Gedurfde mooie Sheila Deacon werkt samen tegen Forresters


In de hut razen Ridge en Brooke over Deacon die een crimineel is en vragen ze zich af waarom Hope hem nu in haar leven nodig heeft. Hope herinnert hen eraan dat Deacon haar vader is. Brooke eist dat Hope Deacon vertelt dat hij geen deel kan uitmaken van haar leven. Deacon snapt het, ze haten hem allemaal, maar Hope deelt hun mening niet. Ridge blijft Deacon vervuilen. Liam wil dat Deacon vertrekt voordat de kinderen thuiskomen, maar Deacon wil zijn kleindochter ontmoeten. Iedereen maakt bezwaar en beveelt hem de deur uit te gaan, maar Hope onderbreekt hem: “Ik heb iets te zeggen.” Ze verontschuldigt zich voor het feit dat ze zich overrompeld voelen en naar Deacon omdat ze zich in een hinderlaag heeft gelokt. Hij geeft toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar hij wilde Hope volwassen zien worden. Hij is zo trots op haar en blij dat ze contact hielden via brieven. Hij wil haar echter geen pijn doen. Hij gaat weg, maar zweert de hele tijd aan haar te denken en voor altijd van haar te houden. Ridge roept hem uit voor de geweldige toespraak terwijl Brooke en Liam olie op het vuur gooien. ‘Ga gewoon weg, diaken,’ zegt Brooke. “Dat is iets waar je goed in bent.” Diacon loopt de deur uit.

nok, hoop, brooke, diaken, liam bij hut bb

Meer: Foto’s, Deacon’s misgelopen leven en wilde tijden

Iedereen wil weten waarom Hope contact heeft opgenomen met Deacon. Ze weet het niet zeker, maar nu ze kinderen heeft… kan ze het niet uitleggen. Hope voelde zich gedwongen om hem meer te begrijpen, maar zal zijn verleden niet vergeten. Ze blijven Hope hameren over het afsnijden van Deacon, maar ze vindt het vervelend dat ze niet in haar oordeel geloven. Ze zullen haar blijven pushen, maar Hope weigert haar de rug toe te keren van Deacon – hij is nog steeds haar vader, wat hij in het verleden ook heeft gedaan.

liam klaagt over hoop over Deacon bb

Meer: Exclusief, Scott Clifton vertelt explosieve verhaallijn

Steffy komt thuis en treft Finn aan in een romantische setting, die hij vandaag beschouwt als Steffy Appreciation Day. Ze is onder de indruk en merkt hoe stil het is. Finn regelde de kinderen en vindt dat ze wat tijd verdient om te ontspannen. Steffy zou niets liever willen dan alleen zijn met haar man. Ze kussen hartstochtelijk totdat Hayes begint te huilen. Nadat Finn Hayes heeft gekalmeerd, gaan hij en Steffy terug naar hun ‘gezellige kleine opstelling’. Finn heeft zelfs een afspeellijst gemaakt. Steffy denkt na over de moeilijke dingen die ze hebben meegemaakt, vooral Sheila. Ze gelooft dat Sheila de boodschap heeft begrepen en zegt: “Ze kan geen deel uitmaken van onze familie.” Hayes wordt weer wakker en Steffy houdt hem vast. Ze staren naar hun baby en zij merkt op hoe hulpeloos en lief hij is. Daarom gaat ze in mama beer modus. Wanneer Steffy herhaalt dat Sheila geen rol kan spelen in hun leven, denkt Finn terug aan het ontvangen van Sheila’s sms terwijl hij bij Hope was.

steffy en finn romantiek bb

Meer: De nieuwe head-turning hottie van B&B ziet er bekend uit

Deacon zit aan de bar van Il Giardino en flirt even met de barman voordat hij een drankje bestelt. Plots verschijnt Sheila en gaat naast hem zitten. Nadat ze een drankje heeft besteld, draait Deacon zich om om met de vrouw naast hem te praten, stopt dan en zegt: “Shelia… Sheila Carter.” Sheila werpt een blik op hem en antwoordt: “Deacon.” Ze dacht dat hij opgesloten zat? Ze slaan elkaar voor hun misdaden en Sheila herinnert zich hoe hij haar bijna in de gevangenis liet gooien omdat ze mensen liet geloven dat ze op Quinn schoot. Deacon noemt zichzelf een padvinder vergeleken met Sheila en weet dat de Forresters haar meer haten dan hem. Nadat Deacon onthult dat hij is vrijgelaten en vrij is, vraagt ​​Sheila zich af waarom hij in zo’n slechte bui is. Deacon vertelt haar over Hope en wat er in de hut is gebeurd, waardoor Sheila moet toegeven dat ze meer gemeen hebben dan ze dachten.

diaken ziet sheila bb

Ze begint over haar zoon te praten, maar Deacon onderbreekt haar: “Heb je een schildpad geadopteerd?” Sheila vertelt hem over Finn, hoe hij met Steffy is getrouwd en hoe de Forresters haar buitensluiten. Ze zweert niet op te geven en dringt er bij Deacon op aan dat ook niet te doen. Deacon weigert Hope op te geven! Sheila zegt voor het eerst in zijn ellendige leven dat hij zal krijgen wat hij wil. Met zijn tweeën samen, zij gaan krijgen wat ze willen – de Forresters maken geen schijn van kans! Sheila buldert een griezelige lach als Deacon nerveus en bang lijkt.

sheila en diaken werken samen tegen forresters bb

Volgende The Bold and the Beautiful, Brooke en Liam hebben veel te zeggen naar Hope als het om Deacon gaat.

Deacon’s had rundvlees met bijna de helft van de cast, maar welke? Vet en mooi karakters echt naar elkaars strot zijn gegaan? Ontdek het in onze fotogalerij hieronder met: soaps’ 10 grootste mannelijke vetes van alle tijden.

Houd er rekening mee dat als je iets koopt door op een link in dit verhaal te klikken, we een kleine commissie over de verkoop kunnen ontvangen.

De aflevering van vandaag missen? Inhalen via Paramount Plus.