herinneren Bold & Beautiful’s Phyllis Diller op verjaardag van de dood


Phyllis Diller was de enige die Darlene Conley te slim af was.

Het was niet alleen de gemeenschap overdag of zelfs heel Hollywood die rouwde toen Phyllis Diller op 20 augustus 2012 stierf aan congestief hartfalen – het was de hele wereld. Zo verreikend was de faam van de 95-jarige. Verdorie, alleen haar kenmerkende gekakel zou het helemaal van LA naar Timboektoe kunnen halen!

Maar haar overlijden raakte fans van The Bold and the Beautiful op een bijzondere manier. De komiek was nooit een vaste klant geweest in de CBS-soap – was ze ooit een ‘gewone’ iets geweest? Ze was echter van 1996 tot het jaar dat ze stierf regelmatig verschenen als Gladys Pope, een schoonheidsspecialiste die aanvankelijk belast was met het ontdoen van Taylor (om te voorkomen dat ze herkend zou worden door haar occasionele ‘weduwnaar’ Ridge) . Om het zachtjes uit te drukken, plaatste Diller de ‘special’ in ‘speciale gastster’.

Meer: De echte liefdes van Bold & Beautiful sterren [PHOTOS]

In de loop der jaren werd Gladys bekend om haar shenanigans met vriendin Sally Spectra – de originele gespeeld door wijlen, geweldige Darlene Conley, niet versie 2.0 gespeeld door de zeer levende, geweldige Courtney Hope. Toen ze niet iedereen een make-over gaf, van Amber tot Kimberly (herinner je je de halfzus van Macy nog?), deed de schoonheidsspecialiste wat misschien haar kroon was door Sally te transformeren in Massimo Marone als onderdeel van een van hun onbezonnen plannen. (Zie onder.)

Darlene Conley, Phyllis Diller "The Bold and the Beautiful"  SetCBS Television City10/20/04©Aaron Montgomery/jpistudios.com310-657-9661

In Diller’s laatste optreden op The Bold and the Beautiful, slechts een paar maanden voor haar dood opgenomen, ontdekten kijkers dat ondanks Gladys’ genialiteit met een make-upborstel en krultang, ze was teruggebracht tot klussen om de eindjes aan elkaar te knopen. Dus in plaats van haar te stylen, knipte ze de struiken van de Forresters. Oh, en vrijwillig te hertrouwen met Eric en Stephanie. Dat klopt, voordat Carter de officiële functionaris van iedereen was, had Gladys een vergunning gekregen om het werk te ‘doen’.
Je kunt een aantal scènes van Dillers laatste optreden bekijken op The Bold and the Beautiful bovenstaand. Bekijk dan de fotogalerij hieronder, waarin we er een paar terugkijken gaststerren overdag die we graag terug zouden zien.