Hoe werkt? Bold & BeautifulDon Diamont Kent u Dustin Hoffman?


“Als dit niet onder de categorie ‘Only In LA’ valt, doet niets dat.”

Stop ons als je deze al eerder hebt gehoord. Decennia na een schijnbaar willekeurige ontmoeting komen twee mensen elkaar weer tegen op een manier die meer op het lot dan op toeval lijkt. Nee, het is geen verhaal dat er rechtstreeks uit is gerukt The Bold and the Beautiful. Het klinkt heel erg zoals, laten we zeggen, hoe Quinn willekeurig in Bills leven verscheen jaren na hun affaire, maar deze verhaal is iets dat in het echte leven met Don Diamont is gebeurd. Heck, Bill wensen hij had dit geluk!

De acteur legde op Instagram uit dat dit allemaal gebeurde op Halloween toen hij net een foto aan het maken was van zijn vrouw Cindy Ambuehl die snoep uitdeelde aan trick-or-treaters. Dat was toen hij merkte dat een van de mensen die bij zijn huis stopten, “de” de enige echte Dustin Hofman!” De wereldberoemde filmster was op stap met zijn vrouw en hun kleinkinderen – en dat is precies waar het verhaal begint.

Diamont is (zoals de halve wereld, dat weten we zeker) een enorme Dustin Hoffman-fan en heeft zelfs een gesigneerde originele poster van Middernacht Cowboy van 20 jaar eerder, toen de twee acteurs bij dezelfde plek stopten voor het ontbijt.

“Dustin Hoffman speelde op briljante wijze Ratso Rizzo,” schreef Diamont, “en werd genomineerd voor een Oscar. De poster was al ondertekend door Jon Voight. Op een ochtend vroeg ik Dustin of hij het ook wilde ondertekenen. Hij kon niet aardiger zijn geweest, en was blij. Die ingelijste poster hangt in onze damestoilet.’

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy bereidt zich voor om Taylor Thomas ingelijste Brooke te vertellen

Dat had het einde van het toeval kunnen zijn, maar de Vet en mooi acteur voelde zich gedurfd. Het was tenslotte Halloween, een avond vol trucs en lekkernijen! (En Diamont hoopte duidelijk op een traktatie!)

“Toen hun trick-or-treating-groep op het punt stond te vertrekken,” vervolgde hij, “besloten ik, ‘Oh wat in godsnaam… Dit is te goed!’ Zoooo ik liep naar Dustin toe en zei: ‘Ik weet dat dit gek gaat klinken, maar zou je even bij ons thuis willen komen?’”

En hoe reageerde Hoffman? Bekijk het volledige verhaal hieronder, samen met foto’s van hoe het hele ding zich ontvouwde. Geloof ons, dit verhaal is het waard!

Het eindigde allemaal hilarisch toen, zoals Diamont het uitdrukte, Hoffmans ‘ongelooflijk lieve en geduldige vrouw de foto nam terwijl ze eigenlijk schrijlings op het toilet zat! Te grappig! Klassiek! Wat een lieve kerel! Dus daar heb je het. Rain Man en $Bill samen op het toilet op Halloween!”

Heck zelfs Diamont’s collega-dagsterren waren onder de indruk van Jong & Rusteloos’ Michelle Stafford (Phyllis), Bryton James (Devon), Doug Davidson (ex-Paul) en Algemeen ziekenhuis’s Cameron Mathison (Drew) die allemaal in verrukking en verbazing op de post viel.

Beschouw ons ook als vol ontzag! Wat een once-in-a-lifetime verhaal. Alleen in LA inderdaad.

Hij is misschien niet bezig met filmroyalty’s, maar zoals je kunt zien in onze fotogalerij van het leven van Dollar Billhij doet het prima, hoe dan ook!