Bold & Beautiful’s Jacqueline Wood Emmy Lunch Details; Wie zal er winnen?


Wie zal de lunch van volgend jaar organiseren?

Als het gaat om de jaarlijkse Daytime Emmy’s, zijn er een heleboel dingen waar we naar uitkijken. Zullen soaps het respect krijgen dat ze verdienen? Wie draagt ​​wat op de rode loper? En natuurlijk, welke show zal eindigen met de hoofdprijs?

En dan is er wat onze favoriete pre-Emmy-traditie is geworden, de Leading Ladies Luncheon. Elk jaar nodigt degene die het afgelopen seizoen met de trofee voor Outstanding Leading Actress wegliep de huidige genomineerden uit voor een lunch. Gezien het feit dat de eer werd geschonken: Vet en mooi’s Jacqueline MacInnes Wood tijdens de uitzending van 2021, verzamelde ze de genomineerden van dit jaar om brood te breken bij LOAM, gelegen in het Ace Hotel in het centrum van Los Angeles. (Weten wat er op het menu stond? Bekijk het hier!)

De aanwezigen van dit jaar waren Laura Wright (Carly, Algemeen ziekenhuis), Cythia Watros (Nina, Algemeen ziekenhuis), Arianne Zucker (Nicole, Dagen van ons leven) en Marci Miller (wiens Dagen van ons leven alter ego, Abby, had pas de dag ervoor een tragisch lot getroffen). Niet aanwezig was dit jaar de vijfde genomineerde, De jongeren en de rustelozen‘Mishael Morgan (Amanda).

Laura Wright (Carly, Algemeen ziekenhuis) was blij weer opgenomen te worden. “Weer een geweldige Leading Ladies-lunch”, plaatste ze op Instagram. “Dank je [Jacqueline] voor het hosten van deze speciale traditie, en een enorme shout-out naar [Loam] om het zo onvergetelijk te maken!. Proost op ons, dames! Tot de 24e!”

Meer: Tanner Novlan verwelkomt zijn tweede kind

Natuurlijk, als je naar de foto hierboven kijkt, zul je merken dat er een heel speciale gast aanwezig was: Millers dochter, Willet. Hé, je weet dat iedereen het naar zijn zin heeft als iemand een schoen mist… toch, Willet?

Wie heeft de gemaakt beste Daytime Emmy-speech ooit? Bekijk de galerij hieronder waarin we onze favorieten aller tijden rangschikken!