Press ESC to close

Hoop vreest dat ze een fout heeft gemaakt


Alle producten en services die worden aangeboden, worden onafhankelijk gekozen door redacteuren. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via de retaillinks worden geplaatst, en de retailer kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

We beginnen met Finn die Hope blijft helpen omgaan met recente ontwikkelingen. “Je gevoelens zijn terecht,” zegt hij tegen haar voordat hij nadenkt of ze misschien hoopte dat Thomas naar huis zou komen en zich met haar zou herenigen. Ze kennen elkaar, zegt Finn, voordat hij eraan toevoegt — als vriend — dat hij gelooft dat Thomas echt toegewijd is aan Parijs.

Hope vertelt Finn dat “Steffy alles zou doen om Thomas en mij uit elkaar te houden,” en voegt eraan toe dat de brunette duidelijk de Thomas/Paris-koppeling pusht. Finn is helemaal voor de relatie. Waarom? Omdat hij er zeker van is dat Hope het beter kan. Wanneer Finn toegeeft dat hij begrijpt waarom Hope worstelt met de situatie, deelt Hope dat ze niet kan begrijpen waarom Thomas zich in deze relatie stort. Maar ze is ook in de war over waarom ze zijn meerdere aanzoeken heeft afgewezen. “Ik wil hem niet verliezen, maar het idee van voor altijd maakt me doodsbang. Ik weet niet wat er met me gebeurt!”

Bij Steffy thuis hangen Paris, Thomas en Douglas rond. “Ik vind dit geweldig,” geeft Steffy toe. “Dit prachtige kleine gezin.” Ze is dolblij met hoe close ze allemaal zijn geworden. Steffy is dolblij om te horen dat Thomas en Paris een “traditionele Forrester-familiebruiloft” zullen hebben. (Lees: In de woonkamer.)

Meer: Spin-off van When Calls the Heart komt eraan!

Douglas laat zijn tante de foto’s zien die hij in Parijs heeft gemaakt (die we helaas niet te zien krijgen). De peuter geeft toe dat hij zijn moeder en zusje mist, maar dat Paris Thomas en hem ook gelukkig maakt. Steffy stuurt Douglas weg om met Kelly en Hayes te spelen in het pension. Steffy blijft duidelijk maken dat ze helemaal #TeamTaris is, terwijl Paris hoopt dat Douglas Hope misschien tot inkeer kan brengen.

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 7 – 11 november 2022

Paris onthult dat ze weet dat Hope nog steeds gevoelens heeft voor Thomas. Dat gezegd hebbende, is ze “helemaal niet onzeker. Ik heb er alle vertrouwen in dat we van elkaar houden.” Steffy zegt dat haar broer al tijden niet zo gelukkig is geweest, en Hope zou dat ook moeten kunnen zien. “Ik vraag me af wat er echt aan de hand is met Hope,” mijmert ze, zich er niet van bewust dat de blondine in kwestie haar hart uitstort bij Finn.

Tekst luidt, Abonneer u op Soaps' Bold and Beautiful Newsletter. Ontvang breaking news alerts, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Bij Wedding Central — ook wel bekend als het Forrester-landhuis — is Eric klaar om de bruiloft te organiseren wanneer die ook maar plaatsvindt. Brooke suggereert dat het een lange verloving zou kunnen worden (alsof!), terwijl Donna zich afvraagt ​​of Thomas echt zo over Hope heen is als hij beweert. Ridge wordt natuurlijk meteen boos. Hij en Eric zijn het erover eens dat Thomas en Hope altijd verbonden zullen blijven, maar hij is verder gegaan met Paris.

Meer: De Bachelorette in rouw

Terwijl Donna zich blijft afvragen waarom Thomas zo’n haast heeft, raakt Ridge steeds meer gefrustreerd. “Ik ben niet ongevoelig voor” wat Hope doormaakt, houdt hij vol, ondanks dat hij dat wel is. Brooke beweert niet te lobbyen voor een Thomas/Hope-reünie, maar voegt eraan toe dat haar dochter verdwaald en verward is. Ze vraagt ​​zich vervolgens af of Steffy Thomas misschien richting Parijs duwt om hem bij Hope weg te houden.

