Hoe deed Bold & Beautiful’s Zoe vertrekken? – Meer teleurstellende zeepuitgangen


Niet elk afscheid is, weet je, goed.

De manier waarop The Bold and the Beautiful leidde Kiara Barnes van het doek deze week bracht ons in verwarring over … oh, jee. EEN veel niveaus.

We begrepen niet waarom Zoe niet bij bestie Quinns ceremonie voor het vernieuwen van de gelofte zou zijn geweest om de verrader te confronteren over het slapen met haar verloofde. We begrepen niet waarom, toen Zoe hoorde wat er tussen Quinn en Carter was gebeurd, ze ze niet opzochten om ze voor vuiligheid te lezen. We begrepen niet waarom haar “laatste stand” na zoveel opbouw zo’n teleurstelling was.

Meer: De slechtste verhaallijnen aller tijden van Soaps [PHOTOS]

En het zette ons aan het denken: Hé, dit is niet de eerste keer dat een uitlevering mislukt. Het is niet eens de slechtste van allemaal. Dus hebben we een aftelling samengesteld van de 10 stomste uitgangen in de soapgeschiedenis, van niet alleen The Bold and the Beautiful maar De jongeren en de rustelozen, Algemeen ziekenhuis, Dagen van ons leven maar sommige shows die (sniffle) niet meer bij ons zijn.

Tot de afscheidswensen waar we allesbehalve dol op zijn, behoren een enkele reis met de lift naar beneden, een enkele reis een trap op (hoeveel verhalen heeft dat huis hebben?!?), een breuk die nooit werd uitgelegd en een soort “Tot ziens!” dat werd gevolgd door … dat personage later niet meer te zien.

Zien welke sayonara’s hebben onze slechtste lijst aller tijden gemaakt, klik op de fotogalerij hieronder. Als je denkt dat we een biggie hebben weggelaten, plaats het dan in een opmerking hieronder. Je weet maar nooit wanneer dit artikel een vervolg krijgt!