Press ESC to close

Hope vertelt Brooke over Finn’s massages


Alle aangeboden producten en diensten zijn onafhankelijk gekozen door de redactie. Soaps.com kan echter een commissie ontvangen op bestellingen die via haar detailhandelslinks worden geplaatst, en de detailhandelaar kan bepaalde controleerbare gegevens ontvangen voor boekhoudkundige doeleinden.

In het ontwerpkantoor van Forrester vraagt ​​Brooke Hope om eerlijk tegen haar te zijn. “Val je voor Steffy’s man?!” Hope zucht: ‘Wil je de waarheid, mam? Ja, ik begin meer om Finn te geven.’ Brooke zucht.

In het hoofdkantoor vertelt Steffy Finn dat Hope ongelooflijk giftig is. Haar pogingen om hem ertoe aan te zetten een relatie met Sheila te hebben, zijn frustrerend. Ze doet het alleen omdat Sheila met haar vader trouwde. Finn beweert dat ze erg aardig voor hem is geweest. Steffy kent haar beter dan hij en staat erop dat hij afstand van haar moet houden. Finn omhelst Steffy en zegt dat hij van haar houdt omdat ze zo beschermend is. Hij geeft toe dat hij de Logans niet zo goed kent als zij, maar verzekert haar dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken als het om hem en Hope gaat.

Bij Il Giardino bedanken Liam en Bill iemand genaamd Tracy voor hun hulp bij het vermijden van een PR-nachtmerrie. Ze willen geen onverwachte verrassingen bij Spencer. Bill mijmert dat ze soms het beste deel van het leven kunnen zijn. Liam krimpt ineen. Zodra Tracy weg is, waarschuwt hij Bill dat hij tijdens vergaderingen niet over Luna praat. Hij vraagt ​​zich af of de euforie nu is afgenomen en vraagt ​​hoe hij het vindt dat Poppy hem een ​​dochter geeft.
Scott Clifton, Don DIamont

Bill vertelt Liam dat hij sprakeloos was toen hij de resultaten van de vaderschapstest zag. Liam roept: ‘Ben je sprakeloos? Dat wil wat zeggen.” Ze grinniken en Bill flitst naar hem toe en Luna omhelst elkaar. Liam verwondert zich: “Wat een levensveranderend moment.” Bill voelt zich zo gezegend. Zijn grootste vreugde, afgezien van vijandige overnames, zijn zijn kinderen. Liam vat samen: “Nu heb je een dochter.” Bill antwoordt: “En je hebt een zus.”
Tekst luidt: Abonneer u op de Bold and Beautiful-nieuwsbrief van Soaps.  Ontvang het laatste nieuws, dagelijkse samenvattingen, exclusieve interviews en spoilers rechtstreeks in uw inbox https://cloud.email.soaps.com/signup/

Lees ook:  Bold & Beautiful Voorbeeld: gebruikt Sheila Carter Bill Spencer

Bij Bill thuis zegt Poppy tegen Katie dat ze haar mening respecteert. Ze is een belangrijk persoon in Bills leven en het zou veel betekenen als ze haar en Luna haar zegen zou kunnen geven. Katie is aardig voor Luna, maar laat Poppy weten dat zij en Bill dit nog moeten bespreken. Dit heeft niet alleen invloed op hun leven, maar ook op dat van haar zoon Will.

Meer: JMW markeert B&B-versary met throwback

Luna praat erover dat ze broers heeft en zegt dat ze niet kan wachten om Will te ontmoeten. Luna krijgt een sms van RJ en zegt dat ze moet gaan en vertrekt. Poppy vertelt Katie dat ze weet dat dit veel is om te verwerken, en ze weet zeker dat zij en Bill veel te bespreken hebben. ‘Ik kan hem laten weten dat je langskwam.’ Katie grijnst: ‘Het spijt me? Zeg je dat ik moet vertrekken?’

Op het hoofdkantoor vertelt Steffy haar man dat Hope haar geen zorgen maakt, maar dat ze haar lastig valt. Finn denkt dat ze alleen maar probeert te helpen. Steffy spot ermee dat ze zichzelf niet eens kan helpen. Ze voelt zich ongemakkelijk als hij bij Hope rondhangt, vooral door de manier waarop ze zich de laatste tijd gedraagt. “De hoop is verloren, en als ze verdwaald is, is ze roekeloos.”

In het ontwerpbureau protesteert Hope tegen haar moeder dat Finn een heel goede vriendin voor haar is geworden. Ze beoordeelt zijn goede eigenschappen en zegt dat hij zo’n geweldige dokter is. “Hij heeft mij de laatste tijd zelfs geholpen.” Brooke fronst: ‘Ben jij een patiënt van Finn?’ Hope flitst naar hem terwijl hij haar masseert en verdwijnt. Brooke vraagt ​​zich af: “Hoop?!”

