Eerste gezicht! Bold & BeautifulGlamourfoto van Krista Allen toegevoegd aan openingscredits


Markeer uw kalenders! *Dit* langverwachte evenement zal eindelijk plaatsvinden.

Het leven van Taylor Hayes is een wervelwind geweest Vet en mooi in de nasleep van haar rouwende dochter Steffy die naar Europa vertrekt om het verlies van haar man Finn te verwerken, niet wetende dat hij echt leeft. Finn wordt natuurlijk gevangen gehouden door zijn gestoorde biologische moeder Sheila, de persoon die er verantwoordelijk voor is dat hij wordt neergeschoten en bijna dood is.

Taylor is verteerd door gedachten aan haar dochter en van Sheila die ergens “daarbuiten” is nadat ze uit de gevangenis is ontsnapt met de hulp van haar voormalige en opnieuw medeplichtige, Mike Guthrie.

Terwijl ze goed werd ondersteund door Steffy’s vader en haar ex-man, Ridge, werd Taylor voor nog een nieuwe lus gegooid toen hij te midden van al deze chaos aankondigde dat hij zich herenigde met zijn vervreemde vrouw, Brooke, en terug naar haar huis ging. .

Dit liet Taylor met veel om alles tegelijkertijd te verwerken, en hoewel ze misschien een ‘wereldberoemde psychiater’ is, Vet en mooi personage onlangs opmerkte, misschien heeft ze het punt bereikt waarop ze zelf een paar minuten op de bank zou kunnen gebruiken.

Wat moet een therapeut doen als ze probeert te jongleren met meerdere stressvolle gebeurtenissen in haar persoonlijke leven tegelijk? Tegen iemand praten. Ga Diacon Sharpe binnen.

Meer: Katherine Kelly Lang gerechten op Taylor/Deacon

Nu is Deacon misschien wel een van de meest onwaarschijnlijke personages om zich met Taylor te binden, maar hij heeft wel een sterke schouder voor haar om op te leunen en om te worden hervormd en zo, heeft hij bewezen dat hij een behoorlijk fatsoenlijke kerel kan zijn.
Taylor en Deacon praten BB

Deacon draagt ​​zelf een trauma met zich mee, aangezien hij degene was die Finn en Steffy in de steeg vond nadat ze waren neergeschoten, en later hoorde dat zijn vriend Sheila de boosdoener was. Dus misschien kan het paar er voor elkaar zijn?

De nieuw geslagen “Dealor” -fans hopen zeker dat hun medeleven het begin zal zijn van een hete nieuwe romance, en Allen en Kanan leken de Taylor/Deacon-koppeling te verzenden op sociale media.

Dat brengt ons bij het grote moment Vet en mooi producer Casey Kasprzyk beloofde dat het zou gebeuren. Hij heeft er zelfs een datum op gezet. Noteer in je agenda, want donderdag 4 augustus 2022 valt het mee.

Is het de eerste kus van Deacon en Taylor? Zullen ze zich ’s middags overgeven aan een gepassioneerde liefde? Of zal het misschien Ridge betreffen, die zal besluiten dat hij toch nog een kans met haar wil, alleen om te horen dat hij moet “vissen”?

Het antwoord is “geen van bovenstaande”. Het is echter een dag waarop fans van Krista Allen’s Taylor praktisch hebben gewacht sinds ze voor het eerst begon met uitzenden – Allen’s glamourshot zal eindelijk verschijnen in de openingscredits.

Meer: Krista Allen verklaart vertraging bij opname van openingscredits

Kasprzyk bekeek een voorbeeld van de prachtige foto van de intro op Twitter en onderschreef het: “Het gebeurt!” Terwijl Allen zijn bericht deelde, enthousiast: “Casey! Je had geen perfectere dag kunnen uitkiezen om dit te doen! OMG!”

We houden van Allen’s toevoeging aan de openingscredits van Vet en mooi en kan niet wachten om ze live op tv te zien rollen!

Laat ons uw mening over Taylor’s huidige verhaallijnen achter in het commentaargedeelte hieronder.

Vet en mooie sterren zijn, nou ja, mooi! Gelooft u ons niet? Overzien De verbluffende fotoshoots van Jacqueline MacInnes Wood in de galerij hieronder.