Fans denken dat Tanner Novlan video onthult Bold & Beautiful’s Finn’s Alive’


Het was gewoon weer een “zondagochtend” voor de acteur. Maar voor zijn volgers… wauw.

Op 22 mei deelde Tanner Novlan een clip uit 1999 op Instagram Vechtclub. Daarin zien we alleen maar Brad Pitt die een gedenkwaardige entree maakt in een badjas bedekt met koffiekopjes. “Zondagochtend”, de Vet en mooi alum ondertitelde de video.

Dat was het.

Maar veel fans van de acteur beschouwden het fragment als een ondubbelzinnig teken dat hij terugkeerde naar – of nooit echt was weggegaan – de show. “Ik begrijp wat je zegt, Tanner,” antwoordde maybabydoll259. “Welkom terug en fijn dat je blijft.”

“Ja!!!” viel Melissa Jayne Elias binnen. “Laten we gaan! Laten we gaan!”

Alimiami316 vatte de post op als een soort voorproefje en beschreef het als Finn die “terugkomt als een totale baas”.

Er is alleen een probleem: het is niet per se zo.

We hebben onlangs een heleboel bewijs gezien dat zich opstapelt dat Steffy’s man niet echt of oprecht dood is. (Je kunt de hele stapel ervan hier bekijken.) En er zijn ontelbare manieren waarop Novlan kan worden behouden Vet en mooi. (We hebben de mogelijkheden hier op een rijtje gezet.)

In januari beloofde de begeleidende producer Casey Kasprzyk echter dat de snoek daadwerkelijk arriveerde na de draai die naar beneden kwam, “The Bold and the Beautiful het zal nooit meer hetzelfde zijn.” En als Finn niet dood bleek te zijn… nou, dat zou toch helemaal niet waar zijn? De show zou blijven precies hetzelfde.

Wat denk je? Stuurde Novlan fans een knipoog met zijn Pitt-video? Op weg naar de reacties…

Bekijk onze fotogalerij van de meest impactvolle sterfgevallen ooit op Vet en mooi — snel, voordat we Finns “ondergang” van de lijst moeten schrappen.