Is Denise Richards aan het terugkeren naar Bold & Beautiful en Echte huisvrouwen van Beverly Hills


Het is alweer een tijdje geleden dat we Shauna hebben gezien The Bold and the Beautifulin oktober 2022, en hoewel er geen plannen zijn voor een spoedige terugkeer, gaat haar portrettist, Denise Richards, terug naar haar oude vertrouwde omgeving… Onze zustersite, Verscheidenheidheeft exclusief vernomen dat de actrice zal terugkeren naar De echte huisvrouwen van Beverly Hills.

Haar terugkeer was echter niet gepland, maar gebeurde onlangs, “in een opwelling”. Tijdens een screening georganiseerd door Real Housewife Garcelle Beauvais, een vriend van Richards, was het productieteam van Bravo verrast om haar daar te zien, maar van het een kwam het ander en “de volgende dag werd ik gevraagd om naar een aantal evenementen te gaan – en dus het was echt leuk, ‘deelde ze.

Het filmen van het nieuwe seizoen begon in januari en hoewel Richards niet in de promo-opnamen zal verschijnen, kunnen kijkers haar als gast verwachten wanneer het nieuwe hoofdstuk van de franchise later in 2023 in première gaat.

Meer: Actrice deelt gevoelens over recent vertrek uit soap

Ontroerend gebaseerd op haar voorgaande seizoenen met de show, met onder meer drama-volle momenten tussen haar en Dagen van ons leven aluin Lisa Rinna (ex-Billie) en Brandi Glanville, die niet meer samen zijn De echte huisvrouwen van Beverly Hills, legde Richards uit: “Toen ik na mijn tweede seizoen vertrok, had ik gewoon het gevoel dat sommige vrouwen erg giftig waren en zo vies speelden. Ik begrijp dat er drama moet zijn, maar ik vind het ook leuk om vrouwen plezier te zien hebben, vooral in deze leeftijdsgroep.”

Lees ook:  Bold & Beautiful: De schrijfpartner van Sean Kanan, Jill Liberman, is overleden — Medeauteur van Succesfactor X is overleden

Wat haar betreft Vet en mooi personage… In januari vertelde uitvoerend producent en hoofdschrijver Bradley Bell Soap Opera Samenvatting, dat Shauna en haar dochter Flo in zijn gedachten nog steeds ergens “daarbuiten” zijn. Hij maakte duidelijk hoeveel hij aan Richards en Katrina Bowden dacht en hoe hij “vereerd” zou zijn om ze allebei terug te hebben in de toekomst.

Shauna, Flo talkbank Bold and Beautiful

En over eer gesproken… De CBS-soap vierde zojuist zijn 9.000ste aflevering en u wilt de foto’s van de mijlpaalmomenten van het grote feest van de show niet missen.