“Niemand heeft ze gedwongen om samen te zijn,” snauwt Ridge. “Thomas is enthousiast over zijn toekomst met Paris. En Douglas ook. Hij houdt van Paris!” Hij erkent vaag Hopes pijn voordat hij suggereert dat ze “iemand anders, ergens anders” moet vinden.

Lees ook:  Bold & Beautiful: Taylor krijgt een gespleten persoonlijkheid na Ridge Wedding?

Hope blijft haar eigen gevoelens in twijfel trekken. “Ik hoefde alleen maar ja te zeggen,” vertelt ze Finn. “Maar ik heb hem afgewezen. En ik begin me af te vragen… is het alleen omdat ik hem niet kan hebben?” Finn zegt dat het enige wat hij weet is dat ze weer liefde zal vinden omdat mensen zich tot haar aangetrokken voelen en ze geweldig is en “er is leven na Thomas.”

Nadat Eric en Donna naar het zwembad zijn gegaan, blijven Ridge en Brooke achter om verder te praten over — wat anders? — Hope, Paris en Thomas. Ridge zegt dat het hem spijt dat haar dochter pijn heeft, maar “Thomas is verder gegaan. Hij heeft wat vreugde in zijn leven gevonden.” Hij belooft dat Hope iemand zal vinden om haar leven mee te delen.

Meer: Zal Hope de bruiloft van Thomas en Paris verstoren?

Paris en Douglas maken een wandeling op het strand, en laten Steffy en Thomas achter om te praten over zijn huwelijksplannen, waar zij duidelijk mee instemt. Hij maakt zich zorgen dat hij de boel raar heeft gemaakt door toestemming te vragen om te trouwen in het familiehuis voor iedereen. “Oh, bedoel je voor Hope?” vraagt ​​ze, hem eraan herinnerend dat ze hem heeft afgewezen. “Ze wilde geen leven met jou. Weet je wie een leven met jou wil? Paris. Ze wil je vrouw zijn. En meer nog, ze is gewoon fantastisch! Ze is geweldig!” (Vertaling: Ze is niet Hope!) Steffy wil niet alles op Hope afschuiven, maar “je was nooit genoeg. Hoe hard je ook je best deed, je kon gewoon niet voldoen, en dat is niet goed, Thomas.” Steffy weet tenslotte dat hij een buitengewone man is. Ze stelt voor dat hij Hope achter zich laat. “Neem Paris, neem Douglas en ga naar Europa! Leef een spectaculair leven! Als je terugkomt, is Hope verder gegaan. Ze zal op zoek zijn naar een andere man.”

Lees ook:  Bold & Beautiful Muziek: het maakt niet uit welk nummer je zoekt, je kunt het nu vinden

Meer: Wie heeft Tom echt vermoord en waarom?

En op dat moment vraagt ​​Hope aan Finn of ze een fout heeft gemaakt door Thomas te laten gaan. Finn zegt nee, en herinnert haar er weer aan hoe geweldig ze is. “Mensen kijken naar je op. Hope, je hebt een boodschap die mensen over de hele wereld raakt. Maar je moet de beste versie van jezelf zijn. Laat deze gasten je niet onderuit halen! Je dacht dat het Liam was, maar het was nooit echt Thomas. Maar wanneer je het het minst verwacht, staat de man met wie je hoort te zijn, recht voor je neus.” En zo eindigen we de aflevering met vrijwel exact dezelfde scène als die van gisteren.

Volgende The Bold and the Beautiful: Brooke adviseert Hope, en Finn en Steffy gaan los.

Bekijk in de onderstaande galerij het bizarre liefdesverhaal van Thomas en Hope.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]