De etalagepop van Bold & Beautiful wil dat Thomas liefde met hoop vindt


Vetgedrukte zeepkistweek van 20 november

Ja, ja, we gaan het hebben over de mannequin. Hoe konden we dat niet? Maar er zijn ook genoeg andere dingen te bespreken waar de afleveringen van deze week van zijn De kale en de knappe zijn bezorgd. Dingen zoals of Shauna of Quinn het meest behoefte heeft aan een reality check, het probleem met Steffy’s nieuwe relatie en een vreemde manier waarop deze soap anders is dan alle andere momenteel uitgezonden broeders.

Zo, Dat Gebeurd …

We wisten vanaf het moment dat Thomas de mannequin uit de doos haalde dat Fauxpe, zoals ik haar noemde, zou tot leven komen. Dus hoewel het geen verrassing was om te zien dat Annika Noelle Hope’s plastic dubbelganger animeerde, was het … nou ja, cool als de hel. Het enige wat ontbrak waren donder die op de achtergrond rolde (hoewel de enge muziekaanwijzingen een goede vervanging waren) en iemand riep: “Ze leeft!”

Ik vind het fascinerend dat een show die niet altijd geweldig was als het op tempo aankomt, de beats van dit verhaal zo goed krijgt. De schrijvers weten precies wanneer het publiek denkt: “Oké, geweldig, dus Thomas heeft een paspop… wat nu?” Plots begint hij het te horen praten. Een week later, als we vragen: ‘Natuurlijk, maar wat anders heb je in je trukendoos? ” Fauxpe’s ogen gloeien en ze begint Thomas van zijn rivaal te suggereren.

Gewaagde mooie Annika-pop zonder maat

‘Ik wil je, Thomas. Ook opponeerbare duimen. Een nepmeisje kan dromen. “

En nu? We hebben een lopende, pratende etalagepop die haar liefde verklaart voor haar vriend van vlees en bloed, en hoe kan iemand van ons niet denken: “Wacht, gaan ze de hele weg gaan?” En met “zij” bedoelen we beide schrijvers en dit gekke nieuwe stel. Thomas heeft tenslotte Fauxpe duidelijk uitgekleed, aangezien ze onlangs een nieuwe jurk had aangetrokken. De hele zaak is waanzinnig en, zoals Charlie onlangs schreef, we kunnen niet wachten om te zien waar het gekke trein gaat de volgende.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Kimberlin Brown: Sheila's misdaad, straf, spijt

Wie heeft de praatstok?

Er is een moment tijdens de musical In het bos waar een gefrustreerde moeder naar haar zoon kijkt en toegeeft: “Soms ben ik bang dat je wordt aangeraakt.” Ik merkte dat ik deze week hetzelfde dacht terwijl ik luisterde naar Hope die Thomas eindeloos verdedigde tegenover haar man. Ja, Liam reageert overdreven op vrijwel alles, op dezelfde manier als ik overdreven opgewonden raakt als er een foto van een cruiseschip op mijn scherm verschijnt. Maar in situaties als deze heeft Liam altijd gelijk. Waarom? Omdat dat zijn taak is.

vet liam thumb screengrab

‘Heb je gehoord wat de kerel zei? Ik heb altijd gelijk!”

Op dezelfde manier hebben de meesten van ons in de echte wereld beroepen, zo ook soappersonages. Maar die van hen hebben minder te maken met waar ze op de klok slaan dan met hoe ze het verhaal vooruit helpen. Net als jij en ik kunnen ze van baan veranderen – en dat doen ze in de loop van de jaren vaak – maar je kunt vrijwel zien welke rol ze in een actueel verhaal hebben gekregen als je goed kijkt. In de Thomas / Hope / Liam-sage is het de taak van Hope om adorabel naïef te zijn, van Thomas om borderline-gek te zijn, en die van Liam moet gelijk hebben.

Meer: B&B beauty en Days hunk werken samen

Liam is de waarheidsverteller naar wie niemand zal luisteren, ondanks het feit dat iedereen in het algemeen – en Hope in het bijzonder – daar goede redenen voor heeft. Wanneer dit verhaal eindigt, gaat Liam over naar de recreatieve modus, wat betekent dat hij de dans “Ik zei het je” zal doen lang nadat de muziek is gestopt met spelen.

