Press ESC to close

Deacon nodigt Finn en Hope uit voor Sheila’s Memorial


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

Bij Il Giardino vertelt Deacon aan Hollis dat hij een herdenking voor Sheila plant. Ze bespreken het en Hollis zegt dat de chef-kok wil weten hoeveel gasten er zijn. Deacon zegt dat hij eraan werkt. Op dat moment komen Katie, Brooke en Donna binnen. Deacon begroet hen en zegt dat het leuk is om de Logans terug te hebben. Donna vertelt hem dat ze er vaker zullen zijn nu Sheila weg is. Ze betrapt zichzelf en zegt dat het haar spijt. Brooke vraagt ​​hoe het met hem gaat. Deacon zegt dat het goed met hem gaat en plant een evenement waarvoor ze is uitgenodigd, hoewel hij niet zeker weet of ze wil komen. Brooke vraagt: “Wat is er?” Hij antwoordt: “Het is een gedenkteken… voor Sheila.”

Katie mompelt: ‘Een gedenkteken voor Sheila. Waar? Hier?” Deacon zegt dat niet iedereen haar zo haatte als zij. Ze had daar vrienden op het werk en was grappig en genereus. Brooke en Katie wisselen een blik. Ze moeten weigeren. Diaken begrijpt het. Hij zegt dat het klein zal zijn, maar hij gaat contact opnemen met Hope en Finn. Brooke trekt haar wenkbrauwen op.
Diaken Katie Brooke Donna B&B

Bij Forrester is Hope bij Liam en Beth, die het babynijlpaard in de dierentuin willen zien. Ze komen overeen haar dit weekend mee te nemen. Liam zegt dat als hij voldoende medicijnen tegen misselijkheid slikt, ze zelfs op de carrousel kunnen! Ze kunnen niet wachten! Terwijl ze hun bezoek voortzetten, komen Liam en Hope overeen dat ze een lief, slim meisje delen. Hope krijgt een sms en vertelt Beth dat Alexis klaar staat om haar te helpen bij het uitzoeken van stofstalen. Hope vraagt ​​Liam om te blijven en neemt het meisje mee het kantoor uit.
Beth Liam Hoop

In het klifhuis begrijpt Steffy dat Finn medelijden heeft met Hope, maar de manier waarop ze haar broer behandelde beviel haar niet. Finn roept haar op omdat ze hem ervan heeft overtuigd de stad te verlaten. Steffy vindt het een gezonde beslissing. Ze vindt dat ze het niet altijd met elkaar eens hoeven te zijn, of op hun tenen om elkaar heen hoeven te lopen. “We moeten er voor elkaar zijn en van elkaar houden.” Zij zoenen.

Lees ook:  Kon Bold & Beautiful's Mike Finn en Steffy herenigen door haar te ontvoeren voor Sheila?

Bij Il Giardino vertellen Brooke, Katie en Donna aan Deacon dat ze niet wreed wilden zijn over Sheila, en ze zijn blij dat Hope hen steunt, maar haar vragen om de herdenking bij te wonen is waarschijnlijk geen goed idee. Donna zegt: ‘Je moet waarschijnlijk ook niet op Finn rekenen.’ Deacon denkt dat er altijd een onmiskenbare band is geweest tussen Finn en Sheila. Katie wijst erop dat ze hem zoveel pijn heeft bezorgd; ze weet niet zeker welke herinnering hij zich zou willen herinneren. Deacon is nog steeds van plan hem op de hoogte te stellen van de herdenking van zijn moeder.

Bij het klifhuis krijgt Finn een telefoontje van Deacon over de herdenkingsdienst. Het zal in het restaurant zijn en zal klein zijn. Hij weet dat het ingewikkeld was tussen hen, maar: ‘Finn, luister naar me. Ze was je moeder.” Deacon vraagt ​​hem om langs te komen. Finn trekt gezichten en geeft toe dat hij hier niet zeker van is. Deacon vertelt hem hoe belangrijk hij was voor Sheila. ‘Ze hield meer van je dan van wat dan ook ter wereld.’ Finn bedankt hem voor het hem laten weten en verbreekt de verbinding. Steffy vraagt ​​waarom Deacon hem heeft gebeld. Finn vertelt haar dat hij een herdenkingsdienst voor Sheila houdt en dat hij wil dat hij daarbij is.
Finn

Steffy kan niet begrijpen wat Deacon denkt: hij houdt een herdenking in het restaurant waar Sheila ze neerschoot en voor dood achterliet. Finn zegt dat de ironie hem ook niet ontgaan is. Steffy verklaart dat Deacon zijn verdriet voor zichzelf moet houden en is een grotere dwaas dan ze dacht als hij denkt dat Finn aanwezig zou zijn. Finn zegt dat het nooit bij hem opkwam dat er een dienst zou zijn. Steffy zegt: ‘Er zou geen dienst moeten zijn. Niet voor Sheila.’ Ze herinnert hem eraan dat ze zojuist hebben afgesproken zich op zichzelf en hun toekomst te concentreren. ‘Zeg me dat dit voorbij is. Zeg me dat je niet naar Sheila’s herdenking gaat.’

