Press ESC to close

Is Bold & BeautifulThomas die Hope’s Water drogert?


gedurfde mooie mashup hoop thomas taylor steffy liam

Krediet: Howard Wise/JPI (2); CBS-screenshot

Als je niet van de Hope/Thomas-verhaallijn houdt, heb je waarschijnlijk niet veel uit de Vet en mooi afleveringen. En ach, zelfs als jij Zijn in dat verhaal heb je waarschijnlijk nog steeds niet veel uit de afleveringen gehaald, aangezien het grootste deel van de week werd besteed aan het steeds maar weer voeren van dezelfde gesprekken. Tegen het einde van de week hadden we tenminste beweging – letterlijk – toen het veelbesproken paar naar San Francisco vertrok. Wat mij betreft, ik heb de hele week geobsedeerd door een enkel moment dat misschien niets betekende … of de manier van de show had kunnen zijn om alles te onthullen. Wat bedoel ik daar in vredesnaam mee? Lees verder, vrienden!

Thomas twijfelen

Voor mijn geld is de Thomas die we op het scherm zien de real deal. Zou ik willen dat we meer van de therapiesessies hadden bijgewoond die de weg vrijmaakten voor zijn overgang naar een goede kerel? Zeker. Zou ik willen dat we hem echt konden zien op sommige van de dates waarop hij moeder Taylor vertelde dat hij aan de gang was? Zonder twijfel. Maar deze show is er al lang een die de basisregel negeert van “laat het ons zien, vertel het ons niet.”

Bold B&B Taylor kijkt naar het kantoor van Thomas

Meer: Carters ex is perfect klaar voor een terugkeer!

Dat gezegd hebbende, ik denk dat Thomas een veranderd man is. Waarom geloof ik dat? Omdat het een veel beter verhaal oplevert. Het lijkt onvermijdelijk dat we eraan toewerken dat Hope zich op Thomas stort, dat hij het juiste doet door haar op afstand te houden… maar niemand gelooft hem. Iedereen weet tenslotte dat Hope de brave meid is die niet voor slechteriken valt. Hoe weten we? Omdat het ons de afgelopen weken al duizend keer is verteld.

Lees ook:  Luna besluit RJ te vertellen dat ze seks heeft gehad met Zende

Dit zou eigenlijk een aantal krachtige scènes kunnen opleveren als het zich zou ontvouwen zoals ik vermoed. Stel je voor hoe gekwetst Thomas zal zijn als iedereen aanneemt dat hij weer geobsedeerd is door Hope. Het zou Matthew Atkinson fantastisch materiaal moeten opleveren, vooral als het gaat om de Thomas/Taylor-relatie. Niemand is een grotere supporter geweest, dus als ze merkt dat ze aan haar zoon gaat twijfelen… ja, dat zal een aantal emotioneel verwoestende scènes zijn.

Dorst val

Laten we het nu hebben over een bepaalde scène die deze week is uitgezonden… en waar ik bijna geobsedeerd door ben geraakt. Ik heb het aan talloze mensen laten zien en zeiden: “Wacht … zie jij wat ik zie?” Betekenis … zie je dat deze show eindelijk begint uit te leggen wat er echt aan de hand is met Hope?

Het was een simpele scène – eigenlijk een herhaling van een Steffy/Hope-confrontatie die een dag of twee eerder had plaatsgevonden. Maar tijdens deze liet Hope plotseling de fles water vallen die ze de hele scène vast had gehouden. Ze verontschuldigde zich, boog zich voorover om het op te rapen en het tafereel ging verder.

B&B Steffy Hope

Geen probleem, toch?

Tenzij dat zo was. Omdat de manier waarop de scène werd opgenomen – van de camerahoeken en bezuinigingen tot de muziekcue – me deed denken dat er meer in de scène zat dan op het eerste gezicht leek. Een dag later, toen Thomas en Hope op weg waren naar San Francisco, waren ze dat ook beide heel opvallend hetzelfde type waterfles vasthouden.

Lees ook:  Bold & Beautiful Moet ons laten weten wie de moeder van Paris/Zoe is

Hoe zit het daarmee?

Als dit een andere show was, zou ik er waarschijnlijk niet veel van maken. Maar zoals ik de hele tijd zeg, Vet en mooi is geen soap die subtiel doet. Dus terwijl de meeste mensen met wie ik sprak in wezen zeiden: “soms is een waterfles gewoon een waterfles”, ben ik er vrij zeker van dat Hope niet alleen haar verfrissende drankje liet vallen, maar ook een aanwijzing gaf over wat er in hemelsnaam aan de hand was. met haar.

Meer: Is Taylor op weg naar een romance met [Spoiler]?

Toen ik deze theorie aan vrienden verkondigde, spotten de meesten, en vroegen toen of ik dacht dat Thomas Thomas misschien aan het drogeren was. En nee, ik geloof niet dat dat het geval is. Ik denk dat er iemand is, maar niet Thomas. Ik hoop in ieder geval echt, echt dat hij het niet is.

Voor de goede orde, niemand anders is het met mij eens over deze theorie, dus ik ben benieuwd wat jullie te zeggen hebben in de commentaren. De meesten zijn meer gefocust op wat Hope lijkt te zijn en een “Brooke-achtige” persoonlijkheid ontwikkelen. Ik koop dat niet omdat het uit het niets zou komen, en dat is over het algemeen niet hoe dissociatieve identiteitsstoornis werkt. Bovendien is er geen echte dissociatie geweest, aangezien Hope zich alles lijkt te herinneren wat er gebeurt.

Willekeurige gedachten

• Je kunt nooit de fout in gaan door de gebroeders Spencer in scènes bij elkaar te zetten. Maar het maakt me gek dat terwijl ze over Hope praten, ze nooit praten over het feit dat Wyatt ooit met haar te maken had. In dezelfde zin is het een beetje belachelijk dat Liam zenuwachtig/beschaamd zou raken als hij Finn en Steffy zou zien vrijen.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Thomas vraagt ​​Steffy om zijn baan terug

• Als iedereen en hun letterlijke moeders zo bezorgd zijn om Hope en Thomas, waarom ging er dan niet iemand mee op reis naar San Francisco? Het is niet zo dat Steffy, Thomas of Liam bezig waren met werk.

• Deed iemand dat niet weten dat Hope en Thomas zouden stranden in San Francisco?

• Hoe flitst Steffy steeds terug naar Thomas en Hope die elkaars hand vasthouden – iets wat ze onmogelijk had kunnen zien gezien de manier waarop de scène werd opgenomen, waar ze stond en dat de deur bijna helemaal gesloten was?

Heeft er nog iemand zin om even op vakantie te gaan? We hebben je gedekt met deze met foto’s gevulde blik op de beste locatie-shoots aller tijden!

@Katen on Instagram
[instagram-feed feed=1]