Deed Bold & Beautiful Verander Liam gewoon in een slechterik?!


Gedurfd en mooi kijkers hebben misschien niet eens de enorme verandering opgemerkt die plaatsvond in de meest recente aflevering van de soap, maar we voorspellen dat de oh zo subtiele wending een teken is dat de rollen omslaan tussen Thomas en een van zijn haters.

Ondanks dat Thomas maandag niet verscheen in de aflevering van Gedurfd en mooiWat er gebeurde, bracht ons ertoe te geloven dat de schrijvers zijn aartsvijand een weg inslaan die het speelveld tussen hen aanzienlijk gelijk zou maken. Het zou een enorme verandering in de dynamiek betekenen, en het zou van invloed kunnen zijn op de relatie tussen Thomas en Hope en de manier waarop andere personages ernaar kijken.

Hoewel Brooke lange tijd een van de tegenstanders van Thomas is geweest, niet zonder goede reden, is het niet de moeder van Hope waar we het over hebben, hoewel wat er daarna gebeurt ervoor kan zorgen dat ze haar lang gekoesterde meningen in de toekomst opnieuw gaat evalueren.
Hoop Thomas Brooke B&B

Als je de aflevering van maandag 13 november hebt gezien van Gedurfd en mooiJe zult gemerkt hebben dat ze verder gingen waar ze gebleven waren met Liam in het klifhuis en Steffy lobbyden om haar man te dumpen en hem nog een kans te geven.

Natuurlijk heeft deze man, hoeveel Steffy ook van hem houdt, totaal geen geloofwaardigheid. Je zou je kunnen voorstellen dat ze van binnen met haar ogen rolde, terwijl ze aan de buitenkant toegeeflijk glimlachte. Vooral toen hij beloofde dat als ze bij hem terug zou komen, deze keer hij zou haar nooit meer laten gaan.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope Walks In on Thomas Chastising Liam

Nu zijn we eraan gewend dat Liam zijn gewone slippers maakt tussen Hope en Steffy. Hier is niets nieuws te zien, toch? Fout.

Deze keer was er een duidelijke verandering in de atmosfeer. Het was subtiel, maar het was er wel. Tegen het einde van de aflevering was Steffy weer in de armen van Finn en was Liam alleen in zijn kantoor bij Spencer Publications en de zaken namen een wending voor de… griezelige situatie.
Liam Steffy B&B

Na beleefd te zijn afgewezen door Steffy voor de zoveelste keer Voordat Liam naar Rome vertrok, bleef hij onverschrokken en beloofde hij op een ingelijste foto van zijn ex-vrouw dat ze zou kom bij hem terug.

Dit kan nog steeds het geval zijn leek voor Liam was het normaal, maar deze keer voelde het anders. Op dit punt overschreed Liam de grens van de goedbedoelende maar irritante Tofu Boy naar een man die een sfeer uitstraalde die onmiskenbaar stalkerachtig was.

Terwijl Steffy thuis aan het zoen was met de echtgenoot op wie ze smoorverliefd is, en geen ruimte voor twijfel had gelaten in haar klinkende afwijzing van haar ex, werd het duidelijk dat Liam nog steeds begreep de boodschap niet – en hij maakte het universum duidelijk dat hij niet van plan was ‘nee’ als antwoord te accepteren.

Liam zweert dat hij een gelukkig getrouwde vrouw zal blijven achtervolgen die hem meerdere keren heeft afgewezen, en heeft hem op een nieuw pad gezet: dat van een geobsedeerd personage. Er was een subtiele verschuiving die suggereerde dat de schrijvers Liam veranderen van een goedbedoelende flip-flopper in een gevaarlijk geobsedeerde ex die voor niets zal stoppen om de vrouw te krijgen die hij wil. Klinkt als iemand die we kennen?

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Zal ​​Hope herenigen met Thomas of Liam?

Terwijl dit zich afspeelt, verwachten we dat de rollen zullen omdraaien tussen Liam en Thomas, die ongetwijfeld in de positie zal komen om zijn aartsvijand te waarschuwen zich terug te trekken terwijl hij eraan werkt om het huwelijk van zijn zus te vernietigen.
Thomas Liam B&B

Hoe ver Liam zal gaan om zijn obsessieve doel te bereiken, valt nog te bezien. Zal hij een manier vinden om Finn op de hoogte te stellen van de kussen die Steffy geheim hield voor haar man? Zou hij zo ver gaan om samen te werken met Deacon om Sheila op de een of andere manier in de baan van Finn te wringen, zodat Steffy hem zal verlaten?

Wat hij ook doet, het is duidelijk dat Liam deze nieuwe richting inslaat Eindelijk Het speelveld is enigszins gelijkgesteld met Thomas, die al een tijdje stabiel is. Plotseling, Liam zal de slechterik zijn, de obsessieve persoon die manipuleert en geen ‘nee’ als antwoord accepteert.

Het is nog onduidelijk of de schrijvers Liam met deze verhaallijn voorbereiden om een ​​echte slechterik te worden, maar nu zijn stem van de rede – zijn broer Wyatt – weg is, is er echt niemand meer die hem verstandig kan praten. Zijn vader Bill is zeker niet die kerel – het is nog niet zo lang geleden dat hij een gebouw opblies met Sally en Liam erin, omdat hij geobsedeerd was door een wolkenkrabber die hij eigenlijk Skye noemde!

Hoe zullen we dat zeker weten Gedurfd en mooi Heeft Liam een ​​slechterik gemaakt? Het zal officieel zijn wanneer Brooke haar mening over hem verandert en geen druk meer uitoefent op Hope om “voor haar huwelijk te vechten”.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy en Hope Debat brengen Thomas weer aan het werk bij Forrester

We hebben slechts één vraag: ligt er een Steffy-mannequin op de loer bij Forrester Creations? Omdat we ons zorgen maken.

Laat het ons weten als je denkt dat Liam en Thomas van rol wisselen in de commentaarsectie hieronder.

Kijk voordat je vertrekt terug op het leven van Liam en de steeds veranderende liefdes in de onderstaande fotogalerij.