Deed Bold & BeautifulIs Sheila Kill Li? Zal Paris met Carter trouwen?


Vet Mooie mashup Sheila Li Paris Carter Quinn

Krediet: Howard Wise/JPI (3)

Wanneer The Bold and the Beautiful’s Sheila wordt echt, echt interessant, dingen gebeuren. En deze week zijn er zeker dingen gebeurd. Maar toen, na de boze confrontaties en het verraad en de crash, gebeurde het ergste van alles: Sheila ging weg en liet ons achter met… nou, daar komen we zo op terug.

Finn heeft twee mama’s

Sheila en Li zitten al een tijdje op ramkoers. Lang voordat Finn stierf, waren deze twee voorbestemd om de kop op te steken. Ik bedoel, het is niet alleen dat ze allemaal een claim op Finn wilden zetten. Hoewel we het nooit echt te diep hebben onderzocht, waren deze vrouwen allebei betrokken bij dezelfde man. We hebben nooit echt een idee gekregen van de relatie tussen Jack en Sheila, maar dit moest meer zijn dan een simpele affaire. Hij slaagde er tenslotte in om Sheila te overtuigen om haar kind af te staan.

Vet mooie Sheila Li

Die blik die je je nieuwe vriendin geeft als ze zegt: “Je zou er geweldig uitzien in een harembroek!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Ja, ja, jij en ik weten dat ze veel kinderen over heeft, van wie de meeste nooit worden genoemd, laat staan ​​dat ze met haar gedachten bezig zijn. Maar toch, Sheila moest iets voor Jack hebben gevoeld om haar te overtuigen om Finn uit te leveren.

Ik vond het idee dat Sheila en Li samenwerkten om Finn te helpen beter te worden, een ongemakkelijke alliantie smeden op basis van hun wederzijds wantrouwen jegens de familie Forrester. Maar we weten natuurlijk allemaal dat de schorpioen en de kikker niet naast elkaar kunnen bestaan.

Botsing! Bang Boem!

Als er één ding is dat me stoort aan hoe het deze week ging, dan is het dat de show erop stond Li er dom uit te laten zien. Het spijt me, maar de vrouw was slim genoeg om haar zoon uit een mortuarium te smokkelen, een geïmproviseerd ziekenhuis op te zetten en hem in zijn eentje in leven te houden. Moeten we echt denken dat ze niet slim genoeg was om, laten we zeggen, 6 meter te lopen voordat ze de politie belde?

Aan het eind van de dag is Li misschien niet vermoord door Sheila, maar door haar eigen gebrek aan intelligentie.

Maar enorme rekwisieten voor het productieteam op Vet en mooi voor de resulterende achtervolging, crash en explosie. Ik verafschuw absoluut wanneer soaps auto-ongelukken proberen in scène te zetten, omdat het onvermijdelijk is dat er felle lichten schijnen in de ogen van de acteur die zogenaamd ‘rijdt’, gevolgd door dat ze het nepstuur naar links rukken terwijl de camera naar rechts wordt getrokken .

Hier, Dagen van ons leven’ Jennifer speelt een typisch zeepwagenwrak na.

Maar daar zou het niet voor zijn Vet & mooi. Een dag voordat de scènes werden uitgezonden, gebruikte iemand bij de show het woord ‘spectaculair’ toen hij me beschreef wat er ging gebeuren. Ik heb wel of niet met mijn ogen gerold… alleen om ongelijk te krijgen toen Li’s vurige dood dat alles was en meer.

B&B Li Auto-ongeluk

Li ontdekte op de harde manier dan wanneer je met vuur speelt, je verbrandt. In dit geval was de brand Sheila… en, eh, de eigenlijke brand.

Krediet: CBS-screenshot

Natuurlijk zou ik nalatig zijn als ik er niet op zou wijzen dat dit in feite een herhaling was van het verhaal waarin Thomas Emma in zijn auto achtervolgde, wat er uiteindelijk toe leidde dat ze van een klif stortte. Dus heeft Sheila Li vermoord, of was het een ongeluk? Laat het debat beginnen!

Als er een keerzijde was aan de ondergang van Li, dan is het dat het op woensdag gebeurde, wat betekende dat de show nog twee afleveringen te vullen had. Dat betekende — zucht — twee stevige dagen Carter/Parijs.

