Press ESC to close

Hope bekent haar gevoelens voor Finn


Na Hope’s fantasiekus met Finn komt er een bekentenis die alles bij Forrester Creations zou kunnen veranderen als een Gedurfd en mooi karakter ziet het schrift aan de muur!

Na decennia van ruzie om Liam leek het erop dat Hope en Steffy niet langer van dezelfde man hielden, maar Hope’s lijfscheurende dagdroom over Steffy’s echtgenoot Finn bewijst dat dit misschien helemaal niet waar is.
Hope en Finn kussen BB

Hope was vastbesloten dat ze, nadat ze Liam had verlaten en had ervaren hoe het was om de liefde te hebben van een man die uitsluitend aan haar was toegewijd, niet meer terug zou gaan. Maar haar hart, of op zijn minst haar libido, werd niet beter. de memo.

Na meerdere massagesessies met Finn en zijn getalenteerde handen is het duidelijk dat als Hope de kans zou krijgen om met Dr. Feelgood onder de lakens te gaan, ze haar migraine-hoofdpijn niet als excuus zou aanbieden. Het is duidelijk dat ze zal proberen de verboden gevoelens te weerstaan; wie zou bereidwillig teruglopen in dat specifieke type leeuwenkuil? Maar, zoals ze zeggen, het hart wil wat het wil, en het kan te veel worden om te ontkennen.

In werkelijkheid, Gedurfd en mooi spoilers vertellen ons dat Hope de komende dagen een bekentenis zal afleggen, en dat kan alleen maar betekenen dat ze iemand in vertrouwen zal nemen over haar groeiende gevoelens voor Finn. Die ene? Haar moeder, Brooke.

Nu is Brooke zeer ervaren in dit soort rommelige verwikkelingen, dus je zou verwachten dat ze meteen het teken aan de muur zou zien. Nu Hope’s lijn bij Forrester Creations in een precaire positie verkeert, zal elke geur van haar dochter die Steffy’s echtgenoot wil, haar uit de koekenpan en regelrecht in het spreekwoordelijke vuur lanceren!

Lees ook:  Bold & Beautiful: Hope Logan's cowgirl-outfit roept reacties van grote fans op

We verwachten volledig dat dit Brooke’s beschermende instincten zal aanwakkeren, wat haar ertoe kan brengen iets te doen dat alles bij Forrester zal veranderen.

Wat gaat ze doen? Wel, ze zal het aanbod van Ridge heroverwegen en accepteren om naast Steffy de taken van co-CEO op zich te nemen… om Hope te beschermen tegen de gevolgen die ongetwijfeld haar kant op komen dankzij deze nieuwe ontwikkeling.
Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang

Het ging er allemaal om dat Steffy met Finn uit de gevreesde driehoek zou komen, maar het lijkt erop dat ze gedoemd is herhaaldelijk in dezelfde situatie terecht te komen. Het klinkt allemaal als een hoop drama, chaos en niet te vergeten déjà vu aan ons!

Laat ons weten wat jij denkt dat hierin gaat gebeuren Gedurfd en mooi verhaallijn na het bekijken van foto’s van de Daytime Emmy’s van 2024 hieronder.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]