Doet Bold & Beautiful’s Sheila Love Bill of Deacon? Wie kiest ze?


“Deacon zit er al zo diep in…”

Even leek het erop Vet en mooi’s Sheila en Deacon waren gewoon vrienden met meer dan een paar voordelen. Ze lachten samen, hadden geweldige seks en leken te begrijpen dat wat ze hadden te vluchtig was om lang mee te gaan. Maar toen ging Deacon gevoelens ontwikkelen voor zijn negentenige vriendin, en op de meest ongelegen momenten.

En natuurlijk weet Sheila – de koningin van zelfbehoud – dat alleen Bill haar de bescherming kan bieden die ze echt nodig heeft. Maar zoals we aan het einde van de aflevering van maandag zagen, heeft Sheila heel duidelijk diepe gevoelens voor Deacon. Zou hij haar ondergang kunnen zijn?

“Het enige dat ze ooit heeft gewild, is liefde”, vertelde Sheila’s portrettist, Kimberlin Brown, ons onlangs. ‘Tegen het einde van haar tijd bij Deacon was hij erg gecharmeerd van de persoon die ze aan het worden was en deed hij deze prachtige dingen voor haar. Maar de hele tijd dacht ze: ‘Dit kan maar zo ver gaan, vooral als ik niet in het openbaar te zien ben.’”

Deacon Sheila staat aan het hoofd van B&B

Meer: Wacht, deden ze dat echt alleen met Sheila?

Maar dat veranderde allemaal toen Bill tussenbeide kwam en Sheila zowel zijn hart (schijnbaar) als haar vrijheid gaf. ‘Omdat hij de machtige man is die hij is,’ vervolgde Brown, ‘kan hij aan touwtjes trekken waarvan andere mensen niet eens weten dat ze bestaan. Hij kan haar beschermen en hij geeft haar het leven dat ze altijd al wilde hebben.”

Lees ook:  Bold & Beautiful's Jacqueline MacInnes Wood's Husband and Sons' Ranch, Video

Of is hij dat? ‘Soms is hij erg afstandelijk en bijna koud,’ mijmerde Brown. “Er zijn dingen die ze nog steeds probeert uit te zoeken over hem en hun relatie.”

Ondertussen gelooft Sean Kanan (Deacon) dat zijn alter ego klaar is om grote weddenschappen aan te gaan voor Sheila… zelfs als dat betekent dat hij enkele van zijn andere persoonlijke relaties op het spel moet zetten. Per slot van rekening zullen Brooke en Hope waarschijnlijk niet blij zijn met het idee dat hij verliefd wordt op de voormalige verpleegster! ‘Deacon zit al zo diep in het geheim dat hij heeft bewaard’, vertelde hij ons. “Die teerling is geworpen. Het nieuwe risico is de mogelijkheid om het op te nemen tegen Bill, met wie Deacon altijd een zeer omstreden relatie heeft gehad. Bill is gevaarlijk en wie weet wat hij zou kunnen doen. Maar Deacon bevindt zich op een plek waar hij klaar is om Bill aan te pakken.’

Vet mooi Deacon Bill-kantoor

Meer: Was deze B&B’s domste draai tot nu toe?

De echte vraag wordt dan of Sheila uiteindelijk alles zal verliezen in naam van de liefde waarnaar ze zo lang heeft gezocht. ‘Ze is verscheurd,’ zuchtte Brown. ‘Ze had een relatie met Deacon zoals we haar nog nooit hebben meegemaakt. Hij was zowel gefascineerd door de leuke kant van haar als, op een vreemde manier, door de gevaarlijke kant. Maar uiteindelijk is ze een overlever. Ze gaat doen wat nodig is.”

Misschien zal het duiken in Sheila’s eerdere relaties via de onderstaande foto’s ons helpen erachter te komen welke man geschikt is voor haar!

Lees ook:  Bold & Beautiful Interview met Krista Allen: waarom Taylor Ridge de waarheid niet vertelde