelde Clifton en gaf toen toe: “Ik kan ook niet lopen vandaag.”

Van daaruit wierp hij iedereen een glimp op van een verblindend tafereel nadat hij een zaklamp in de ogen van een lieveheersbeestje scheen – arme dame!

En om zijn recente sociale activiteit af te ronden, plaatste hij een foto van twee van de huisdieren van het gezin, een kat en een hond, met het onderschrift ‘Waakzaamheid’.

We hebben ervan genoten hem weer op Instagram te hebben en kijken uit naar wat hij nog meer maakt en/of tegenkomt om met de wereld te delen!

Lees ook:  Bold & Beautiful Legend Darlene Conley: Anniversary of Debut als Sally Spectra

Je wilt niet nog een schattige foto van Clifton en een veel jongere Ford missen in onze galerij hieronder vol met soapsterren en hun echte kinderen.