Press ESC to close

Hope vindt Thomas met Ivy aan Bold & Beautiful – De hel breekt los


Leuk weetje over soapfans: als we iets beslissen, is er over het algemeen geen manier om van gedachten te veranderen. Bijvoorbeeld voor een deel van de Gedurfd en mooi publiek, ik ben een Thomas-hater en dat zal altijd zo blijven.

Ben ik Echthoewel? Hel, Nee. Ja, ik heb het personage op de korrel genomen omdat het Hope in het ongewisse liet over haar baby die niet dood was, Emma’s ondergang bespoedigde, Douglas manipuleerde om het object van zijn obsessie door het gangpad te sturen, Zoë als pion in zijn spel gebruikte, alsof een telefoontje aan de CPS om Ridge en Brooke uit elkaar te halen, zijn zoon op te dragen het verkeerde te doen en erover te zwijgen, en te doen alsof het samenzijn met de vrouw van wie hij houdt niet voldoende is om hun relatie na een paar maanden samen te rechtvaardigen.

Maar doe ik dat ook een hekel hebben aan hem? Natuurlijk niet. Net zo min als ik Ridge, die Brooke heeft verkracht en op de een of andere manier nog steeds als haar lot wordt beschouwd; Brooke, die haar pact met Taylor verbrak en niettemin op alle vlakken met haar vijand mocht spelen; Donna, die zich op Eric wierp toen zijn huwelijk met Quinn in de problemen zat; Eric, wiens plotselinge interesse in augurkbal de liefde die hij voor zijn toenmalige vrouw dacht ernstig ondermijnde; Bill, die bij Steffy introk zodra ze emotioneel overspannen genoeg was om seks met hem te hebben; Hope, die eeuwenlang tegen Liam loog over haar lust voor Thomas voordat ze hem kuste (en nog wat); Liam, wiens reactie op die kus de emotionele volwassenheid demonstreerde van een peuter die verschoond moet worden (en begrijp mij niet eens begonnen over het idee van ‘commitment’ van de Human Waffle…

Lees ook:  Bold & Beautiful: De terugkeer van Justin en Marcus kan Donna en Eric voorgoed splitsen

Gads, ik haat in theorie zoveel personages, ik ben uit het oog verloren wat ik zei – en ik was nog niet eens bij Sheila aangekomen, en ze heeft geprobeerd de helft van de mensen te vermoorden die ze ooit heeft gekend!

Ik weet dat je dit net zomin zult geloven als ik ooit zal geloven dat het kaartspel niet vanaf het begin tegen Taylor was gestapeld in haar en Brooke’s laatste gevecht om Ridge – die pruik… kom op! – maar het punt is: ik steun Thomas net zo goed als welk personage dan ook. In zijn hersenbloedende toestand waarin hij op een mannequin zat, kon de show hem maar zo ver brengen. Hij moest een bocht maken. Hij moest verlost worden – en ik wilde dat hij een nieuwe start kreeg. Als Matthew Atkinson de gesprekken van Thomas met een dummy kon verkopen, zou hij alles kunnen verkopen: ijs aan een sneeuwpop, zout aan een slak, alcoholvrij bier aan… mij!

Ik dacht dat we die lei schoongeveegd zouden krijgen met zijn romance met Hope, alleen zij was een plaat van 33-1/3 toeren en hij was een 45. Ik waardeer nog steeds het feit dat ze zich gedroeg als een mens die dat niet wilde. pingpong van het ene huwelijk naar het volgende in plaats van als een Gedurfd en mooi karakter. En ik vind het nog steeds niet leuk dat Thomas niet bereid was om de overwinning te pakken – voorlopig een voortdurende, gelukkige en succesvolle relatie met de vrouw van wie hij houdt – terwijl hij niet precies kon krijgen wat we wilden (een ring erop). Maar we zijn het er allemaal over eens, nietwaar, dat het voor de acteurs een fantastisch drama opleverde om te spelen? En het is nog niet gelukt.

Lees ook:  Bold & Beautiful Voorbeeld: Douglas confronteert Thomas met het inlijsten van Brooke

Als Hope zich herinnert welke soap ze speelt en dat iedereen elk jaar trouwt en scheidt, op voorwaarde dat de Forrester-huiskamer beschikbaar is, zal ze zeker tegen zichzelf zeggen: ‘OMG, dramakoningin! Waarom maak ik hier zo’n punt van?” en het naar het buitenland sturen om voorzichtigheid overboord te gooien en het voorstel van Thomas te accepteren. Pas tegen de tijd dat ze daar aankomt, zal hij genieten van escargots met Ivy, die – omdat Ridge niet de zoon van Eric is – geen bloedverwant is. (Oui, zelfs in Europa dateren Forresters alleen pseudo-familieleden.) Om het nog erger te maken, zal Douglas gek blijken te zijn op tante Ivy!

In de nasleep van die schok zouden we kunnen zien dat Hope een toneelstuk of tien uit mama’s speelboek steelt om Thomas weer in haar armen te lokken. Brooke zou haar zelfs vanaf de zijlijn kunnen coachen; Hé, er is een reden waarom ze Ridge keer op keer in haar baan wist te verleiden. Wat zeg je, Gedurfd en mooi ventilatoren? Ben je in voor een Ivy/Thomas/Hope-driehoek? Terwijl je hier bent, toon je liefde voor Thomas door door de onderstaande fotogalerij van zijn wenkbrauwverhogende levensverhaal te scrollen.

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]