Henry Joseph Samiri Keert terug naar Bold & Beautiful als Douglas Forrester, Django Ferri Out


Een ruil… en een enorme onthulling?

Vet en mooi houdt ons graag scherp en verandert dingen… zelfs als het de acteurs zijn die onze favoriete personages spelen! Na de tijdelijke installatie van Django Ferri als Douglas Forrester werd naar verluidt permanent gemaaktdat besluit is nu teruggedraaid.

Als onze vermoedens over Thomas juist blijken te zijn, is de ruil een beetje logisch. Trouwens, het is niet de eerste keer Vet en mooi heeft een herschikking van een kidlet teruggedraaid.

Ferri’s iets oudere versie van Douglas werkte bijzonder goed in de huidige verhaallijn toen de jongen volwassen genoeg moest lijken om zijn wens uit te drukken om meer tijd met zijn vader door te brengen. Het was voor de kijkers geloofwaardig dat een jonge man van die leeftijd zijn eigen geest zou kennen en dat zijn ouders hem niet zouden afblazen als “te jong om te weten wat het beste voor hem is”.

Het maakte het ook geloofwaardiger hoe de dingen verliepen toen de kinderbescherming opdook in het Forrester-huis. Nogmaals, Ferri’s Douglas had een geschikte leeftijd om alleen met de agenten te kunnen praten en hen te verzekeren dat hij veilig en gelukkig was bij zijn vader. Als het een jonger kind was geweest, hadden ze de zaak misschien niet zo snel gesloten.

De iets oudere Douglas maakte echter een aanzienlijk deel van deze verhaallijn een beetje belachelijk. Jij weten we hebben het over het enorme schandaal dat Brooke en Liam van Thomas hebben gemaakt een appel snijden met een mes. Sommige jongens van die leeftijd leren al een zakmes te gebruiken, dus de hysterie leek helemaal overdreven.

Als, zoals we vermoeden, Thomas heeft CPS gebeld als “Brooke” de stemvervormer gebruikt om haar huwelijk met zijn vader te beëindigen en Hope een beschermend gevoel voor hem te geven, lijkt hij in beide opzichten enorm succesvol te zijn geweest. Ridge liep weg van Brooke en ging achter Taylor aan in Aspen, en Hope was bijna aan het flirten met Thomas op kantoor en heeft blijkbaar nachten doorgebracht bij Eric met Beth!

Dat zou betekenen dat het slechts een kwestie van tijd is voordat we een onthulling krijgen en Thomas’ bedrog wordt ontmaskerd. niet alleen zou Thomas’ grootste “hoop” wordt verpletterdmaar het zou ook van invloed zijn op de relatie van Thomas en Douglas, aangezien de jongen zeker teruggaat naar de hut.

Wie kan er op dat moment beter in de rol van Douglas zijn, ons hart ophalend, dan Henry Joseph Samiri; de jongere versie van de Forrester-nakomelingen?

De schakelaar komt volgens: ZODEen fans kunnen Samiri al volgende week op vrijdag 14 oktober weer op hun schermen verwachten.

Atkinson en Samiri hebben al tijd besteed aan het opnieuw leren kennen achter de schermen, zoals blijkt uit de Instagram-post van de acteur waarin de twee een scène uit Dragon Ball Z. Bekijk de leuke video zelf, gemaakt door niemand minder dan Kimberlin Brown (Sheila).

Zie Thomas en anderen in onze fotogalerij van Bold & Beautiful’s meest losgeslagen karakters.

– Candace Young