Is Bold & Beautiful’s Delon de Metz vertrekt als Zende voor Unbroken?


Betekent Bold & Beautiful Leading Man’s nieuwe rol dat een liefdesdriehoek op het punt staat te worden gedeconstrueerd?

Toen het nieuws zich begon te verspreiden dat Delon de Metz in een NBC-pilot was gecast, begonnen fans van The Bold and the Beautiful begon zich natuurlijk af te vragen: betekent dit dat Zende de stad gaat verlaten als hij hoort dat hij goed en wel Parijs aan Carter heeft verloren?

In één woord, nee. Soaps.com hoort zelfs dat het werk van de acteur aan eens Hardy Boy Shaun Cassidy’s ongebroken heeft zelfs geen invloed op zijn rol overdag.

Grace advies Zende B&B

Als Grace haar zin krijgt, is de enige plaats waar Zende naartoe gaat op huwelijksreis met haar dochter.

Krediet: CBS-screenshot

Nou en is de voorgestelde nieuwe show? Volgens onze zustersite Deadlinedie vreemd genoeg zijn best doet om niet te vermelden dat de Metz een vaste klant is op de internationaal populaire CBS-sudser, ongebroken volgt als “drie dynastieke ranchfamilies aan de centrale kust van Californië bedrijven de liefde en oorlog in een hartstochtelijke strijd om te overleven, wat uiteindelijk het toneel vormt voor een groep fel vastberaden jonge vrouwen om voor iedereen groots te winnen bij het National Championship of Rodeo.

Waar past de Metz in? Hij speelt Cole, de knapperd die de trail-riding-operatie op de ranch leidt en, zo te horen, kan het niet helpen dat hij zich afvraagt ​​of hij familie of personeel is.

Wat denken jullie, lezers? Doet ongebroken klinkt als de volgende Yellowstone? Volg je De Metz ernaartoe als NBC groen licht geeft voor de serie? Op weg naar de reacties, stop even bij onze gloednieuwe fotogalerij met 75 van de meest in het oog springende foto’s ooit gemaakt van veel van onze favorieten voor overdag.