Doet Bold & Beautiful’s Hope Houdt echt van Thomas?


gewaagde mashup Thomas Hope Ridge Steffy Brooke RJ Luna

Krediet: Howard Wise/JPI (4)

Het is pas voorbij als het voorbij is, en dat heeft heel wat te betekenen Gedurfd en mooi fans vragen zich af of Eric echt de kogel gaat bijten. Ik ben hier om je te vertellen dat ik, hoezeer ik ook van John McCook houd – en ik hou enorm veel van hem – Eric absoluut nodig heb om te sterven. Wat is anders het nut van het dagelijkse huilfeest waar we nu doorheen gaan?

Het leugenspel

De afgelopen jaren heeft Ridge bewezen dat hij… nou ja, een grote idioot is. En hij heeft het herhaaldelijk bewezen, of hij nu Brooke dumpte omdat er een dennenappel op zijn hoofd viel, of Taylor op de grond liet vallen omdat – checkt hij aantekeningen – hij zijn geliefde ‘lot’ door een sleutelgat in Italië zag.

Gedurfd mooi sleutelgat in nok Italië

Maar deze week bereikte hij nieuwe hoogten als het gaat om laag zinken. Je zult je herinneren dat Ridge na de modeshow, die zich er pas van bewust was dat zijn vader op sterven lag, besloot de oude man de overwinning te geven. Lief gebaar toch? Maar het wordt nog veel minder mooi gemaakt door het feit dat Ridge deze week tegen iedereen die maar wilde luisteren zei: ‘O ja, mijn vader heeft volledig verloren en ik heb volledig gewonnen. Ik liet hem gewoon denken dat hij gewonnen had, omdat hij op sterven lag.”

Ga het vertellen op de berg

Ridge vertelt dus niet alleen aan iedereen dat de overwinning van Eric een illusie is, maar hij tart ook de wens van zijn vader dat iedereen in het ongewisse blijft over zijn toestand. Om eerlijk te zijn, is Ridge niet de enige die deze specifieke minachting voor de wensen van de patriarch heeft. Iedereen die erachter is gekomen dat Eric doodgaat, draait zich om en vertelt het aan iemand anders. Het is net die beroemde shampooreclame… zo mooi in beeld gebracht Wayne’s wereld.
Ik vraag me af of verlies van gezichtsvermogen een rol speelt bij Eric’s USD (Unnamed Soap Disease), aangezien hij niet lijkt te merken dat iedereen om hem heen de hele tijd huilt. Donderdag stond hij in het kantoor van Forrester, zich verheugend over de overwinning die hij eigenlijk niet had behaald en nomineerde hij zijn nietmachine voor Office Product Of The Century, zich totaal niet bewust van het feit dat Steffy eruitzag alsof… nou ja, alsof iemand het zojuist had verteld haar grootvader is stervende.

Lees ook:  Wat is er gebeurd met RJ Forrester op Bold and Beautiful? Hij werd boos!

Meer: Geliefde soapster keert overdag terug naar CBS in een schokkende rol!

Wie laat de hond uit?

Wat valt er over Liam te zeggen? Ik bedoel, op dit moment denk ik dat hij zich precies gedraagt ​​zoals wij van hem verwachten. Hoewel een heleboel mensen – inclusief ikzelf – Liam aanspreken voor het heen en weer pingpongen tussen Steffy en Hope, is dat eigenlijk ongelooflijk trouw aan het personage. Als soapfans klagen we graag als onze favoriete personages iets doen waarvan we weten dat ze het nooit zouden doen. Weet je, zoals… Brooke die op haar eigen bijenwas let.

Liam Steffy B&B

Als grote fan van Scott Clifton – die zowel een ongelooflijke acteur is als een van de grappigste en slimste mensen met wie je ooit de kans zult krijgen om te spreken – probeerde ik eindelijk een beetje zachtaardig te zijn in mijn kritiek op de scène waarin Liam, vers van het negeren van elk woord uit Steffy’s mond, fluisterde lieve woordjes tegen haar foto.

Meer: Star verklaart: ‘Sheila moet dood zijn!’

Wat ik me had moeten realiseren is dat Clifton, zelf een criticus van de acties van zijn alter ego, de zaken recht zou zetten, zoals je kunt zien in de onderstaande uitwisseling.

