Jong & Rusteloos/Bold & Beautiful Heb een schrijfprobleem / heb schurken nodig


Als je te vaak teruggaat naar dezelfde bron, weet je wat er met de bron gebeurt? Het loopt droog!

Wat heeft een goede zeep nodig? Ingewikkelde gezinnen, door sterren gekruiste geliefden, goede jongens die het juiste proberen te doen en slechteriken die precies het tegenovergestelde doen. De jongeren en de rustelozen en The Bold and the Beautiful heb al het bovenstaande in schoppen … behalve één: slechteriken.

Denk er over na: Jong & Rusteloos heeft sinds 2016, toen Ray Wise voor het laatst werd uitgezonden als de snode Ian Ward, geen echte schurk meer op zijn doek gehad. En voordat Sheila Carter terugkeert naar… Vet en mooidie show had geen bonafide slechterik in de buurt … nou ja, sinds de… laatst keer dat het Sheila terugbracht!

Kimberlin Brown en Robin Mattson"The Bold and the Beautiful"  Set CBS Television City 15-09-03 ©Jesse Grant/JPI 310-657-9661 Aflevering # 4149

Jij weten je bent te ver gegaan als zelfs “Heather Webber” is als “Meisje…”

Krediet: Jesse Grant/JPI

Schuimen, spoelen, herhalen

Laten we het even over Sheila hebben, oké? Ze is berucht. kort van Dagen van ons leven‘ Stefano DiMera, ze is misschien wel de meest legendarische schurk overdag. Zodat we krijgen waarom de zusterzepen die haar delen haar af en toe terugbrengen. Maar op dit punt is het niet zozeer “af en toe” als het is “af en toe en” opnieuw en opnieuw.”

Na haar oorspronkelijke run als een baby-grijpende echtgenoot-veger, Jong & Rusteloos gaf ons Sheila in een nepneus met een Brits accent. Het gaf ons Sheila als Phyllis. Het gaf ons Sheila, maar niet echt in haar zus Sarah, die grote schade aanrichtte als “Lipstick Lauren” Fenmore.

Lees ook:  Bold & Beautiful Shocker: zijn Thomas en Brooke het volgende superkoppel? Zullen ze samen slapen?

Vet en mooi, op zijn beurt, gaf ons Sheila als Mommie Dearest aan dochter Erica/Mary. Het gaf ons Sheila als koningin van de jungle. Het gaf ons Sheila, de door Eric Forrester geobsedeerde serveerster van Il Giardino en, ten slotte, Sheila de door Finn Finnegan geobsedeerde verpleegster Ratched.

Wij begrijpen waarom. Over het algemeen werkt Sheila als een katalysator. Houd van haar of haat haar, als ze aan is, weten kijkers dat [bleep] het gaat gebeuren. Maar is het niet een beetje… lui? Zoals zeggen: “Verdorie, het is moeilijk om een ​​boeiende nieuwe schurk te creëren. Waarom gebruiken we niet gewoon dezelfde weer?” Stuurt het niet ook een bericht naar het publiek dat: “Nee, we hebben niet echt nieuwe ideeën, dus we gaan je gewoon hetzelfde geven wat je de vorige keer zo’n beetje leuk vond?”

Meer: Een gedenkwaardige dag voor jong en rusteloos koppel [PHOTOS]

bb-yr-schurken-mashup-2

Geen plot was te gek voor Vanessa, Ian en Lisa.

Krediet: CBS/Getty Images (2), JPI

‘De slechte oude tijd’

Vroeger was wijlen, geweldige William J. Bell, mede-bedenker van beide soaps, fantastisch in het introduceren van gedenkwaardige nieuwe antagonisten. Heeft een lange tijd Jong & Rusteloos kijker herinnert zich Lorie Brooks’ schoonmonster Vanessa Prentiss niet levendig, die haar gehavende gezicht verborg – en haar duivelse complotten! – achter een sluier? Of Lisa Mansfield met Rapunzel-lokken, die Brad Carlton ooit in een kooi hield in plaats van hem degene te laten zijn die ontsnapte tweemaal? Of David Kimble, de letterlijke vrouwelijke moordenaar die het meest geschikte einde in de geschiedenis van zeep tegenkwam toen hij werd verpletterd in een afvalpers?

Lees ook:  The Bold and the Beautiful Spoilers 14-18 december 2020

Natuurlijk herinneren we ons ze – net zo goed als we ons de dagen herinneren dat er schokgolven werden gemaakt door Bell’s recentere losgeslagen hell-raisers, Jong & Rusteloos‘ Michael Baldwin (die door een verdomde muur scheurde om Christine Blair aan te vallen!) en Phyllis Summers (die ooit probeerde om “The Bug” en Paul Williams te doden) of Bradley Bell’s Vet en mooi psycho Morgan DeWitt. (We hebben geprobeerd het beeld van haar in die clownskostuum uit ons hoofd te wissen, we zijn er gewoon niet in geslaagd om het voor elkaar te krijgen!)

Meer: Nieuw trauma voor ‘Sinn’ van Bold & Beautiful?

Sarah Buxton en Aaron Lustig"Vet en mooi" set CBS Studios 4/9/01 ©John Paschal/JPI 310-657-9661

Op weg naar auditie om Pennywise te spelen in HET

Krediet: Sean Smith/JPI

Een uitdaging waartoe de shows kunnen stijgen

Dus waar, vragen we, is de? De volgende Lisa of David? De volgende Phyllis of Morgan? Echt goede soaps vereisen echt slechte mensen. Jong & Rusteloos‘ Ashland Locke is slecht, zeker, maar hij is slecht met een kleine B. Adam Newman, die ooit de baby van zijn toekomstige vrouw weggaf en plannen maakte om zijn hele familie op te blazen, heeft dingen gedaan die net zo vreselijk zijn als Ashland, en hij wordt nog steeds beschouwd als een romantische hoofdrol en antiheld.

Wij weten Jong & Rusteloos en Vet en mooi kan nieuwe schurken maken die in staat zijn om webben te spinnen die zo verward zijn dat ze op knopen lijken. Onze hoop is dat ze dat nog een keer zullen doen. Algemeen ziekenhuis doet het (fietsen door verse potroerders zoals Shiloh, Peter August en Esme Prince), en dat doet ook Dagen van ons leven (die zo’n opgestapelde bank met slechteriken heeft, dat er extra stoelen moesten worden neergezet). Tijd voor Jong & Rusteloos en Vet en mooi hetzelfde doen. Op weg naar de reacties…

Lees ook:  Bold & Beautiful Samenvatting: Steffy wil weten waarom Ridge met Taylor trouwt

Bekijk hoe we zijn gerangschikt de grootste schurken aller tijden van overdag in de onderstaande fotogalerij.