De zoon van All My Children Alums zou een hoofdrol kunnen spelen in vet en mooi heet en lastig gevallen


Dino, ben jij dat?

Al mijn kinderen dierenarts Kelly Ripa (Hayley) was niet de enige die verrast was toen ze ontdekte dat haar oudste zoon met Mark Consuelos (Matéo) was opgenomen in Mensen het nummer Sexiest Man Alive van het tijdschrift. Wij ook – en het gaf ons een idee dat de temperatuur zo veel zou kunnen verhogen The Bold and the Beautiful dat de winter als de zomer zou kunnen voelen.

Mama Mia!

Toen Ripa de 25-jarige Michael Consuelos zag binnenkomen Mensen tijdens een aflevering van Leef met Kelly en Ryan deze week moest ze lachen. ‘Ik heb je altijd als een knappe, lieve kerel beschouwd,’ zei ze. “Ik had geen idee dat je als ‘sexy’ werd beschouwd.”

Maar hoe kon hij dat niet zijn, als je bedenkt hoe sterk hij op zijn vader lijkt? “Het is grappig,” zei RIpa, “ik vergeet dat ze op elkaar lijken totdat ik foto’s van ze zie” naast elkaar. Nu het bij ons allemaal is opgekomen, is de volgende rol van Michael duidelijk…

consuelos callahan

Zouden ze kunnen maken? Vet en mooi jonger en onrustiger?

Credits: Axelle/FilmMagic/Getty Images, Michael Tran/AFP/Getty Images

Dino-mijt!

The Bold and the Beautiful zou de opkomende acteur moeten contracteren om Felicia’s zoon, Dino Damiano, te spelen, die decennia geleden als baby voor het laatst in de show was in plaats van als baby. Breng het personage terug en laat hem los als het soort freewheelen playboy dat personages als Thomas en Zende zouden kunnen zijn … maar gewoon niet zijn geschreven.

Lees ook:  Bold & Beautiful's Matthew Atkinson in Hulu's Iedereen doet het goed

Vervreemd van zijn vader, zou Dino onder de vleugels van Bill kunnen worden genomen, waarbij de hengst hem uit ervaring probeerde te adviseren dat bedhoppen uiteindelijk kan leiden tot alleen slapen. Maar natuurlijk stopte Dino niet met modellen te versieren totdat Cupido zijn doel had bereikt… en hem verliefd had laten worden op de nieuwe stagiaire van Spencer Publications, Amy – het nichtje van Bills schoonzus, Dani. Als extra bonus kregen we…

Een superkoppel van de volgende generatie

Amy zou gespeeld kunnen worden door Kaya Callahan, de beeldschone 20-jarige dochter van Al mijn kinderen aluin Eva LaRue (Maria) en haar overleden ex-man John Callahan (Edmund). Dus aan de ene kant zouden we een nieuw jong stel krijgen The Bold and the Beautiful – een met echte banden met het canvas. En aan de andere kant zouden we de kinderen van vier soap-grootheden zien die hun moed bewijzen in het genre van hun ouders.

LOS ANGELES, CALIFORNI - JANUARI 19: (LR) Kaya McKenna Callahan, Eva LaRue en Lara LaRuy wonen de LA Art Show Opening Night Premiere Party bij ten behoeve van St. Jude, georganiseerd door Kaia Gerber in het Los Angeles Convention Center op 19 januari 2022 in Los Angeles Angeles, Californië.  (Foto door Frazer Harrison/Getty Images)

Zo dochter, zo moeder…

Krediet: Frazer Harrison/Getty Images

Review foto’s van meer kinderen buiten het scherm van soapsterren in de onderstaande fotogalerij.