Is Bold & Beautifulis de vader van Bill Luna?


Wanneer een nieuw personage in een soap wordt geïntroduceerd, wordt deze onvermijdelijk gekoppeld aan anderen die al op het canvas staan… vaak de laatste persoon die je zou verwachten! Dus toen de nieuwe stagiair bij Forrester creations de neef bleek te zijn van Gedurfd en mooi’s Finn, het was niet echt een verrassing. Het duurde niet lang voordat we erachter kwamen dat zijn moeder, Li, de vervreemde zus was van Poppy, die het leven had geschonken aan Luna.

Wie, zo vroegen we ons af, zou Luna’s vader kunnen zijn? Sindsdien is er ontzettend veel gespeculeerd… vooral over Finns adoptievader, Jack. Zou de reden dat Li zo’n ogenschijnlijk onredelijke haat jegens haar zus had, kunnen zijn dat Poppy – van wie ons was verteld dat hij een soort ‘vrije geest’ was – de zaken in de familie heeft gehouden door het kind van haar zwager te krijgen ?

Jack, Li toegang B&B

Dat leek meer dan een beetje mogelijk, vooral na vorige week, toen Li toegaf dat ze het kwalijk nam dat Poppy zonder problemen een kind had kunnen dragen, iets wat de adoptiemoeder van Finn niet was gelukt.

Meer: John McCook deelt een persoonlijke reis

Maar tijdens de aflevering die op maandag 20 november werd uitgezonden, begonnen we de situatie plotseling vanuit een heel andere hoek te bekijken. Want zodra Bill Poppy zag, probeerde hij zich precies te herinneren hoe hij haar kende. En toen hij die vraag aan de voormalige Penelope stelde, verscheen er een groot aantal uitdrukkingen op haar gezicht, waardoor we ons afvroegen of ze in het verleden meer hadden gedaan dan alleen maar ‘kruisen’!

Lees ook:  Hoe werkt? Bold & BeautifulDon Diamont Kent u Dustin Hoffman?

Bill Luna Poppy B&B

De gedachte dat Bill de vader van Luna was, riep ook een hele reeks andere vragen op. Zoals… weet Li het? Zou dit geheim de vijandigheid tussen de zussen kunnen verklaren, en zo ja, waarom? Li heeft gedaan alsof Luna’s aanwezigheid bij Forrester mogelijk een negatieve invloed zou kunnen hebben op Finns leven. Maar welke impact zou Luna als kind van Bill hebben – positief of negatief – op haar neef?

Meer: Een nieuwe familievete staat op het punt uit te breken!

Het is duidelijk dat de waarheid wacht om aan het licht te komen. Eén ding is zeker: we zijn heel blij dat Bill – en zijn enorm onderbenutte portrettist, Don Diamont – eindelijk een verhaal lijken te hebben. En het is een interessant moment om Poppy en haar dochter in de mix te gooien, aangezien hij slechts enkele ogenblikken eerder het pad van Sheila opnieuw had gekruist. Zou Bills connectie met Luna zowel de jonge vrouw als haar uitgebreide familie in gevaar kunnen brengen? Macht Dat zou dit de echte reden kunnen zijn waarom Li zo graag haar nichtje de stad wilde zien verlaten?

Dit zou niet de eerste keer zijn dat Bill een onverwacht kind opduikt. Bekijk zijn verleden opnieuw – inclusief zijn ingewikkelde stamboom – in de onderstaande galerij.