Later zei hij dat zijn reactie een manier was om te bevestigen wat ik had gezien als ‘de kloof tussen het schijnbare verhaal en het feitelijke gedrag van het personage’. Het zal interessant zijn om te zien of we deze keer daadwerkelijk gaan spelen dat Liam een ​​enorm verwarde kerel is. Vooral na wat er daarna gebeurde…

Terugkeer van de wafelmaker

De blik op Liams gezicht toen Hope in haar nachtjapon de deur opendeed, maakte me eindeloos blij, vooral omdat hij wist dat ze op Thomas wachtte. Hoe wist hij dat? Omdat Hope de naam van Thomas riep voordat ze de deur opengooide en haar bijna-ex daar zag staan. Leuk weetje: elke keer dat iemand in een soap iets zegt in de trant van: “Schat, ben je je sleutel vergeten?” als ze een deur openen, kun je er absoluut zeker van zijn dat de persoon aan de andere kant dat ook zal doen niet wees de persoon die ze verwachten.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy komt oog in oog te staan ​​met Sheila

Liam B&B

Sneller dan je zou kunnen zeggen: ‘Ik hou van je Steffy’, verklaarde Liam dat hij altijd van Hope zou houden, en de blik in zijn ogen voegde er duidelijk aan toe: ‘Waar was die bloedhete blik waar je nu naar kijkt toen we samen waren?’

Meer: Hoe zal Liam reageren op deze nieuwste wending?

Ik had niets minder van Liam verwacht. Dat is gewoon hoe hij rolt, met een volledige minachting voor alle anderen. Hij ging van het niet respecteren van Steffy’s huwelijk naar de nieuwe relatie van Hope. En hoewel hij misschien een aantal geldige punten heeft waar het Thomas betreft – punten waar we allemaal van op de hoogte zijn en die we herhaaldelijk hebben besproken – is hij absoluut de laatste persoon op de planeet die daarop zou moeten wijzen.

Hoop Thomas B&B

Tegen het einde van de week bekende Hope haar liefde aan Thomas… een soort van. Ze zei niet echt ‘Ik hou van je’, maar eerder ‘Daarom hou ik van je’. Semantiek? Misschien. Maar één ding weten we allemaal: wat ze ook zei, Thomas hoorde ‘Ik hou van jou’ en dat zou op termijn grote gevolgen kunnen hebben. Vooral gezien het feit dat Hope haar verklaring aflegde in wat alleen maar een verhoogde emotionele toestand kon worden genoemd. In feite deed ze in feite wat Liam keer op keer heeft gedaan: ze reageerde op een situatie door in een andere situatie te springen zonder noodzakelijkerwijs na te denken over de gevolgen van haar woorden.

Willekeurige gedachten

• Ridge zei dat hij contact had opgenomen met Thorne, Kristen, Bridget en enkele andere verafgelegen Forresters. Maar heeft iemand er ooit aan gedacht om door de gang van de kantoren te kijken en tegen Zende te zeggen dat zijn opa er niet meer is? Hij is misschien wel de enige die niet weet dat Ridge de modeshow daadwerkelijk heeft gewonnen.

Lees ook:  B & B's Denise Richards en Days 'Patrick Muldoon in Timecrafters Film

Poppy Li B&B

• Waarom mogen Poppy en Penelope zomaar willekeurig de werkruimtes van Forrester Creations overnemen om hun familievetes te ensceneren? Zou dit bedrijf geen betere beveiliging moeten hebben, aangezien Sheila daarbuiten onschadelijk pizzabestellingen aanneemt? Ik wil meer in dit verhaal investeren, maar het slaat nog steeds nergens op waarom Li denkt dat Luna niet in hetzelfde gebouw kan werken als Finn. Laten we deze verder zetten, kinderen.

• Luna en RJ zijn echt heel aantrekkelijk. Ik vond het geweldig hoe nerveus ze was over de ontmoeting met zijn zus, en de scènes waarin Steffy en Finn Luna leerden kennen waren schattig. Ze leken heel erg op wat echte broers en zussen zouden doen, de nieuwe persoon in het leven van je broer opzoeken.

• Nu Eric heeft verklaard dat het hoofdkantoor van hem is en van hem alleen, waar gaat iedereen zich uitkleden, of het nu gaat om seks of om te trainen na de sportschool? Heck, waar gaan ze eigenlijk werken? Of zullen we het beantwoorden van deze cruciale vragen gewoon vermijden totdat Eric sterft of een wondermiddel krijgt en Donna vrolijk gaat neuken, nu we ons hebben gerealiseerd dat de dagelijkse wereld lang niet zo leuk is.

• De schrijvers moeten een koers kiezen en daaraan vasthouden. Ofwel is Sheila een criminele meesterbrein en een bedreiging voor ieders veiligheid, ofwel is ze slechts een plaag die het waard is om af en toe vermeld te worden. Maar als ze ons willen laten geloven dat het het eerste is, moeten mensen op zijn minst ophouden elkaars huizen binnen te lopen via niet-afgesloten deuren.

Deze week zag een populaire Zoals de wereld verandert ster terugkeer naar soaps. Bekijk nu deze andere acteurs die we zeker in haar voetsporen willen volgen via de onderstaande galerij.