Don Diamont Tribute on Anniversary of Bold and Beautiful Debut als Bill Spencer


Op 12 mei 2009 sloeg de zeep vuil.

Moeilijk te geloven vandaag, met Dollar Bill Spencer als integraal onderdeel van The Bold and the Beautiful als liefdesaffaires en Louis Vuittons. Maar een tiental jaar geleden, toen Don Diamont voor het eerst uitgezonden werd in zijn nieuwe rol, was hij er niet helemaal zeker van dat het zou lukken.

Je zult je herinneren dat toen de oude hoofdrolspeler aan zijn nieuwe optreden begon, hij bijna 25 jaar lang als Brad Carlton op zustersoap kwam The Young and the Restless.En er was ook niet veel vertraging tussen de shows ”, herinnert de acteur Soaps.com eraan. ‘Ik denk dat ze nog steeds flashbacks van Brad uitzonden toen ik voor het eerst opdook als Bill.

Meer: Baanbrekende draai in Bold & Beautiful liefdesvierhoek?

“Eerlijk gezegd vind ik het erg dapper van [Bold & Beautiful executive producer/headwriter] Brad Bell om de kans te wagen, gezien de korte tijd die er was verstreken, ”voegt hij eraan toe. ‘En dat hij in mij zou geloven dat ik dit voor elkaar zou kunnen krijgen? Dat betekent de wereld. “

Natuurlijk moest Diamont niet alleen indruk maken op de baas; hij moest ook het publiek voor zich winnen. Zoals hij het zegt, “Een baan vinden is één ding, die behouden is iets anders. Dus toen ik naar binnen ging, was ik me er zeker van bewust dat Bill een onuitwisbare indruk moest maken.

‘Het werd me ook duidelijk gemaakt’, vervolgt hij, ‘dat Brad zeer hoge verwachtingen had van dit personage en dat hij erg in Bill was geïnvesteerd. Het was belangrijk voor hem dat dit personage werkte. Er waren een paar mannelijke personages geïntroduceerd die misschien niet zo goed werkten als ze hadden gehoopt. ” (Je kunt zijn inleiding opnieuw bekijken als Bill hieronder.)

Meer: Heather Tom (Katie) reflecteert op een ‘heel emotioneel’ moment
Onnodig te zeggen dat al die jaren later Diamont het soort succes was als Bill dat alleen als ‘weggelopen’ kon worden gedefinieerd. Zo goed getekend en goed gespeeld was de meer dan levensgrote mogul dat kijkers niet anders konden dan een grote reactie op hem hebben. “Toen hij voor het eerst verscheen, was hij een luidruchtige New Yorkse miljardair die een totale playboy-vrouwenhater was”, zegt zijn portrettist. “Hij heeft nog steeds een aantal van die kwaliteiten, maar we hebben gezien dat zijn randen in de loop der jaren een beetje zachter zijn geworden. Nu is het eigenlijk wanneer die oude neigingen de kop opsteken, dat hij in de meeste problemen terechtkomt. “

Bij deze gedenkwaardige gelegenheid, sluit u zich bij ons aan, nietwaar, om de prestatie te vieren die Diamont heeft geleverd door de onderstaande fotogalerij te bekijken, een verzameling van hoogtepunten uit zijn hele run als Bill… dusver!

Video: YouTube / SpencerPublications