Bold & BeautifulScott Clifton keert terug naar sociale media en deelt foto van zijn kookcreatie


De Daytime Emmy Award-winnende acteur leverde een dubbele traktatie – plus een leuk avontuur voor zijn zoon.

Het is bijna twee maanden geleden sinds een jaar The Bold and the Beautiful’s Scott Clifton (Liam) heeft een enkele Instagram-post gemaakt, maar afgelopen donderdag verscheen de CBS-soap-favoriet uit het niets – met opwinding – om zijn nieuwe prestatie te delen en het bericht te hashtaggen met “first post in forever”.

“Ik heb geen culinair bot in mijn lichaam, maar ik heb Schotse eieren gemaakt en ze waren heerlijk”, deelde hij samen met een foto van zijn creatie.

Het was niet alleen geweldig om eindelijk van Clifton te horen, maar zijn hervonden culinaire vaardigheid deed fans kwijlen voor het recept – en sommigen vroegen zich zelfs af wat het gerecht was.

Scotch eggs zouden zijn vernoemd naar een bekende eetgelegenheid, William J. Scott & Sons, die het gerecht zou hebben uitgevonden, hoewel die bewering door enkelen is afgewezen. Nu weten we niet zeker hoe Clifton ze heeft gemaakt, maar de originele “Scotties” werden ingesmeerd met een romige vispasta in plaats van worstvlees en vervolgens bedekt met broodkruimels. Wat je voorkeur ook is, beide recepten zijn te vinden op verschillende websites als je ze eens wilt proberen.

Meer: Don Diamont (Bill) deelt ‘arrestatie’-foto

En in een ander bericht deelde Clifton een “leuk klein doolhof” dat hij tekende voor zijn zoon Ford en legde uit dat men “eerst de sleutel moet vinden, dan de draak moet verslaan en de sleutel moet gebruiken om de schatkist met de magische fakkel te ontgrendelen, die zal de ijsmuur smelten die de finish blokkeert.”

Het is veilig om te zeggen dat hij in een creatieve bui was – zowel in de keuken als aan de tekentafel!

En je wilt onze galerij hieronder niet missen vol met toen-en-nu foto’s van sommige van je voormalige Vet en mooi favorieten.