De miljard dollar vraag

Grace haalde de woorden uit mijn mond toen ze Paris en Carter vroeg – die besloten hadden zo snel mogelijk door het gangpad te rennen – wat de haast was. Ik bedoel, natuurlijk, het antwoord dat de personages niet konden geven was het voor de hand liggende: “Dit is” Vet en mooi waar verlovingen altijd worden gevolgd door een vluggertje, behalve in het geval van Flo en Wyatt, omdat mensen een beetje hopen dat hij op een dag zal verschijnen en aankondigen dat Felony Flo van een klif is gevallen.

Vet Parijs Carter kantoor HW

“Ik zou Zende waarschijnlijk de kans moeten geven om mij een beter aanbod te doen. Dat is hoe dit huwelijk ding werkt, toch?”

Krediet: Howard Wise/JPI

De betrokkenheid van Carter en Parijs is deze show op zijn slechtst op een paar verschillende niveaus. Allereerst is de koppeling 100 procent een plotpunt. Niemand wil dat ze samenkomen of denkt dat ze dat zullen doen. En dat zou prima zijn als het verhaal waar ze in staan ​​klopte. Maar dat is niet zo, want we waren er allemaal bij toen Paris een paar maanden geleden duidelijk maakte dat ze betere dingen te doen heeft dan zich vast te binden aan een man. Ze was ongeveer net zo geïnteresseerd in het huwelijk als ik in sla.

Plots begint ze te praten over hoe opgewonden ze is om te trouwen met een man met wie ze drie dates heeft gehad.

Erger nog, Paris zat op de eerste rij toen haar zus verloofd was met Carter maar oogseks had met Zende. Ze weet precies hoe dat eruit ziet en zou moeten zien wat er tussen Quinn en Carter aan de hand is. Heck, een paar weken geleden was het duidelijk dat ze deed weet je, durf zelfs tegen Quinn te zeggen dat hij moet stoppen. Dus waarom in de wereld zou Paris plotseling zijn schouders ophalen en zeggen: “Weet je wat? Ik weet dat je op een andere vrouw valt, en ik ben helemaal niet zo geïnteresseerd in het huwelijk, maar laten we dit doen… morgen!”

De trouwende man

Ik begrijp tenminste de motieven van Carter. Ze zijn me duidelijk gemaakt. Hij houdt niet van Parijs, maar hij denkt dat hij dat punt waarschijnlijk met de tijd kan bereiken. Het radiostation in zijn hoofd speelt één nummer in een loop af. Zing het als je de woorden kent: “Als je niet bij degene kunt zijn van wie je houdt, schat, houd dan van degene met wie je bent.”

Vet mooie quinn carter ring

“Wonder Twin powers… activeer! Vorm van een superkoppel!”

Krediet: Howard Wise/JPI

Carter is het zat om te zien hoe iedereen om hem heen liefde en geluk vindt. Hij is bereid om er wat van voor zichzelf te hebben. Bovendien weet hij, nadat hij de Forrester-clan al eeuwen in actie heeft gezien, dat hij te laat is voor een startershuwelijk, zodat hij na een paar maanden kan stoppen. Hij hoopt waarschijnlijk dat Maya terugkomt zodat hij een tijdje kan pingpongen tussen de Buckingham-zussen, een bewezen winnende formule voor deze show.

Willekeurige gedachten

• Het is lang geleden dat Grace een karaktereigenschap heeft die verder gaat dan ‘bemoeizuchtige moeder’. Cassandra Creech is een interessante artiest en ik wil haar alter ego zien mixen met die van de andere inwoners van Los Angeles.

• Zou het, met Sheila op vrije voeten, niet logisch zijn geweest als Ridge zijn beide families onder één dak had verzameld om ze allemaal veilig te houden? Zet Taylor, Ridge en Brooke in hetzelfde huis tijdens een storm, laat de bliksem de kracht uitschakelen en je hebt de ingrediënten voor… nou ja, drama of farce, afhankelijk van welke richting je op wilt!

Brooke, Ridge, Taylor B&B

‘Wat zeggen jullie, dames? Slaapfeestje? Pyjama optioneel?”

Krediet: Howard Wise/JPI

• Zodra het duidelijk werd dat het in Zuid-Californië stromende regen was, wist je dan niet dat er iets ergs ging gebeuren? We weten allemaal dat elke vorm van waarneembaar weer op soaps aangeeft dat er een plotpunt op het punt staat zich te ontvouwen!

Nu we hebben gewogen op Vet en mooi’s huidige lijst van stellen, waarom zou u niet met ons mee doen om een ​​statusupdate te krijgen van Dagen van ons leven‘ huidige oogst van vermeende tortelduifjes?