Joe LoCicero gaat weg Bold & Beautiful Wanneer Vinny Walker wordt vermoord


The Bold and the Beautiful is geweest een groot moordmysterie plagen wekenlang en hoewel wat er gebeurde in de aflevering van maandag 5 april meer een ongeluk was, was het slachtoffer heel duidelijk. Tegen het einde van de show van dinsdag werd onthuld dat Vinny Walker was overleden. Daarom Joe LoCicero verlaat de CBS-soap.

Vinny en Thomas staan ​​oog in oog met Bold and Beautiful

LoCicero kwam voor het eerst op het toneel in 2019 als een vriend van Thomas Forrester tijdens het hele debacle van de babyschakelaar. Toen Hope en Liam het nieuws bereikten dat hun baby nog leefde en door Dr. Reese Buckingham aan Steffy was verkocht, verstopte Thomas – die het had geweten – zich in het appartement van zijn maatje.

Thomas deelt zijn plan met Vinny Bold and Beautiful

Toen ze zag hoeveel zijn vriend er naar hunkerde om bij Hope te zijn, was Vinny er altijd voor Thomas en zette ze hem aan om voor haar te vechten, wat het ook kostte. Sommigen zouden zeggen dat Vinny een trouwe vriend was, maar soms was hij erg giftig. Van Vinny was bekend dat ze zich met drugs bezighield en ze stopte er zelfs een paar in een zorgpakket dat Thomas aan Steffy bezorgde, in een tijd dat ze verslaafd raakte aan pijnstillers.

Thomas, ontwerpbureau Vinny Bold and Beautiful

Vinny steunde Thomas in weer een moeilijke tijd toen hij begon te hallucineren dat een Hope-achtige etalagepop bij Forrester echt was. Nadat hij was gezien terwijl hij de mannequin kuste, door Liam, die dacht dat hij zijn vrouw, Hope, kuste, liep het uit de hand. Liam sliep met Steffy, die zwanger werd, en uit een vaderschapstest bleek dat de baby van Liam was en niet van haar vriend Finn.

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Jack keert terug en Sheila vertelt Finn wat nieuws, iedereen denkt dat hij dood is

Thomas, Vinny grill B&B

Thomas, die een hersenbloeding had gehad, die zijn gekke acties had veroorzaakt, begon echter te vermoeden dat Vinny geen onschuldige partij was in het laatste drama van zijn familie. Zie je, Vinny werkte in het laboratorium waar de test werd uitgevoerd en gaf dat toe aan Thomas – en Finn – hij had met de resultaten geknoeid om het te laten lijken alsof Liam de vader van de baby was. Op deze manier kon Thomas een kans maken met Hope.

Bill en Liam rijden auto moord mysterie bb

Na de puinhoop werd Vinny op borgtocht vrijgelaten, wat velen woedend maakte, waaronder Bill en Liam. Net zo we hebben gisteren live geblogd, na een veelbelovende ontmoeting met Hope, verliet Liam de hut met Bill, die enige tijd met Brooke had gepraat in het hoofdgebouw, en belandde achter het stuur van de auto van zijn vader. Omdat Bill wat tequila dronk, was hij tevreden om op de passagiersstoel te gaan zitten en te luisteren terwijl Liam zijn gesprek met Hope vertelde.

bill, liam, vinny, hit moordmysterie bb

Ze stopten echter abrupt na een plotselinge dreun en realiseerden zich dat ze iets hadden geraakt. Dat is het moment waarop Liam en Bill naar buiten renden en Vinny op de weg vonden. Hoewel hij een paar keer ademde, stierf hij al snel ter plekke.

vinny aangereden door liam auto moord mysterie bb

Dus, waren het echt Bill en Liam die Vinny hebben vermoord? Of had hij al op de deur gestaan, gezien het feit dat hij behoorlijk in elkaar geslagen was, wat veroorzaakt zou kunnen zijn door de treffer – of door een pak slaag van iemand anders … (Hé, dat zou kunnen leid ons naar het moordmysterie dat ons was beloofd

Lees ook:  Bold & Beautiful's Adrienne Frantz's dochter/ouders' medische crises

Terwijl we achterover leunen en kijken hoe dit moordmysterie zich ontvouwt, kijk eens naar onze fotogalerij van de laatste B&B komen en gaan

– Amy Mistretta