Bold & Beautiful: Donna’s honing redde het seksleven van Eric; Sheila/diaken na de kus


B&B mashup finn hoop donna eric sheila diaken

CBS-schermafbeeldingen

Wanneer The Bold and the Beautiful’s schrijvers besluiten de zaken een nieuwe wending te geven, ze zijn niet bepaald subtiel. Deze week gaven ze niet eens een signaal voordat ze van rijstrook veranderden, waardoor ik een ernstig geval van whiplash kreeg, omdat verschillende relaties zigzagden toen we dachten dat ze zouden gaan zagen. Deacon en Sheila bleven mijn favoriete dingen in de show, Brooke verlengde haar hypocrisietour, terwijl Donna Eric hielp zijn mojo terug te krijgen en Katie … nou, ze heeft misschien bewezen dat ze de slimste van de Logan-meisjes is! Klaar om in te halen wat er is gebeurd? Laten we dit dan doen!

Stephanie Lite

Ik heb jarenlang van Brooke gehouden en haar vermogen om elke man die haar pad kruiste aan de kaak te stellen terwijl ze onder Stephanie’s huid kroop, vooral omdat die mannen meestal Forresters waren. Brooke was een vrije geest die gebroken harten en een romantisch bloedbad in haar kielzog achterliet, maar kon niet de schuld krijgen omdat, hé, ze volgde gewoon haar hart!

Ik mis die Brooke.

gedurfde mooie brooke deelt uit

Bovenstaand: Als ik niet iedereen veroordeel, wie dan wel?

Ik heb het gevoel dat we de huidige versie van het personage als de nieuwe Stephanie moeten zien, en er zijn zeker overeenkomsten. Het grote verschil is echter dat Stephanie nooit zo hypocriet was als haar voormalige schoondochter. En hoewel ze soms aanmatigend kon zijn, klaagde ze niet alleen over Brooke, ze smeedde actief een complot tegen haar. We begrepen dat Stephanie een constante (uiteindelijk verloren) strijd voerde tegen wat zij zag als een infectie, de mannen in haar familie waren te zwak om af te wenden.

Brooke (en bij uitbreiding Ridge) zijn gewoon tot de rand gevuld met gerechtvaardigde verontwaardiging, wat hen de ergste soort hypocrieten maakt gezien hun eigen gedrag in het verleden.

Allemaal stijgen

Brooke heeft deze week veel tijd besteed aan het aansporen van Donna om het feit dat Eric getrouwd is te negeren en zich in plaats daarvan op de man te storten. Natuurlijk durfde niemand tegen Brooke te zeggen dat dit ongepast was, laat staan ​​dat ze woedend was toen Quinn er bij Shauna op aandrong om achter Ridge aan te gaan (die op dat moment tenminste gescheiden was van zijn vrouw). In plaats daarvan werden de acties van Brooke gespeeld als niet alleen gepast, maar ook humoristisch.

Eric, Donna honing B&B

Bovenstaand: “Zoals de oude Brylcreem-advertenties zeiden, een beetje deppen zal je doen!”

Meer: Het stel dat niet zou moeten werken, maar het wel doet

Dit leidde natuurlijk allemaal tot het einde van de vrijdag waarin Donna zowel haar gevoelens als een beetje honing over Eric uitschoof, waardoor… nou ja, laten we zeggen dat de muziek niet het enige was dat opzwelde. Ik weet niet zeker wat ik van deze scènes vond. Aan de ene kant heb ik altijd van Jennifer Gareis gehouden en denk ik dat Donna al lang onterecht is verbannen naar B-verhalen (wat dit ongetwijfeld snel genoeg zal worden). Maar dit was opnieuw de show die seks en liefde leek gelijk te stellen. En als Erics motor begon te draaien door een beetje honing van Donna’s vinger te zuigen, zou dat erop lijken te wijzen dat hij en Quinn niet veel moeite deden om hun passies nieuw leven in te blazen voordat hij haar naar bed Carter stuurde.

Het maakt me een beetje verdrietig dat wat begon als een verhaal over een seksuele disfunctie waar veel paren mee te maken hebben, is uitgegroeid tot een… Benny Hill sketch.

Verder gaan

De laatste breuk tussen Katie en Bill kwam ongeveer drie minuten voordat duidelijk werd dat ze op weg was naar een romance met Carter. Beide sets van scènes waren in wezen herhalingen. We hebben Bill om de paar jaar voor zijn zaak horen pleiten (“Nee, echt, deze keer ben ik veranderd!”), terwijl de scènes waarin Katie en Carter een band kregen over hun mislukte relaties precies waren hoe hij voor het eerst contact maakte met Quinn.