Vrienden tot het einde … van de oprit

Het was leuk om Shauna te horen toegeven dat ze nog steeds moeite heeft om over haar gevoelens voor Ridge heen te komen. Als ze het niet had gezegd, had ik gewoon aangenomen dat ze over hem heen was en snel verder ging, zoals mensen in deze show meestal doen. Maar ik kocht haar niet de hele routine “Ik zou zijn verhuisd, maar Eric wilde echt dat ik bleef”. Om mijn moeder te parafraseren: “Als Eric wilde dat je van een brug zou springen, zou je dat dan ook doen?”

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's herinneringen beginnen terug te keren terwijl Baker haar in vraag stelt

Meer: Bekijk de nieuwe look van deze ster

Ik vond de scènes leuk waarin Quinn zich opnieuw verontschuldigde bij Eric. Soms kan de dialoog van deze show extreem repetitief aanvoelen (omdat, eh, het is), maar in dit geval is het logisch. Quinn zou moeten moeten proberen Eric over te halen haar te vergeven. Eric van zijn kant zou erop moeten aandringen dat Quinn Brooke uitnodigt om haar een aantal porties eenvoudige taart te zien eten.

gewaagde eric quinn woonkamer screengrab

‘Een notitie voor mezelf’, dacht Eric. “Verander de sloten.”

Het lijkt veilig om aan te nemen dat Shauna die uit het Forrester-pension verhuist niet betekent dat ze geen contact heeft met Eric. Het is veel te leuk om Quinn en Shauna tegen elkaar uit te spelen, niet alleen als potentiële liefdesbelangen voor Eric, maar ook als vijand. Natuurlijk beweren ze van oudsher besties te zijn, maar zet een rijke man tussen hen in en laat de spellen beginnen.

Dr. Finn oproepen

Het begint te voelen alsof Finn een van die heldere, glanzende objecten was waar deze show soms verliefd op wordt, om vervolgens snel op de plank te komen met Xander, Beverly, Hector, Samantha … van wie ik durf te wedden dat je dat niet zou kunnen ‘ t kiezen uit een opstelling. Ik hoop dat dat niet waar is, maar nu Kelly’s ouders zoveel tijd samen doorbrengen, vraag ik me af of we op het punt staan ​​weer op de Hope / Liam / Steffy-draaimolen te springen.

Meer: Star vertelt fans waarom ze “moeten” kijken

Om welke reden dan ook, deze show heeft lang geworsteld om nieuwe personages in de bestaande mix te introduceren. De uitzondering op de regel? Bill Spencer en zijn zonen. Misschien helpt het dat Dollar Bill een legacy-personage is, aangezien zijn vader een van de originele personages van de soap was. Maar mensen die geen bloedlijn delen met de families Spencer, Logan of Forrester, gaan meestal niet lang mee. Heck, zelfs sommige Forresters slagen er niet in … toch, Felicia?

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Taylor eist te weten of Ridge met haar zal trouwen

Willekeurige gedachten

• Terwijl we naar Flo en Wyatt luisterden die de mogelijkheid hadden om de ene gast (zijn moeder) te ruilen voor een andere (haar moeder), bedacht ik dat Vet en mooi is de enige soap waarop personages niet routinematig in een hotel leven. In feite heeft de show niet eens een hotel als een permanente set, in tegenstelling tot Algemeen ziekenhuis (de Metro Court), Dagen van ons leven (de Salem Inn) of Jong en rusteloos (die eigenlijk zowel de Grand Phoenix als de Genoa City Athletic Club heeft, die van de ene op de andere dag van hotspot naar niet-bestaande ging).

* Er was deze week niet veel op het front van Carter / Zoe / Zende / Parijs, maar ik was blij dat er zalig weinig flashbacks waren naar de scènes na het voorstel waarin de brandalarmen schalden. Gezien hoe vaak we die reeks zeker zullen zien, was het een vreemde keuze om ze tegen zo’n vervelende auditieve achtergrond te plaatsen. In ieder geval tellen we op dit moment gewoon af naar de bruiloft. Hebben we al een weddenschap gesloten of het in de Forrester-woonkamer zal zijn? Omdat jij weten het zal zijn!

Dat is mijn kijk op de afleveringen van deze week, dus nu is het tijd om de reacties met die van jou te bekijken. Bezoek dan de onderstaande galerij om foto’s van uw favoriet te bekijken Vet en mooi sterren met hun echte partners.