Deed Bold & BeautifulIs MacKenzie Mauzy met Sam Heughan van Outlander getrouwd?


De voormalige soapfavoriet begon aan een nieuw hoofdstuk in haar leven.

The Bold and the Beautiful aluin Mackenzie Mauzy verliet de dag in 2008 toen haar personage, Steffy’s tweelingzus, Phoebe, stierf als gevolg van een auto-ongeluk. In haar echte leven heeft de actrice echter veel te vieren. Op zaterdag 1 oktober trouwde Mauzy met Premier Lacrosse League-speler Scott Ratliff in Big Sur, Californië.

Flora Gibson van Flora Gibson Photography deelde een prachtige video van het paar in verschillende poses te midden van prachtige achtergronden in hun trouwkleding. “Gefeliciteerd aan mijn nieuwe beste vrienden!” kondigde Gibson aan. “Het was zo’n eer om jullie het afgelopen jaar te leren kennen door middel van verloving, avontuur en huwelijk. Bedankt dat je me in je verhaal hebt opgenomen.”

Voorafgaand aan hun huwelijk, in augustus, plaatste Mauzy een foto met Ratliff nadat ze “door de wildernis waren gekomen” na een van hun avonturen in Little Switzerland, North Carolina, waarnaar haar voormalige castmate Ashley Jones (Bridget) haar wat liefde stuurde in de vorm van een reeks hartemoji’s.

Meer: Hunter King kreeg meer dan een filmrol

Fans zullen zich herinneren dat Mauzy’s personage Phoebe haar moeder Taylor in bed had gevonden met haar voormalige beau Rick Forrester en later in zijn auto sprong toen hij wegstormde, waarbij ze uithaalde naar hem, waardoor Rick de controle aan het stuur verloor. Toen haar vader Ridge (toen gespeeld door Ronn Moss) op het toneel verscheen, duurde het niet lang voordat Phoebe in zijn armen stierf.

Phoebe sterft ridge

Na haar rol overdag verscheen Mauzy in verschillende populaire misdaaddrama’s, met in de hoofdrol Rapunzel in de film uit 2014 In het bos en speelde Abigail in de televisieserie Voor altijd.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Liam weigert zijn en Steffy's geheim te bewaren

Soaps.com stuurt het paar onze beste wensen!

Nu we Mauzy’s nieuwe echtgenoot hebben ontmoet, kijk eens naar andere Vet en mooi echte koppels in onze fotogalerij hieronder.