Gewaagde en mooie draai betekent dat Thomas iemand kan doden


Vetgedrukte zeepkistweek van 13 november

De kale en de knappe’s Thomas en de mannequin zijn misschien wel het hot topic onder fans – of ze het verhaal liefhebben of haten – maar er zijn eigenlijk ook veel andere dingen om over te praten deze week. Omdat de soap voor het eerst sinds tijden niet één, niet twee maar drie of meer verhalen tegelijkertijd vertelt. Gek, toch?

Tafel voor twee

gewaagde thomas dummy dinner date

Aan de positieve kant hoefde Thomas zich geen zorgen te maken dat zijn date van zijn bord at.

Om de een of andere reden was Thomas die Fauxpe (zoals ik de Hope-mannequin heb genoemd) aan de tafel zitten terwijl hij aan het eten was, vreemd hartverscheurend voor me. Hij vertelde hoe Vinny bij zijn vriendin was ingetrokken en dat Zoë – van wie ik totaal vergat dat hij even zijn kamergenoot was geweest – ook was verhuisd, en verdomd als Thomas zich niet eenzaam voelde. Het was een merkwaardig effectieve reeks.

Meer: Hoe ver gaat Bold & Beautiful hiermee echt?

En een pluim voor Matthew Atkinson omdat hij zich van ganser harte in het mannequin-verhaal stortte. Als hij dit speelde met zelfs maar een ons kamp, ​​zou het niet werken. In plaats daarvan zien we dat Thomas niet alleen op een donkere plek is, hij is in de greep van iets dat hij niet begrijpt. Zoals de meesten van jullie, Ik vermoed dat dit uiteindelijk zal leiden tot de onthulling dat hij wordt beïnvloed door een hersentumor a la Algemeen ziekenhuis’s Franco, en dat is ook oké. Waarom? Omdat het de schrijvers de vrijheid geeft om dit verhaal te brengen waar ze maar willen – inclusief een moorddadig pad – wetende dat Thomas uiteindelijk een Get Out of Jail Free-kaart zal hebben.

Meer: Raad eens wie er terug is bij B&B!

Of moet ik zeggen een ander Get Out of Jail Free-kaart? Steffy stond er deze week op dat Thomas in de nasleep van de babyruil ‘er niet zonder kleerscheuren vanaf kwam. Zijn acties hebben hem veel gekost. ” Maar ik sta versteld als ik erachter kan komen hoe hij precies werd gestraft voor het vermoorden van Emma en het manipuleren van iedereen om hem heen. (Ik weet het, ik weet het … wij, het publiek, zijn de enigen die echt hebben gezien wat er gebeurde de nacht van Emma’s dood, dus er is geen echt bewijs van zijn betrokkenheid.) De man heeft nog steeds zijn hoofdbaan, en afgezien van Liam neemt iedereen een “Blijf in beweging, hier is niets te zien” -benadering van de voor de hand liggende problemen van de man.

Lees ook:  Bold & Beautiful Preview: Zoe wil een tweede kans met Carter

Goed, Dat Was lastig

Oh, Carter, wat gaan we met je doen? Twee weken geleden zei Zoe dat ze nog niet klaar was om in te trekken en vroeg of jullie misschien dingen konden vertragen. Hoe interpreteer je dat? “Laat me je voorstellen terwijl je zus op het dak zit te knuffelen met de man voor wie je duidelijk warm bent.”

Meer: Wie deze be & be-ster is werkelijk zoenen

Dat hele etentje was één groot cringefest, grotendeels omdat elk woord dat Carter uit de mond kwam het klonk alsof hij hoopte dat hij, Zoe, Paris en Zende de avond zouden eindigen met een goede, ouderwetse orgie. Het is raar… Carter is zonder twijfel een van de aardigste, oprechtste jongens op het doek. Maar als hij dingen zegt als: “Ik heb hoge verwachtingen van deze avond”, klinkt het gewoon een beetje … skeezy! Dit is nogal ironisch, gezien het feit dat het Zende is wiens dialoog tot stand komt als iets dat, wanneer je aan een collega wordt gericht, je naar HR kan sturen. Toch lijkt Zende op de een of andere manier een flirt (a la old-school Ridge), terwijl Carter meer op lijkt Moderne familie’s Phil, die altijd dingen zegt die veel ongepaster klinken dan hij eigenlijk bedoelt.

Zoals we eerder hebben besproken, lijkt Carter ook bijna pathologisch niet in staat om een ​​kamer te lezen. Toen ze zich realiseerde dat de man in wie ze nauwelijks geïnteresseerd was, op het punt stond de vraag te stellen, Zoe … nou, ze trok een gezicht.

