Hoe heeft Deacon Il Giardino gekocht? Bold & Beautiful?


Zijn we het helemaal kwijt, of de show?

Fans van The Bold and the Beautiful zijn gewend om te kijken met een blik van verbijsterd ongeloof. De show heeft tenslotte Thomas Mack op een mannequin gehad, zowel Finn als Li binnen een paar weken gedood en weer tot leven gewekt, Ridge in staat gesteld een vrouw te ruilen op advies van een dennenappel, Bill gekoppeld aan Sheila (?!? ) en gaf de gekke vrouw een Get Out of Jail Free-kaart vanwege … redenen.

Maar nu moet de hel bevriezen en varkens moeten vliegen, want de show heeft besloten dat Deacon, een ex-gevangene die in een krot woont sinds hij terugkeerde naar het canvas in 2021, erin is geslaagd om het geld bij elkaar te schrapen om Il te kopen Giardino. Weer komen? Hoe kwam de ober zelfs bij elkaar om het geld bij elkaar te schrapen om een ​​vliegticket naar Italië te kopen om de eigenaar ervan te overtuigen dat zijn ideale opvolger een oplichter was met een strafblad zo lang als de menukaart van het restaurant?

Annika Noelle, Sean Kanan

“Ridge is geen slechte kipper als je hem extra broodstengels geeft.”

Krediet: Howard Wise/JPI

Als Sheila met het geld was gekomen, zouden we dat krijgen. Het had allerlei rode vlaggen moeten oproepen bij de IRS, maar we zouden tenminste begrijpen hoe Deacon het zich kon veroorloven een bedrijf te kopen. Het zou ook kloppen als Deacon het geld had geleend van erfgename dochter Hope of haar moeder, Brooke, die altijd een zwak voor hem heeft gehad.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Hope snikt na het verlaten van Douglas met Thomas

Nee. Deacon heeft zojuist de moolah “bij elkaar geschraapt”. Blijkbaar zat er meer verandering in zijn bankkussens dan we ooit hadden gedacht. En als dat het geval is, als dit soort waanzin kan doorgaan, dan is alles mogelijk, toch? Forrester Creations zou met spoed een nieuwe lijn culottes in productie kunnen nemen. Ridge kon niet terugkeren op de manier die we verwachten, maar door zichzelf celibatair te verklaren. Brooke zou achtervolgd kunnen worden door slap-gelukkige Stephanie. Taylor zou zelfs een patiënt kunnen behandelen!

Aan de andere kant, gezien de bizarre geschiedenis van Deacon, is deze wending misschien niet eens de raarste. Bekijk zijn veelbewogen verleden in de onderstaande fotogalerij.