Gewaagde en mooie sterren wisselen romantische huwelijksverjaardagsberichten uit: nee, ‘ik ben de gelukkige’


Finn’s portrettist en Caitlin’s voormalige portrettist hebben net weer een jaar van liefde en huwelijk gevierd.

The Bold and the Beautiful’s Tanner Novlan (Finn) opende een trouwalbum om een ​​prachtige foto te delen met zijn vrouw Kayla Ewell (ex-Caitlin) om hun jubileum te vieren. De CBS-soapster legde de foto vast met een lief gevoel: “Gelukkige verjaardag aan de beste partner waar ik om kon vragen”, waarop Ewell snel antwoordde: “Ik ben de gelukkige!”

Het paar trouwde op 12 september 2015 en heeft sindsdien een paar keer hetzelfde scherm gedeeld, meest recentelijk op de CW’s Roswell, New Mexico als Gregory en Nora en meer intiem eerder dit jaar toen Ewell verscheen op Vet en mooi als body-double voor Steffy.

Meer: Don Diamont wenst zoon een gelukkige 30e verjaardag

Vorige maand plaatste Novlan foto’s ter ere van zijn vrouw op haar verjaardag en zei: “Gefeliciteerd met mijn avontuurlijke partner. Ik houd van je.”

En in april deed Ewell hetzelfde om hulde te brengen aan haar man met een te schattige foto van Novlan en hun dochter, Poppy Marie, met het onderschrift: ‘Deze man is vandaag jarig. Totale stoeterij. Ik heb geluk.”

Nu we het toch over verjaardagen hebben, in juli, het paar gaven hun kleine Poppy een grote verjaardagsverrassing in een springkasteel van een kasteel!

Als je meer foto’s wilt zien van soapacteurs met hun echte partners, bekijk zeker onze galerij hieronder.

Ontvang je gratis dagelijkse soap-opera fix voor The Bold and the Beautiful – en alle andere dagdrama’s – rechtstreeks in uw e-mailinbox bezorgd door u aan te melden voor Soaps.com’s nieuwsbrief.Lees ook:  Bold & Beautiful Verlengd met twee jaar tot 2023-2024