Hoe eindigt de Brooke, Taylor en Ridge Triangle? Bold & Beautiful?


Een gesprek over de rivaliteit van Brooke en Taylor nam een ​​totaal onverwachte wending!

Na hun karakters kleurrijk recente daling, Bold & Beautiful’s Krista Allen (Taylor) en Katherine Kelly Lang (Brooke) kwamen samen om de scènes voor te schotelen, en op een gegeven moment nam het geklets een onvoorziene wending toen het gesprek veranderde in het dilemma met Ridge…

Allen en Lang gaven eerst wat inside scoop over het filmen van het verfgevecht, dat volgens Allen “zo leuk” was. Verbazingwekkend genoeg onthulde Lang: “We hebben het maar één keer gedaan, en toen hadden we een paar kleine pick-ups.”

Allen legde uit dat de scène oorspronkelijk “Kelly in de verf had laten vallen”, maar ze kon het niet doen vanwege haar enkelblessure, die nog steeds aan het genezen is. Lang moest heel voorzichtig zijn en wilde niet uitglijden. De meiden praatten over de details van de confrontatie en de blondine gaf toe dat het haar daarna drie dagen kostte om de verf uit haar haar te krijgen!

De actrices onthulden ook dat zij de keuze gemaakt om wat lichtzinnigheid toe te voegen aan de strijd voor hun personages, en wilden niet dat het “te serieus en gemeen” zou zijn.

Meer: Plot twist vooruit voor Deacon?!?

Het gesprek kreeg een wending nadat een van de fans op de IG-live opmerkte dat ze van Brooke- en Taylor-scènes houden. Allen gutste dat ze haar favoriet waren en Lang herinnerde zich dat Brooke en Stephanie altijd ruzie hadden, maar uiteindelijk wilden ze allebei hetzelfde – dat Ridge gelukkig zou zijn – en hetzelfde geldt voor Brooke en Taylor.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Bill/Katie verloofd? Uitmaken? Bill onthult alles

Allen lachte toen ze erop wees dat Brooke en Taylor allebei willen dat de man van wie ze houden gelukkig is… hen. Lang voegde eraan toe: ‘Met een van ons… of met ons allebei.’ Allen kwam toen tussenbeide met: “We zouden zustervrouwen moeten zijn, wat denk je?” Lang lachte: ‘We zouden naar Utah moeten verhuizen.’ Allen viel in: “Dat zou een locatieshoot zijn – we houden van locatieshoots.” Terwijl de twee grinnikten, voegde Allen eraan toe: “Oh mijn god, dat zou een hele nieuwe show zijn.”

Het toeval wil dat Brad Bell geplaagd een aankomende locatie shoot in ZODEherfstvoorbeeld. Gedurende deze tijd werd een voorbeeld bekeken dat: Ridge zou een keuze maken dat “levens en de dynamiek van gezinnen voor altijd zal veranderen”. Welp, zustervrouwen worden zou zeker vullen Dat rekening!

Meer: Sheila’s duivelse complot om dicht bij Finn en Hayes te komen

Bekijk de volledige rol hieronder om te ontdekken van welke twee personages de namen Allen en Lang altijd door elkaar lopen (en de grappige reden waarom) en om te zien wie er onverwachts in de chat verschijnt, wat een technische uitdaging vormt!

Denk je dat Ridge klaar is om Taylor te verkiezen boven Brooke en dingen te veranderen? Zo ja, zal het dan slechts tijdelijk zijn? Met wie zou je willen dat een single Brooke de volgende keer betrokken raakt? Laat het ons weten in de commentaarsectie hieronder.

Meer: Ridge gedwongen om een ​​keuze te maken boven Douglas

Mis geen foto’s van Brooke en Taylor’s geschiedenis van gevechten zoals te zien in de galerij hieronder.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Quinn en Carter zijn opgepakt, Thomas knuffelt Hope