Gewaagde mooie zoë verlovingreactie

“Niet rennen, niet rennen, niet rennen …”

Toen het brandalarm afging, vroeg ik me af of de show misschien op het punt stond te onthullen dat Zoe in feite begaafd is met pyrokinese, zoals het kleine meisje dat Drew Barrymore speelde Vuur starter jaren geleden. Hé, als Thomas met een mannequin kan praten, kan Zoë met haar geest branden aansteken.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 29 maart - 2 april 2021

Meer: Ster deelt een verjaardagsramp

Het is eigenlijk een beetje moeilijk om te zien hoe Zoë doet alsof ze niet in staat is om zelf beslissingen te nemen. “Dus jij denkt dat ik met Carter moet trouwen?” vroeg ze aan Zende, die duidelijk wilde dat hij haar ervan zou weerhouden dit te doen door zijn liefde te verklaren. Zoals veel personages in deze show voor haar, is Zoe geschreven alsof ze geen andere keus heeft dan met iemand, wie dan ook, te trouwen. Dat is de vreemde tweedeling De kale en de knappe: Het is misschien wel de modernste wat betreft esthetiek – van de hippe openingstitels tot het gebruik van het maken van shots – en toch dringt het routinematig aan personages een morele code op die rechtstreeks uit de jaren vijftig lijkt te zijn getild.

Familieaangelegenheden

We kregen niet veel actie op het front van Shauna / Eric / Quinn, maar de ontluikende driehoek werd niet helemaal laten vallen. Dat alleen al vind ik opwindend, gezien de neiging van deze show om me te concentreren op één, misschien twee verhalen tegelijk. Vorige week, toen de twee dames begon hoofden te stoten, Ik vergat een beetje dat hun kinderen met elkaar uitgaan. Omdat Wyatt en Flo natuurlijk in de onderwereld zijn waarnaar gelukkige koppels op deze show worden gedegradeerd totdat het tijd is om uit elkaar te gaan en nieuwe liefdes te vinden. Maar ze betrokken te hebben – tegen beter weten in en met meer dan een beetje aarzeling – in de puinhoop van hun moeder is best leuk.

Wyatt, Flo compassion Vet en mooi

‘Wyatt, ik hou van je … maar je moeder heeft mijn laatste wijnkoeler gedronken. Ze moet gaan. “

Maar raad eens met mij: waarom zegt Shauna steeds tegen Eric: “Als je wilt, ga ik verhuizen zodat jij en Quinn kunnen proberen je huwelijk te herstellen”? Meisje, als je denkt dat jij hen in de weg staat om dingen uit te werken, ga dan weg! Ga crashen met Wyatt en Flo, en laat Quinn intrekken in het pension, des te dichter bij haar ex.

Lees ook:  Gewaagde en mooie wekelijkse preview: Hope helpt Thomas in een crisis

Willekeurige gedachten

• Ik begin me zorgen te maken over Charlie. Onthoud hoe op het origineel Star Trek, wist je dat wanneer ze een vijandige planeet bezochten, de man in het rode shirt niet zou terugkeren? Ieders favoriete bewaker draagt ​​misschien alleen zwart, maar ik heb het slechte gevoel dat zijn neus rondneuzen in Thomas ‘zaken niet goed voor hem zal aflopen.

Vet charlie wijzend boos screengrab

‘Nou nee, ik ben niet bevoegd om een ​​pistool te dragen. Mijn vinger is echter geregistreerd bij de J’accuse School of Dramatic Arts. “

• Over Charlie gesproken, toen de man enkele zeer scherpe beschuldigingen tegen Thomas begon te lanceren, bleef ik wachten tot de ontwerper zei: ‘Herinner me nog eens aan de naam van dit bedrijf? Forrester Creations? Cool cool. Nu … herinner me er nog eens aan wat mijn achternaam is voordat je naar het werklozenkantoor gaat. “

• Ik vind het heerlijk als de ruzie van een soap-stel voelt als een gevecht dat jij of ik misschien hebben met onze belangrijke anderen. Toen Hope het zat werd om met Liam in cirkels rond te gaan over Thomas, gooide ze letterlijk haar handen in de lucht en zei: “Ik hou van je, maar ik wil er niet meer over praten.” Ben daar geweest, zei dat.

Nu je mijn mening over de plots van deze week hebt gehoord, kun je je mening geven in de comments. Klik dan hier om de lijst met Vet en mooi karakters we willen terug zien op onze schermen.