Bold & BeautifulSexy nieuwe castportretten: Jacqueline MacInnes Wood


Gilles Toucas / Bell-Phillip Television Productions, Inc.

Dat, of ze zullen je laten denken: “Weet je, het is werkelijk keer dat ik de oude garderobe opknapte. “

U hoeft niet naar Parijs of Milaan te vliegen om een ​​trendy modeshow bij te wonen. Heck, je hoeft niet eens van de bank te komen of je joggingbroek uit te trekken, dankzij onze vrienden van The Bold and the Beautiful.

Hoe is dat?

Meer: ‘Sinn’-ful nieuwe verhaalideeën voor Steffy en Finn

Een deel van de cast van de CBS-soap heeft onlangs deelgenomen aan een ultra-glamoureuze promotieshoot, zie je (of binnenkort zullen zien). Op foto na oogverblindende foto in de eerste helft van de collectie – ja, er komen er nog meer! – de sterren van de meest glitziest dramarockoutfits overdag die rechtstreeks van de pagina’s van Mode of GQ.

Dat wil zeggen, als je je kunt voorstellen Mode en GQ modellen die elkaar in de war sturen en af ​​en toe flirten met een mannequin.

Meer: De rode loper-looks van Jacqueline MacInnes Wood rangschikken [PHOTOS]

De afbeeldingen dienen niet alleen als een glorieuze herinnering aan hoe onmogelijk het zou zijn om een ​​slechte, of zelfs maar een ‘OK’-foto te maken van acteurs als Jacqueline MacInnes Wood (Steffy) en Delon de Metz (Zende), maar de album is een bewijs van de toewijding van de show om het hete in de haute couture te brengen.

Ja, we weten dat er technisch gezien geen “hot” in zit, maar als je je ogen uitkijkt naar de foto’s, begrijp je precies waarom dat zo zou moeten zijn!

Klaar om de foto’s te bekijken? Alles wat je moet doen is klik hier of op de onderstaande fotogalerij, en daar ga je.