Bold & Beautiful: Crazy Sheila brengt Finn in gevaar; Taylor’s nieuwe man


zeepkist Vet mooie mashup

Credit:

Het was een rare en soms wilde week verder The Bold and the Beautiful. Quinn stal gemakkelijk de titel Biggest Hypocrite van zijn gebruikelijke houder, Ridge, terwijl het kat-en-muisspel tussen Sheila en Finn ronduit intens werd. Klaar voor een snelle blik op wat er is gebeurd? Laten we erin duiken!

De laatste van Sheila

Ik ben 100 procent verslaafd aan het Sheila/Finn-verhaal. Dankzij het zwangerschapsverlof van Jacqueline MacInnes Wood bevond de soap zich in de moeilijke positie om het liefdesverhaal van Finn/Steffy te moeten spelen met een van de belangrijkste spelers van het doek. Wat ze bedachten was ronduit aangrijpend. Zoals, tot het punt waarop ik een beetje bang ben voor de onvermijdelijke Steffy / Finn-reünie, omdat dit zal betekenen dat dit verhaal voorbij is en, het lijkt waarschijnlijk, dat Sheila’s laatste run tot een einde zal zijn gekomen.

Vet mooi Sheila Finn nachtkastje

Ik bedoel, Sheila kan hier niet levend uitkomen, toch? Hoe vaak ze ook volhoudt dat het neerschieten van Finn ‘een ongeluk’ was, ze ontkomt er niet aan dat haar poging om Steffy uit de weg te ruimen allesbehalve was!

Een moordende twist?

Ongeveer vijf minuten nadat Sheila Finn en Steffy’s bruiloft had laten crashen, begon ik haar moord te beramen. Ik bedoel, kom op… de helft van het canvas wil het canvas dood hebben en de andere helft zal hetzelfde voelen als haar laatste wandaden aan het licht komen. Het is moeilijk om een ​​sappiger scenario voor te stellen, en het resulterende moordmysterie zou een totale explosie zijn.

Sheila arresteerde B&B

Als dat het aantrekkelijker maakt voor de schrijvers, die van weinig meer houden dan een simpele, zich herhalende dialoog, dan bied ik ze dit aan: Stel je voor hoe vaak ze personages kunnen laten verklaren: ‘Het had iedereen kunnen zijn! Iedereen haatte Sheila!”

Lees ook:  The Bold and the Beautiful's Steffy & Liam maakten geheime seks saai

Meer: Wie van deze mensen zal Sheila vermoorden??

Het droomteam

Het is vermeldenswaard dat Tanner Novlan en Kimberlin Brown hun A-games hebben meegebracht. Finns intensiteit is ronduit angstaanjagend, ook al heeft hij zijn best gedaan om het net onder de oppervlakte te laten borrelen. Evenzo doet Sheila haar uiterste best om de gekken te bedwingen, maar haar momenten van gezond verstand worden minder, zoals blijkt uit het moment waarop ze letterlijk schudde Finn’s bed boos.

En natuurlijk was er dat geweldige moment waarop Finn zijn moeder het ‘c’-woord noemde: gek. Zoals altijd het geval is met soaps – en voor zover ik weet, in het leven – is de automatische reactie op die specifieke beschuldiging om te bewijzen dat je nog meer vleermuis-guano krankzinnig bent dan ze denken, terwijl je het ondertussen ontkent.

Volgende week moet zeker interessant worden…

Doe wat ik zeg, niet zoals ik doe

Ik krijg Quinn niet echt aan het rennen en iemand die het wil horen vertellen dat Donna Eric van haar heeft “gestolen”. Er is genoeg schuld om rond te gaan, en een behoorlijk deel ervan ligt direct aan Quinns voeten. Het maakt niet uit hoe vaak mensen op haar Donna-gerichte tirades reageren met een verbaasde blik die zegt: “Wacht, nietwaar…?”, Quinn lijkt vastbesloten om Erics honingminnende schat de schuld te geven.

Het was echter best schattig toen Carter binnenkwam en onmiddellijk de situatie kon verdoezelen. Dit is een koppeling die werkt, dus het zal interessant zijn om te zien welke van de twee voorkeursroutes de show uiteindelijk gaat. Zal “Quarter” op een laag pitje blijven staan ​​totdat we er later achter komen dat ze van het scherm zijn afgebroken, of zullen ze onmiddellijk worden geconfronteerd met een probleem dat hen uit elkaar dreigt te drijven?

Lees ook:  Bold & Beautiful Album: Muziek/liedjes over Steffy, Finn, Sheila, Ridge en Brooke

Meer: De grootste uitdaging waarmee Carter/Quinn te maken krijgt, is…

Dokter, genees uzelf

Het is geen geheim dat ik een grote fan ben geworden van zowel Krista Allen als haar kijk op Taylor. Ik zag ook een geheel nieuwe kant van Sean Kanan’s Deacon tijdens scènes eerder dit jaar waarin hij met Sheila aan het spotten was. Dus toen er teasers op de snoek kwamen die suggereerden dat Taylor en Deacon op het punt stonden om op chemie getest te worden, was ik geïntrigeerd.

Taylor en Deacon praten BB

Deze week hebben we het resultaat van die tests gezien en het voelt veilig om ‘Daylor’ of ‘Tacon’ te zeggen of hoe hun squish-naam ook met vlag en wimpel wordt doorgegeven. Dit is wat de show al heel lang hard nodig heeft… een nieuwe combinatie die even leuk als potentieel dramatisch is.

Hoezeer ik ook van Katherine Kelly Lang en Thorsten Kaye hou, ik ben al een tijdje bezig met het schrijven voor Brooke en Ridge. Ridge doet niet veel meer dan ronddwalen en tegen mensen schreeuwen, terwijl Brooke’s weigering om te accepteren dat haar “Lot” haar als stront behandelt, ervoor zorgt dat ik me slecht voor haar voel. Dat gezegd hebbende, oh, wat kijk ik uit naar wat ik hoop dat daarna komt.

Want stel je de reactie van Brooke en Ridge voor op het daten van Taylor en Deacon. Het is lastig, want aan de ene kant zullen Ridge en Brooke duidelijk gek worden door het nieuwe paar… maar ze zullen dit ook moeten doen zonder elkaar te laten zeggen: “Wacht, waarom ben je jaloers? Heb je er spijt van dat je bij mij bent in plaats van bij je ex?”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kiara Barnes' (Zoe) Fantasy Island Premiere Trailer

Willekeurige gedachten

• De derde keer dat Brooke zei: ‘Guthrie… waarom klinkt die naam zo bekend in de oren?’ in een enkele aflevering realiseerde ik me dat dit duidelijk de nieuwe “Waarom heb ik die avond gedronken?” Ik hoop dat het niet de houdbaarheid heeft die het bepaalde citaat had!

Vet mooie Sheila Mike

• Over Mike gesproken, hoe heeft niemand in de gevangenis bedacht dat hij degene is die Sheila heeft helpen ontsnappen? Verdorie, hoe kreeg hij zelfs een baan in de gevangenis, gezien zijn verleden. Het zou logisch zijn als hij een andere naam gebruikte, maar…

• Ik ben over de “honing”-referenties met Donna. Het was jaren geleden een schattige schtick die zijn welkom heeft versleten.

• Leuk om Pam en Charlie weer op het scherm te hebben. Die van hen is misschien wel de langstlopende relatie in de geschiedenis van deze show, nu ik erover nadenk.

We hebben toen-en-nu foto’s van je favoriete soapsterren die op een of ander moment Verscheen op Dagen van ons leven. En we trappen af ​​met een beroemde Vet en mooi