Lawrence Saint Victor, Heather Tom"The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television CityLos Angeles, Ca.09/15/21© Howard Wise/jpistudios.com310-657-9661Episode # 8627U.S.Airdate 18/10/21

Bovenstaand: Op het moment dat Carter de deur opendeed, begon Katie te oordelen. ‘Er is mij verteld dat je zonder shirt zou zijn.’

Meer: De score is Sean Kanan 1, hater 0

De aflevering van dinsdag, waarin Katie van Carter naar een dieper niveau ging, bevatte geweldige uitvoeringen van Heather Tom en Lawrence Saint-Victor, evenals een prachtig script. Het was ongeveer net zo subtiel als Sheila’s gebogen wenkbrauw, maar desalniettemin prachtig. Een van mijn favoriete aspecten? Dat het de lang gevestigde onzekerheden van Katie naar voren bracht waar het Brooke betreft. ‘Mannen leven en ademen voor haar,’ zei ze, en ze slaagde erin meer jaloers dan bitter te klinken. “Dat hebben ze altijd.”

Over rijstrookwisselingen gesproken, het was nog maar een week of twee geleden dat het duidelijk leek dat Parijs een spoiler zou worden in de relatie tussen Finn en Steffy. Ze lieten de potentiële indringer zelfs verschillende stomende fantasieën hebben over haar gewoonlijk shirtloze gastheer. Nu is het net zo duidelijk dat de schrijvers alle interesse in dat idee hebben verloren en in plaats daarvan afstevenen op een Thomas/Parijs/Zende-driehoek.

Kus me, jij idioot

Sheila en Deacon kunnen in mijn ogen op dit moment geen kwaad doen. Kimberlin Brown en Sean Kanan lijken het geweldig te vinden, en als kijker merk ik altijd dat dat ook betekent dat ik me goed amuseer. Het is niet overdreven om te zeggen dat ons hele personeel uitbundig lachte om de reactie van Hope en Finn op het zien van hun respectieve ouderlijke eenheden, en ik bedoel dat als een compliment. De scènes waren een goede tijd, en is dat niet precies waarvoor we naar onze soaps komen?

B&B Hope reageert geschokt screenshot

Bovenstaand: Blijkbaar veroorzaakte het zien van haar vader die Finns moeder kuste een aanval in Hope.

Meer: Wauw, check de nieuwe look van Thomas!

Sheila’s plot is natuurlijk belachelijk. Ze lijkt te denken dat Hope en Finn de hervonden liefde van hun ouders willen beschermen om hen een kans op geluk te geven. Dit betekent dat iedereen – inclusief Liam en Steffy – in het ongewisse moet blijven. Cue Hope en Finn brengen meer tijd samen door, waardoor Steffy en Liam misschien vermoeden dat hun respectievelijke echtgenoten erbij betrokken zijn.

Op een rare manier is het logisch en is het een leuke nieuwe draai aan het verhaal van Steffy/Liam/Hope. Het is ook interessant vanuit het oogpunt dat voor het eerst een van Sheila’s plannen niet is ontworpen om haar te helpen een man te vinden (hoewel het gemakkelijk is om je voor te stellen dat haar namaak met Deacon in het echte werk verandert). Heck, het gaat niet eens om ontvoering of moordende bijen!

Willekeurige gedachten

Vetgedrukte ridge carter eric screenshot

• Scènes worden niet veel grimmiger dan die waarin Eric aan Carter vroeg of hij was weggegaan van Quinn… voor Ridge. Dit slechts enkele dagen nadat Eric zijn vrouw bijna in het bed van de CFO had geduwd. Laten we een feit zijn: in de echte wereld zou Carter op zoek zijn naar een nieuwe baan… en mogelijk juridische stappen ondernemen tegen zijn baas!

• Nu Katie verder gaat, is het tijd voor Dollar BIll om hetzelfde te doen. Mijn enige verzoek? Dat hij niet nog een keer voor Brooke speelt. Ik weet dat ze zeggen dat er maar zo veel verhalen zijn die wachten om verteld te worden, maar er moeten er meer zijn dan de vier die deze zeep blijft recyclen.

• Waarom moeten Paris en Thomas samenwonen? Kan een van hen niet verhuizen naar Steffy’s nu lege pension? Verdorie, Thomas zou naar een hotel kunnen verhuizen … blijkbaar zijn ze spotgoedkoop in LA, aangezien Sheila – die voor zover we weten werkloos is – in een behoorlijk chic huis woont.

Nu je mijn kijk op de week hebt gehoord, klik je op het opmerkingengedeelte met die van jou. En vergeet niet om onze lijst met soappersonages te bekijken (en mee te wegen) die we zo graag terug willen, inclusief een zekere onruststoker die erin slaagde om de boel op te zwepen bij beide Vet en mooi en Jong & Rusteloos… en nee, we hebben het niet over Sheila!