Lees ook:  Bold & Beautiful: Brooke en Katie steken Donna in de rug over Eric

Bij Il Giardino loopt Brooke naar hem toe en vraagt ​​Deacon wat Finn zei. Hij haalt zijn schouders op: ‘Niet veel. Hij was enigszins verrast.” Brooke kalmeert: ‘We wilden gewoon niet dat je te veel hoop zou krijgen.’ Deacon zegt: ‘Misschien heb ik meer geluk met mijn eigen kind.’
Diaken Brooke

Bij Forrester voegt Hope zich weer bij Liam en ze bespreken hoe gelukkig ze zijn met de aardige en grappige Beth. Hope krijgt een telefoontje van Deacon, die vraagt ​​of ze een minuutje heeft. Ze vraagt ​​zich af hoe het met hem gaat; ze heeft aan hem gedacht. Deacon weet dat dit geen geweldig onderwerp voor hen is, maar ze is de laatste tijd zo behulpzaam. Hope schraapt haar keel: ‘Bel je over Sheila?’ Deacon vertelt dat hij een herdenking voor haar heeft in het restaurant. Hij weet dat het veel gevraagd is; hij wilde alleen maar de uitnodiging verlengen. Hoop heeft tijd nodig. Deacon zegt dat als het enig verschil maakt, hij Finn ook heeft uitgenodigd. Ze vraagt ​​of hij er zal zijn. Deacon weet het niet zeker, maar het zou veel betekenen als ze dat wel was. Hope laat hem gaan en zegt tegen Liam: ‘Mijn vader heeft net een uitnodiging gestuurd. Je raadt nooit waarheen.”

Meer: B&B organiseert een epische romantische reünie

Bij Il Giardino voegt Deacon zich weer bij de Logan-zussen en zegt dat hij Hope overrompeld heeft. Het lijkt erop dat iedereen Sheila vrijwel is vergeten. Brooke vraagt ​​hem om hun dochter niet onder druk te zetten om te komen. Deacon zal dat niet doen, maar geeft toe dat hij Sheila mist en dat dit enorm veel pijn doet. ‘Ik dacht dat ik haar kon helpen. Ik dacht dat ik haar een nieuwe start kon geven.” Hij vertelt hoe Hope langskwam om bij hem te kijken zodra ze erachter kwam. “Het betekende veel voor mij. Het zou veel voor mij betekenen als ze naar de dienst zou komen.”

Meer: Vergeten dat Forrester terugkomt!

Bij Forrester heeft Liam het gevoel dat Deacon niet eerlijk kan verwachten dat Hope naar Sheila’s herdenking gaat. Hope klaagt erover dat Sheila een wig drijft tussen haar en haar vader, bovenop alle andere gruwelijke dingen die ze heeft gedaan. Liam raadt haar aan om gewoon nee te zeggen. Hope verbergt dat Finn was uitgenodigd. Sheila was zijn biologische moeder en als er iemand is die zijn respect wil betuigen, dan is hij het misschien wel.

Lees ook:  Doet Bold & Beautiful's Ridge Vertel Eric dat hij de modeshow heeft gewonnen?

Meer: Waarom Steffy er spijt van zal krijgen Thomas weg te sturen

In het klifhuis denkt Finn dat naar de dienst gaan een manier kan zijn om het hoofdstuk af te sluiten. Steffy spot met: ‘Het hoofdstuk is afgesloten, Finn!’ Ze begrijpt dat dit moeilijk voor hem is, maar ze is klaar. ‘Ze stierf. Ze stierf hier en daar hebben we allebei moeite mee. Deacon moet zich daarvan bewust zijn.’ Finn haalt zijn schouders op omdat hij hem net heeft verteld wat hij van plan was, dat is alles. Steffy zegt dat het hen pijn zou doen om daarheen te gaan. Sheila kwam naar het huis om haar te vermoorden. “Zijn wij het vergeten? Ze kwam hier! Ik wilde niets doen, maar ik had geen keus!” Finn geeft haar niet de schuld van Sheila’s dood. Steffy wil het achter zich laten, zodat ze ze geen pijn meer kan doen. Finn verzekert zijn vrouw dat alles goed komt. Hij staat naast haar en hun familie. “Jij bent mijn prioriteit.” Zij zoenen. Steffy moet naar kantoor. Ze uiten hun liefde en ze verlaat de kamer. Finn gaat zitten en flitst door herinneringen aan Sheila. Hij denkt aan Deacon die zegt dat Sheila hem bij haar herdenking zou willen hebben en dat ze van hem hield, en dan aan Steffy die hem vraagt ​​haar te vertellen dat hij niet naar de dienst zal gaan.

Meer: Het is gecompliceerd! Thomas’ nieuwe romance

Volgende The Bold and the Beautiful: Terwijl Hope en Finn aanwezig zijn, neemt Deacon emotioneel afscheid van Sheila Carter.

Doe met ons mee, als je wilt, bij het herdenken van de sterren die we in 2024 verloren hebben in de onderstaande fotogalerij.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]