Ex-Bold & Beautiful Star Linsey Godfrey over zenuwinzinking, drinken — Interview


Als de actrice nu super beschermend is voor haar geestelijke gezondheid – en dat is ze – dan is dat om een ​​buitengewoon goede reden.

Linsey Godfrey hield niets achter toen ze onlangs ging zitten met Algemeen ziekenhuis ster Maurice Benard (Sonny) voor een aflevering van hem Gemoedstoestand vloggen. Om te beginnen, de Dagen van ons leven aluin, veel gemist als Sarah, was heel openhartig over het feit dat ik een tijdje “zelfmedicatie aan het doen was” met alcohol. Dus “het beste wat me ooit had kunnen overkomen, was dat ik eind 2019 een zenuwinzinking kreeg en uiteindelijk dacht: ‘Ik kan mijn emoties niet beheersen… ik voel me niet mezelf.’

‘Ik wist niet meer wie ik was,’ ging ze verder. “Ik had de hele tijd angstaanvallen, ik deed mezelf pijn, ik dronk heel slecht…”

Meer: Waarom fans van Days of Our Lives zeker weten dat Sarah terugkeert

Eindelijk de actrice, die Caroline ook speelde op The Bold and the Beautiful, werd nuchter om beter te worden. “Ik wilde mezelf de kans geven om kennis te maken met mijn medicijnen” [my body] zonder iets anders in mijn systeem,” legde ze uit. “En toen kreeg ik bescherming van mijn gezondheid.”

Leuk vinden Super beschermend. “Ik begon controle te krijgen over mijn geestelijke gezondheid en mijn emoties, en ik werd gewoon heel bang en echt beschermend om iets anders toe te voegen”, zei ze. “Dus nu is het anderhalf jaar geleden en ik mis het” drinken niet echt.
Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 28 november – 2 december 2022

“Ik vind het leuk om me de nacht te kunnen herinneren”, voegde ze eraan toe. “Ik vind het leuk om nu de persoon te zijn waar je was, ‘Nee, nee, nee, je zei dat ding gisteravond. Ik beloof je, die persoon heeft gelijk…’ [Today] Ik mag de stem van de rede zijn waar [before] Ik was nooit de stem van de rede.”

Meer: Alle sterren verlaten Days of Our Lives [PHOTOS]

Godrey, die gediagnosticeerd is met bipolaire 2 en borderline persoonlijkheidsstoornis, was aanvankelijk terughoudend om haar strijd te onthullen. “Ik dacht: ‘Misschien werk ik nooit meer’, goed, om te zeggen: ‘Hé, ik ben een beetje van mijn rocker af. Ik ben verrukkelijk, maar ik ben een beetje van mijn rocker af!’

‘Maar’, besloot ze, ‘het voelde belangrijker om tegen iemand die naar me kijkt of me volgt te zeggen: ‘Hé, het discrimineert niet, en hier ben ik dan. Je vindt het leuk om te zien hoe ik iets doe, en ik heb het.’ Als iemand gewoon zegt: ‘Ik ben niet alleen’, dan was het het waard.”

Je kunt haar interview hierboven volledig bekijken. Bekijk dan onderstaande fotogalerij van het liefdesverhaal van Sarah en Xander – tot dusver. Want nee, we kunnen niet geloven dat het voorbij is, net zo min als de verladers van “Xarah”.

Video: YouTube/StateOfMind