Gedurfde en mooie samenvatting: een brandalarm onderbreekt het voorstel van Carter


In Thomas ‘appartement zet de Hope-etalagepop Thomas onder druk om van Liam af te komen. “Schakel hem uit, zodat je bij Hope kunt zijn.” Thomas wrijft over zijn gezicht; hij wil ze geen pijn doen. Hij snauwt naar de pop: “Ik ben die man niet meer!” Onverschrokken spoort “Hope Too” hem aan om het vanavond te doen.
Thomas pleint voor Hope mannequin B&B

Meer: Soap-ster vertelt over zijn romantische comeback

In de hut kibbelen Liam en Hope over Thomas die de lookalike mannequin in zijn appartement heeft totdat Hope er niet meer over wil praten en hem vraagt ​​Thomas een kans te geven. Liam beweert dat hij al zoveel kansen heeft gehad en vindt dat hij zich voordoet als een beter persoon om in haar leven te blijven. Hope houdt vol dat ze vrede moeten sluiten met deze situatie. Liam vraagt ​​hoe je vrede met hem sluit en hun baby bij hen vandaan houdt. Hope denkt dat ze het Douglas verschuldigd zijn om het vertrouwen in zijn vader niet te verliezen. Ze vraagt ​​Liam om harder te proberen om vergeving te krijgen; ze moeten een manier vinden om Thomas in hun leven te hebben. Liam bewondert zo haar optimisme, maar wenst dat ze kon zien wat hij doet. Nadat ze over plannen voor later heeft geflirt, vertelt Hope aan Liam dat ze vindt dat hij dezelfde kwaliteiten heeft. Ze herinnert hem eraan dat ze voor Douglas een manier moeten vinden om samen te leven met Thomas.
Hoop gekibbel met Liam B&B

Meer: Zal Thomas proberen Liam te vermoorden?

Op het hok van Carter flirt Paris Eye met Zende omdat ze zegt dat ze dit niet zou hebben gemist. Carter vertelt verder over de recente veranderingen in zijn leven… niemand mooier dan Zoe. Naarmate de avond vordert, spelen ze een spannend spelletje charades, dat wordt gewonnen door Team Buckingham, en praten ze over verliefdheden van beroemdheden. Paris flirt weer met Zende en hij is gevleid. Carter verklaart dat vanavond misschien het begin is van iets speciaals – voor hen allemaal. Zoe kijkt ongemakkelijk als Zende haar zus meeneemt naar het dak om het uitzicht te zien. Carter beschouwt deze plek die van Zoë ook is en vraagt ​​zich af wat er nodig is voor haar om all-in te zijn. Hij is al een hele tijd alleen en begrijpt dat je je hart moet beschermen, maar ze kan hem vertrouwen met het hare. Carter haalt een ringendoosje tevoorschijn, maakt het open en zegt dat hij een leven met haar wil. Zoe stamelt: “Carter, wat ben je aan het doen?” Hij vertelt hoe ze alles beter maakt; hij weet dat het snel is, maar het leven is te kort. Carter zakt op één knie. “Ik hou van je Zoe Buckingham.” De tranen vallen over Zoe’s wangen als hij haar aanzoekt. Plots gaat het brandalarm af. Paris en Zende verschijnen weer. Carter en Paris rennen naar buiten en Zende vraagt ​​of Zoe in orde is voordat ze de ring zien. “Heeft Carter je een aanzoek gedaan?”
Carter stelt B&B voor

Meer: B & B-echtgenoot staat in voor kusscènes

Bij Forrester Creations merkt Charlie dat Thomas laat aan het werk is. Thomas zegt dat hij uit zijn appartement moest komen. Charlie vraagt ​​hem om een ​​kamergenoot; de Hope-mannequin. Hij confronteert hem met het nemen van de pop en niets zeggen als hij ernaar vraagt. Thomas verontschuldigt zich. Charlie wil de echte reden weten waarom hij met de mannequin is ondergedoken. Hij grilt Thomas over het verbergen van de mannequin en merkt op dat Hope zei dat het een behoorlijk effect op hem had. Thomas flitst naar “Hope Too” en zegt hem dat hij Liam moet vermoorden.
Charlie naalden Thomas B&B

Volgende De kale en de knappe, Zoë en Zende moeten hun gevoelens onder ogen zien.

Bekijk verbazingwekkende transformaties van soapsterren in de onderstaande fotogalerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.