Kimberlin Brown van The Bold & the Beautiful keert terug als Sheila Carter – ze is Finns moeder!


Een voorproefje van “de bruiloft van de eeuw” verraadde wat de verrassing van de eeuw had kunnen zijn.

Op 2 augustus, dagen voordat Steffy en Finn zelfs vlinders in hun buik hadden over hun aanstaande huwelijk op The Bold and the Beautiful, beeldmateriaal opgedoken van een Amusement vanavond verhaal over de bruiloft – beelden die onthulden dat de biologische moeder van de bruidegom niemand minder was dan de iconische superschurk van Kimberlin Brown, Sheila Carter.

Maar is ze dat echt? Natuurlijk, “Ik zou niet tegen je liegen, ik zweer het”, zegt ze in de clip. Dus… eh, kan zijn het is waar.

Zoals Jacqueline MacInnes Wood, die de bruid speelt, in de video uitlegt: “Het had een mooie trouwdag moeten worden voor Steffy en Finn, en het ging goed … totdat Sheila opduikt.

“Ze is een grote onruststoker”, voegt ze eraan toe. “Ze heeft veel geschiedenis, zoals de kijkers weten.”

Van daaruit zien we de antagonist, die haar start kreeg als de man- en baby-grijpende kwelgeest van De jongeren en de rustelozen‘ Lauren, stel zichzelf voor aan een nietsvermoedende Fin. ‘Ik ben je moeder,’ zegt ze.

Kimberlin Brown, Tracey Bregman, Sheila, Lauren rivaliteit Young and Restless

Eh… kom je nog een keer? Het is jaren geleden dat het personage van Sheila van extraordinaire pot-roerder naar Il Giardino-serveerster ging. En als Brown haar zin krijgt, blijft ze vooraan staan. “Ik zal spelen”, zei de actrice, “zolang ze me hebben, eerlijk gezegd.”

Van daaruit deed ze een suggestie voor de toekomst Vet en mooi gieten. Maar je kunt zien wie ze in gedachten had door op het bericht hierboven te klikken. In de tussentijd, klik op de reacties met je reactie op Sheila’s terugkeer en bekijk het onderstaande fotogalerij van de grootste slechteriken aller tijden van soaps. Iets zegt ons dat boze verpleegster Sheila er bij zal zijn!