In het appartement van Thomas bevestigt hij aan Hope dat de mannequin degene is die Charlie zoekt, maar hij kwam niet schoon omdat hij niet zeker wist hoe mensen zouden reageren. Hij klaagt dat Liam altijd het ergste van hem vindt. Terwijl Hope de etalagepop bestudeert, roept ze over: ‘Hope is niet bang. Ze wil je. Dit is je kans. ” Hope geeft toe dat de pop verontrustend is als de mannequin Thomas aanspoort om in beweging te komen. Thomas houdt zijn hoofd vast terwijl Hope en de mannequin over elkaar praten. Hope vraagt ​​hem om eerlijk te zijn; “Weet je zeker dat alles in orde is?” Thomas heeft hoofdpijn, heeft niet goed geslapen en brengt veel tijd alleen door, maar ze zou zich geen zorgen moeten maken. Praat verandert in elkaar vertrouwen op het werk. Thomas legt uit dat het veel betekent om aan haar lijn te werken; ze is een belangrijk onderdeel van zijn leven. Hij vat samen dat hij vastbesloten is een beter mens en vader te zijn. Hope maakt zich zorgen over zijn eenzame bestaan; Hoewel de pop een geweldige inspiratiebron is, is hij misschien niet de beste voor gezelschap. Thomas houdt vol dat het niet eng is zoals Liam beweert, maar wil niet dat Hope hem van de lijn haalt. Hope houdt van zijn ontwerpen en wil dat hij doorgaat … wat er ook nodig is. Ze zal hem niet dwingen de paspop terug naar kantoor te brengen. “Ik denk dat dit je helpt iets los te laten dat je altijd al in je hebt gehad.”
Thomas, Hope, etalagepop B&B

Meer: Waarom het mannequin-verhaal geniaal is

Liam komt aan bij Finns kantoor. De dokter gaat ervan uit dat hij er is over Thomas. Liam klaagt Hope en Steffy gelooft hem niet als het om Thomas gaat, maar hij weet dat Finn het ziet. Hij legt uit dat Thomas nog steeds gevaarlijk is en zich op een donkere, griezeliger plek bevindt dan Finn zich kon voorstellen. Finn denkt dat Steffy haar broer beter kent dan Liam, die beweert dat Thomas haar en Hope manipuleert. Geërgerd vraagt ​​Liam: “Zeg me niet dat hij jou ook voor de gek houdt?” Finn vraagt ​​Liam die niet naar Steffy luistert en vraagt ​​zich af of een deel van wat Thomas over hem zei waar is. De dokter vertelt hoe dicht Liam met Steffy is – daarom kan hij niet negeren wat Thomas zei en vraagt ​​hij zich af hoe Hope erover denkt. Liam zegt dat ze het goed vindt en prijst de rotzooi die Thomas uitspuugt. Finn gelooft dat zijn gezin met Hope zijn prioriteit moet zijn; Thomas is misschien niet ver van het doel af – de tijd die hij met Steffy doorbrengt, kan van invloed zijn op zijn huwelijk.
Finn belt Liam B&B

Meer: Waarom dit Y & R-personage naar B&B moet komen

Bij Forrester Creations loopt Carter Parijs binnen om Zoe te vertellen hoe Zende haar over hem hoorde gutsen en zei dat hij zo slim en sexy is. Carter denkt dat ze het misschien over hem heeft gehad en realiseert zich dan dat ze het over Zende hebben. Hij merkt op dat Zoe en Zende elkaar leren kennen terwijl ze samenwerken. Zoe is het daarmee eens; ze kan zien waarom haar zusje hem leuk vindt. Paris komt tussenbeide dat Zoe haar voor Zende heeft gewaarschuwd. Carter is verbaasd: waarom zou ze niet willen dat haar zus bij hem betrokken was? Zoe wil gewoon niet dat ze hoop krijgt. Carter vraagt ​​zich af of ze heeft opgemerkt dat Zende in haar geïnteresseerd is, en denkt dat Paris en Zende het samen leuk zouden hebben. Paris vraagt: “Je zorgt gewoon voor mij, toch zus?” Carter nodigt Parijs uit voor het diner en zal ook Zende vragen. Zoe flapt uit: “Weet je het zeker?” Carter zegt dat het een geweldige avond wordt.
Kiara Barnes, Diamond White "De kale en de knappe" Stel CBS Television City Los Angeles, Ca.  24/09/20 © Howard Wise / jpistudios.com 310-657-9661 Aflevering # 8397 USAirdate 10/11/20

Meer: B & B-kolom, Parijs is een reis

Volgende De kale en de knappe, Thomas heeft diner met de Hope-paspop.

Bekijk foto’s van huidige soapbroers en -zussen in de onderstaande galerij. Ontvang uw gratis dagelijkse soap-opera-fix voor De kale en de knappe – en alle andere drama’s overdag – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.