Gedurfde en mooie openingscredits Preview: nieuwe foto’s van Krista Allen (Taylor)


Taylor krijgt eindelijk haar rechtmatige plaats – in de openingscredits.

Sinds Krista Allen erbij kwam The Bold and the Beautiful als Taylor hebben kijkers steeds weer dezelfde vraag gesteld. Nee, niet “Gaat Ridge eindigen met Taylor of Brooke?” (Alsof hij ooit “komt heel lang bij iemand terecht!) “Wanneer komt ze in de aftiteling?”

Meer: Nieuws dat klinkt als muziek in de oren van fans van Bold & Beautiful

Onlangs onthulde de actrice dat het niet zo was dat zij en de show het niet probeerden te laten gebeuren, het was gewoon dat … nou ja … het maken van foto’s met de openingstitel is moeilijk! “Eerste shoot, die verdomde pruik heeft mijn gezicht opgegeten en ik zag eruit als een dakloze herdershond”, gaf ze lachend toe.

“Bij de tweede opname hadden we problemen met de techniek/belichting”, voegde ze eraan toe, “en verloren de meeste foto’s.”

Maar op 10 juni, eindelijk, lang als laatste werden de afbeeldingen van de openingscredits van Allen gemaakt. En wetende hoe gretig fans geïnteresseerd waren, kreeg ze toestemming om een ​​sneak peek te delen. (Bekijk het hieronder.)

“Wie deelt een kopie van een opname uit de openingsreeks voordat deze officieel wordt uitgezonden?” vroeg @jacksojj88, die vervolgens een antwoord op de retorische vraag aanbood: “Een geweldige actrice die oprecht geniet van interactie met de fans!”

Meer: Jacqueline MacInnes Wood’s jubileum fotoalbum

“En, bedankt [supervising producer] Casey [Kasprzyk] voor het genadig toestemming geven om dit met iedereen pre-air te delen!” zei Allen. “Jullie zijn allemaal zo geduldig geweest en hebben lang gewacht!”

Uitchecken meer foto’s van de cast van Vet en mooi in de stijlvolle galerij hieronder.