Press ESC to close

Finn bedriegt Steffy met Hope


In de laatste The Bold and the Beautiful preview voor 10-14 juni, het voelt als vroeger tussen Steffy en Hope. Lees verder en bekijk de preview hieronder.

Vorige week weerhield Li Bill, Luna en Poppy ervan een DNA-test uit de winkel te gebruiken, en stond erop dat ze er een zou uitvoeren als medische professional. Helemaal niet verdacht, toch? Li onthulde dat Bill de vader was, maar waarschuwde Katie ook dat haar zus berekenend en achterbaks is en een patroon heeft als het om rijke mannen gaat. Volgende week, terwijl Bill en Poppy de verloren tijd inhalen, zegt Kate tegen hen: ‘Kijk eens naar jou, een heel nieuw gezin.’ Deze DNA-test en de verrassende nieuwe familie lijken allemaal te mooi om waar te zijn, en het lijkt erop dat Katie niet koopt wat Poppy probeert te verkopen.

Bill en Poppy BB

Steffy probeerde ‘Hope for the Future’ stop te zetten vanwege de slechte cijfers, en was verbijsterd toen Ridge besloot de lijn nog een kwartje te geven, omdat hij erin geloofde en dat Hope en haar team iets geweldigs zouden kunnen produceren. Ridge vroeg Brooke ook om op te treden als co-CEO van Forrester Designs. Volgende week vraagt ​​Steffy aan Brooke of ze het niet vreemd vindt dat Hope zoveel tijd met Finn doorbrengt?

Steffy verdachte BB

Hope en Finn hebben contact gehad via Sheila’s wederopstanding en het huwelijk van hun ouders, en Hope heeft duidelijk gemaakt dat Steffy niet het recht heeft om Finn te bevelen weg te blijven van zijn biologische moeder. Nadat Steffy had geprobeerd haar lijn te sluiten, zei Hope dat het weer oorlog was tussen hen. Terwijl Steffy tegen Liam tekeerging over Hope’s ongezonde invloed op Finn, gaf Finn Hope nog een van zijn medische berichten om een ​​nieuwe hoofdpijn te verzachten, wat leidde tot een kus!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Steffy's terugkeer zou Carter / Quinn, Liam / Hope kunnen ontsporen

Volgende week geeft Hope aan Finn toe dat ze niet kan stoppen met aan hem te denken. Ze scheurt zijn shirt uit en trekt hem bovenop haar! Zullen ze de grens overschrijden en seks hebben? Als dat zo is, zal het net als vroeger zijn… Steffy en Hope vechten om dezelfde man!

Nieuwsbrief B&B Stoer en Mooi https://cloud.email.soaps.com/signup/

Lees onze Gedurfd en mooi spoilers om erachter te komen wat er volgende week nog meer gebeurt!

Bekijk onze Daytime Emmy-galerij hieronder voor al het zeepachtige goedheid!

Video: Gedurfd en mooi/Facebook

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]