Meer: [Spoiler]De terugkeer van Steffy kan ervoor zorgen dat Steffy’s hoofd ontploft

Bij Il Giardino vertelt Liam zijn vader dat hij blij voor hem is. Hij ziet hoe gefascineerd hij is, niet alleen door Luna, maar ook door haar moeder, Poppy. Bill zegt dat hij naar Poppy kijkt en nog steeds dezelfde jonge vrouw ziet die hij op het muziekfestival heeft ontmoet. Liam grijnst bij het idee van Bill op een muziekfestival. Bill dreigt hem te wurgen met zijn das. Bill herhaalt dat Poppy hem een ​​kind heeft gegeven. Liam zegt dat er een andere vrouw in Los Angeles is die hem ook een kind heeft gegeven. Hij vraagt ​​of hij hierover al met Katie heeft gesproken. Bill zegt dat hij nog niet met haar heeft gesproken. Hij heeft geen enkele kans gehad. “Ik zal met haar praten.”
Scott Clifton, Don DIamont

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: zijn Katie en Bill net weer bij elkaar gekomen?

In Bills woonkamer zou Poppy Katie nooit vragen om te vertrekken; ze is een belangrijk onderdeel van het gezin. Hun kinderen zijn broers en zussen en ze weet dat het even wennen zal zijn; dit was vroeger haar huis, “maar nu is het van mij.” Ze hoopt goede vrienden te worden, maar nu heeft ze daar een miljoen dingen te doen. “Deze plek kan zeker een vrouwelijke touch gebruiken.” Katie trekt haar wenkbrauwen op. Poppy zal Bill zeker laten weten dat ze langskwam, maar ze weet zeker dat hij gewoon alleen wil zijn met haar en Luna. Katie weet zeker dat ze veel goed te maken hebben, maar in het belang van haar zoon moeten zij en Bill dit bespreken. “Het is een prioriteit.” Poppy wil gewoon niet dat ze hoopt dat het vandaag zal gebeuren. Bill kan niet wachten om alleen te zijn met haar en Luna. Ze hebben veel tijd in te halen: “En dat wil ik heel graag doen.” Katie kraakt: ‘Ik kan me voorstellen dat je dat wel bent.’

Op het hoofdkantoor vertelt Steffy Finn dat Hope geen enkel zelfbewustzijn heeft. Ze verloor Liam en daarna Thomas, en ze wil haar vader niet verliezen, dus heeft ze Sheila omhelsd. Finn vindt dat een goede reden om met haar mee te voelen. ‘Misschien heeft ze onze hulp nodig.’

Finn weet zeker dat Hope de laatste tijd gestrest is. Steffy vraagt ​​wat ze heeft gezegd. Finn zegt eigenlijk alles wat Steffy zei; ze heeft het moeilijk. Hij merkt op dat de problemen al zijn begonnen voordat ze zelfs maar waren geboren. “Wie is de volgende? Kelly en Beth? Steffy gaapt: “Nee!” Finn legt uit dat ze daarom de vrede moeten bevorderen. ‘Over Hope hoef je je geen zorgen te maken. Ze heeft geen invloed op mij, oké?’ Steffy zegt: ‘Oké’, en ze kussen en knuffelen.

Lees ook:  Bold & BeautifulFinn werd onder de bus gegooid voor Sheila's terugkeer

Meer: Don Diamont voorspelt problemen voor ‘Boppy’

In het ontwerpbureau vertelt Hope haar moeder dat ze migraine krijgt. Finn denkt dat het door stress komt. Brooke vraagt ​​of hij haar iets heeft voorgeschreven. Hope mijmert: “Laten we zeggen dat Finn genezende handen heeft.” Brooke hapt naar adem.

Brooke vraagt ​​zich af hoe haar dochter dat weet. Hope zegt dat Finn haar een massage heeft gegeven. Brooke’s mond valt open als Hope beschrijft hoe geweldig het was. Brooke zegt: “Oh mijn God.” Hope houdt vol dat het niet zo is. Ze zijn goede vrienden en ze vindt het niet leuk om te zien dat hij de baas wordt van Steffy. Brooke zegt dat hun relatie hun zaak is. Hope zegt dat Finn haar in vertrouwen neemt en dat ze als twee gelijkgestemde geesten zijn. Brooke grijpt Hope vast. ‘Je hebt het over Steffy’s echtgenoot.’ Hope houdt vol dat ze niet achter hem aan gaat… hij is toevallig een van de beste mannen die ze ooit heeft ontmoet.

Meer: Hoe Hope’s bekentenis alles zal veranderen

Volgende The Bold and the Beautiful: Hope wendt zich tot Finn in tijden van nood. Steffy is verbijsterd als Ridge het plan presenteert voor zijn volgende modecollectie en Brooke’s uitgebreide rol in het bedrijf.

Kijk in de onderstaande galerij terug op de rivaliteit tussen Hope en Steffy door de jaren heen.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]